Donirajte razvoj Farmacija foruma!

Started by Bred, 18-09-2006, 12:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ma, meni je bilo toliko smesno kad sam cuo da je 200din uplatila, da mi je doslo da pocnem da se cerekam nasred Nacionalne stedionice. :K :K :K
LB, znas da ja tebe volEm :cvet
Dosta sa offtopicom.

qwertz

Sta dirate LB!! I da je 50 dinara uplatila, treba da budete zadovoljni!! Da nje nema na ovom forumu, bilo bi strasno dosadno!!  :F

Bred

Qwertz, ti za kaznu da uplatis 500dindzi! :F I ona tvoja ortakinja jos toliko :K

lijepa bosanka

Ne diraj qwertz-a!!! Uplaticu ja koliko treba jos,samo me,molim te nemoj prozivati vise!!!!

Darker

Elem, pare su legle, pare su podignute, dakle-funkcioni¹e, ¹to je najva¾nije!! Zvanièna informacija je da ne tebaju nikakve crtice, nego samo onako kako smo rekli u poèetku, ali crtice ne mogu da ¹kode... Takoðe je ako ste u prilici, bolje da uplaæujete u nac.¹tedionici, jednostavnije je, a i oni za razliku od po¹te ne uzimaju nikakvu proviziju(onih par dinara ¹to platite preko iznosa, ¹to mene neviðeno smara kada recimo prijavljujem ispit :> :> :wink: :wink:)

hulio_salinas

ljudi, je l' pristi¾u finansije?

nisam smeo da pi¹em bilo ¹ta, jer nisam bio pri parama (zbog nala¾enja sme¹taja u BGu), ali pro¹la je kriza...

sutra sti¾e moja skromna donacija...

c ya arround

P.S. Je l' le¾u pare ako se pi¹u crtice?

Bred

Lezu, samo vi uplacujte. Stvarno bi nam znacilo ako bi bar ovi koji su se javili prilozili koji dinar posto sledece nedelje treba da predjemo na veci hosting paket a para jos nemamo.

hulio_salinas

ma nema¹ frke...

sutra prila¾em... zato sam i pitao za ¾iro (tekuæi) raèun...

poz

Bred

Ne na ziro vec na TEKUCI racun, onaj koji je prvi napisan u prvoj poruci u ovoj temi!

hulio_salinas

ok, ok... ne mora¹ tim crvenim slovima... oslikava tvoj bes...

proveri sutra TEKUÆI...

Bred

nije bes nego skretanje paznje. :wink: i isticanje bitnog :)

hulio_salinas

Darker

Ovako, po¹to je bilo par nedoumica, mi ipak NE MO®EMO da proverimo ko je koliko uplatio, veæ samo iznos uplate, te bih vas molio da ovde, ili ako vam je neprijatno, meni ili Bredu na pm po¹aljete poruku da ste uplatili i koliko, zbog radi transparentnosti :K :K :K
Puno hvala svima koji su do sada uplatili!!! :~ :~ :jub :jub

Bred

Da, tragedija. Stanje u  nasim bankama je isto kao i u drzavi, citaj-ne zna se ko pije a ko placa. :roll:
Hvala svima koji su do sada uplatili. :cvet

vladimir

Bitno je da se na na¹em forumu zna ko pije,a ko plaæa:mi pijemo, a vi plaæate! :K
©alim se, naravno!Hvala Vam, ljudi, stvarno nam puno znaèe Va¹e donacije! :cvet :cvet :cvet :cvet :cvet