Donirajte razvoj Farmacija foruma!

Started by Bred, 18-09-2006, 12:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

hulio,ma ko zna gde oni popiju te pare....vidis da malo po malo nicu neke nove kafanice.... :~
nije ni cudo sto nam daju da pijemo na crtu!!!! :wink:

hulio_salinas

***smrdo...

ma da... poceli su sa kafanama... uskoro ce se otvoriti neki restoran, pa sledi neki HOTEL!!! buhahaha

P.S. Banovace nas zbog ovoga...

xexxexe

Darker

E, ti¹ina, vas dvoje, mojne da vas  :F :F :F :F ionako ste zaslu¾ili :1 :1 :1
Elem, 200 kinti prvih je uplaæeno kao proba, pa kad smo se razradili, uplaæeni su ponovo, ni¹ta vi ne brinite...

Smrda

aha...a gde je dokaz???
nemoj da se ljutis D,samo se malko salimo.....sta ces....kad nam oteste sve pare,samo nam je sala ostala...... :>
ali nek nama zive kafane..... :~ :~
sorry za  :OFF,jace je od mene...

hulio_salinas

zasluzili???

cime, majke ti???

nemoj da udjem u Bolonju i razlupam vam sve gramofone!!!  buhahahahaa

Bred

cvjetic

eto,ja sam danas otisla u ovu takoreci ''EXTREMNO ULJUDNU'' postu kod faksa,i salterusa mi nije htjela da uplati jer sam boze mili napisala uplatioca ''cvjetic'',da li sam ja zaostala pa ne znam ni svoje ime da napisem,eto to mi je rekla! .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins.tako da ja sad pitam da li mogu da napisem svoje ime,jer ionako nemate evidenciju!

vladimir

Naravno, cvjetic, samo javi nekom na pm pod kojim imenom si uplatila i koliko. :cvet
Hvala!!! :happy:

Bred

Ma napisite samo 'donacija za farmacija forum' i jawite nam na pm da ste uplatili;-)

Smrda

Quote from: cvjetic on 21-10-2006, 16:22:39
eto,ja sam danas otisla u ovu takoreci ''EXTREMNO ULJUDNU'' postu kod faksa,i salterusa mi nije htjela da uplati jer sam boze mili napisala uplatioca ''cvjetic'',da li sam ja zaostala pa ne znam ni svoje ime da napisem,eto to mi je rekla! .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins. .grins.tako da ja sad pitam da li mogu da napisem svoje ime,jer ionako nemate evidenciju!
nemoj da se sekiras...mene je salterusa zblanuto pogledala i pitala a sta znaci to SMRDA!!!!!
a ja sam rekla onako belo da mi je to nadimak...ostalo zamislite sami....
bar znam da necu vise pisati nick..
sorry na off-u

zoe

Е ја лепо написала име и презиме, али ми тражили да допишем и адресу...даљих проблема није било! :wink:

Darker

Bo¾e, kakvi smaraèi!! Da mi barem mo¾emo da vidimo to ¹to vi pi¹ete, prave frku bzvz... Takvih problema nema ako uplaæujete u ¹tedionici, valjda...
HVALA SVIMA!!!!!

Smrda

vidi,vidi njega..napljuje pa se zahvaljuje.....ccc....dobra taktika!
ja i jesam imala klinc sa tetom iz stedionice,veruj mi...tesko je bilo kome da ostane ozbiljan i da ne bude zbunjen,ako na uplatnici pise SMRDA!?!?!?

AquArius

Quote from: smrda on 21-10-2006, 22:59:30
vidi,vidi njega..napljuje pa se zahvaljuje.....ccc....dobra taktika!

kontam, pljuvao je salterske i ostale sluzbenice  :shock

Smrda

aha...mozda....ja skontala da smo mi(nekako sam videla rec STE,ne znam kako) smaraci,a oni prave frku bzv...sta ces...kompjuterski vid me stigao,izgleda!! :) :)
Sorry Darkeru..... :wink: evo :cvet :cvet :cvet
i,da..onda jesu smaraci....!!!! :) :wink: :)