Postavljanje avatara

Started by Bred, 09-05-2006, 11:32:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Ako zelite da uploadujete avatar sa vaseg racunara (iliti sa starog foruma) treba da idete u svoj profil pa Informacijeo profilu pa stiklirate Dostavit cu osobnu sliku pa browse, nadjete gde ste sacuvali sliku i kliknite i to je to

Ako nemate na kompu sacuvan stari avatar, onda kliknete na njega pa Save picture as i odaberete gde cete da sacuvate tu sliku i sa tog mesta gde ste sacuvali cete da uploadujete na ovaj novi forum po gore opisanom postupku. Nadam se da je jasno, ako nije-pitajte  :D

KaBoom

Nemerem ja to diæ!

Evo ¹ta mi prikazuje: "Nije moguæe spremati u direktorij za privitke. Va¹ privitak ili avatar ne mo¾e biti spremljen."

A ¹ta da radim?

Bred

Dimenzije moraju da budu 120x120 max :wink:

KaBoom

Poku¹ao sam sa 50 x 50 pixela, neæe. Jel ima ogranièenje velièine fajla u kb? Slika je bila 20 kb... Stalno izbacuje ono ¹to sam gore napisao. Poslaæu ti ja avatar pa ga ti meti, mo¾e? :)

Bred

Ajde, da sad ne ceprkam

KaBoom

Evo, posl'o. Hvala kolega ;)

Bred

KaBoom

Nina

Ni meni ne ide stavljanje avatara, i dobijam istu onu poruku. Da li da ti posaljem ga na onu adresu?

KaBoom

Ne, ta adresa ne radi, vratio mi server... Postaviæe èika Bred novu adresu da ¹aljemo ;)

Bred

Promenio sam emai adresu :wink: Posaljite avatare pa cu ja da vidim u cemu je problem

nasty girl

a zasto jednostavno ne idete na google pa na nono9 i postavite avatar...

KaBoom

Evo, jesam. Radi on, ali vidi kako je slika razvuèena, deformisana... Ustvari, ne zna¹ kakav je original... Ali drugaèiji je, u¾a je slika. Nema veze, avatar i onako nije ni¹ta bitno... Bitno da forum radi!

lijepa bosanka

E bred sad ja ne mogu da postavim avatar!!!! ©ta se de¹ava sa tim???

KaBoom

Usput, smajliji ne¹to zezaju... Ponekad neæe pa neæe da ih prika¾e. Èisto da javim, mo¾da si radio sa njima ne¹to u tom trenutku ili...?