Raspored polaganja ispita za naredne rokove- V godina

Started by Nina, 24-05-2006, 13:35:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

hope

Bred

zuza

:hmmJel zna neko kada je biohemija u oktobru?

saschka

Quote from: onaS on 06-09-2007, 11:38:28
ispit iz M.bioh. tek 25.9.
...pa da joj verujemo...

A jel` zna neko za oktobar?

Bred

Zorica Djuric

kozm-8.10

Vuleta

kozm-11.10 i 16.10

jela milic

kozm-10.10

m.primorac

kozm-11.10

s.ibric

kozm 10.10

Yasmin

Organizacija u oktobarskom roku je 15.10. u 11h u A2. Potvrdjivanje je 12.10. od 10-12h.

saschka

Ljudi jel` zna neko da li oni koji su apsolventi od oktobra polazu u oktobarskom roku kao apsolventskom ili kao regularnom ? I da li postoji uopshte podvojenost oktobarskog roka? Nadam se da me neko razume i zna odgovor.  :shock

BK

Drugarica je juce na salteru pitala gde da ubaci prijavu i receno joj je da za ovaj rok je sve jedno da li se ubaci u petu god ili apsolventi.
Mislim da oktobarski rok regularan ili za apsolvente, zavisi od instituta. Znam da na Farmakologiji uvek odvajaju, ali ne znam za ostale. Naravno predmeti iz pete god npr kozmetologija dala je vec datume a i onako mogu samo da je apsolventi polazu.
Treba ici i pitati, pa ko ide na fax moze se potruditi da za predmete iz cetvrte god raspita se i obavesti nas... ako budem isla i ja cu to uraditi... :wave:

mikele

Ја мислим да ми тек од новембра крећемо са апсолвентским,тако да је октобар у ствари регуларан рок.
Е сада неки институти хоће да изађу у сусрет и дозвољавају да и ми који још увек нисмо апсолвенти(још месец и по) полажемо одређене испите изван октобарског(регуларног) рока.

Bred

npr prof Vuleta ima rok za apsolvente nedelju dana kasnije u odnosu na redovne studente sto je za svaku pohvalu!!!

BK

Posto smo overili deseti semestar mi smo vec apsolventi, ali receno mi je da zvanicno postajemo 1.oktobra.

zuza

Pogledala sam danas- biohemija je 8.10. prakticni

saschka

Med.Biohemija 8.10.prakticni, potvrda istog je 4.10 u 9h
              12.10. kolokvijum

oni misle da ti treba dva roka da polozis sve to, tako da ko nije polozio kolokvijum vec, moze da se oprosti od usmenog i prakticnog u ovom roku.
Kolegenica i ja smo pisale molbu prodekanu za nastavu da se slucaj raspetlja. Mislim da nije u redu da nas tako ogranicavaju.   :batina             

mikele

Статистика је 10.10.
а Фармакокинетика 5.10.

jecapereca

Quote from: saschka on 24-09-2007, 20:46:28
Med.Biohemija 8.10.prakticni, potvrda istog je 4.10 u 9h
              12.10. kolokvijum

oni misle da ti treba dva roka da polozis sve to, tako da ko nije polozio kolokvijum vec, moze da se oprosti od usmenog i prakticnog u ovom roku.
Kolegenica i ja smo pisale molbu prodekanu za nastavu da se slucaj raspetlja. Mislim da nije u redu da nas tako ogranicavaju.   :batina            
U koliko sati je kolokvijum iz med. bioh. 12.-og?
Mislim da smo trebali da pisemo peticiju da se kolokvijum odrzava pre prakticnog a ne da nas ovako zez*ju