Sportske organizacije na faxu - Pitanje

Started by hulio_salinas, 19-09-2006, 18:29:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Ima li kakvih sportskih organizacija na faxu?

Gde mogu naæi ne¹to vi¹e o tome?

thanx

pereca

Postoji Sportsko drustvo Farmaceutskog fakulteta. Nalazi se u prostoriji studentskih organizacija, pored skriptarnice. Od 1.oktobra, dezurstva sportista ce biti svakodnevna od 11 -14h.
Tamo mozes dobiti sve informacije.

hulio_salinas

pereca

hulio_salinas

Golub

Hulio Salinas...Wow,otkad nisam cula to ime.Jel to bese fudbaler Spanije,trebalo bi da je igrao na SP 94.?
Pa gde bas njega nadje?
poz vidimo se na fuci

hulio_salinas

Jeste... ©panski igraè... Igrao za Barsu...
Gde ba¹ njega naðe? pa...  Teèa me je tako prozvao, jer lièim na njega i igram sliènim stilom igre (dok sam trenirao fudbal)...
Od tada me stalno zove tako... i eto

vidimo se na fuci...

pereca

Vidite se na fuci, jer ovo je  :OFF

sportista

Cao J(H?)ulio!
Imas pozdrav od Sportskog drustva F.F.!
Kao sto rece pereca od oktobra pocinjemo sa dezurstvom, samo jedna korekcija-to ce biti negde od 15.oktobra kada pocne nastava za starije studente!
Sada mozes da nam kazes kojim sportom se bavis(pretpostavljam fudbal) ili planiras da se bavis nekim drugim aktivnostima(druzenje, zabava,zurke...) pa te mozemo odmah preusmeriti na odgovarajuce ljude!
Pozdrav i dobrodosao! 

hulio_salinas

pa fudbalom, kao ¹to si pretpostavio... mogu i drugi sportovi da doðu u obzir (odbojka, basket), ali je fudbal primarno zanimanje...

pa nadam se da ako se bavim fudbalom mogu i da se "bavim" dru¾enjem, zabavom, ¾urkama... hehe...

p.s. pa treba da se pise Julio Salinas, ali po¹to to ru¾no izgleda na oko (jer malo ljudi zna da J èita kao H na ¹panskom), ostavio sam onako kako mi èitamo "Hulio".

sportista

Spanski mi je uza specijalnost pa nemoj zameriti!
Uskoro ti saljem tel. od koordinatora za fudbal pa ces mu se javiti a mozes i ti meni preko privatne poruke poslati tvoj kontakt tel. da te zovu kada krenu sa treninzima! Poz

lycos

e extra,ja se prijavljujem za plivanje..trenirao sam u partizanu,bio clan kluba 'vracar'..basket takodje dolazi u obzir,organizovanje zurki...vidimo se ljudi !!

Alnus Glutinosa

plivachi su nam uvek bili jacha strana!!  :wink:

sportista

lycos-u ocekujemo tvoje podatke i kontakt telefon na pp! Pozdrav

lycos