Poslovice i citati

Started by nasty girl, 13-06-2006, 09:53:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

"Lepom recju i pistoljem ces postici mnogo vise nego lepom recju." Al Kapone

"To je samo posao. Ptice cvrkucu, sunce greje, talasi zapljuskuju obalu, a ja samo prebijam ljude." Kasijus Klej

zabica

friendship is almost always the union of a part of one mind with part of another; people are friends in spots.
George Santayana /spanski filozof/

Al-Jasmina

" Onaj koji misli da ti je podvalio i zivi u tom uverenju zapravo podvaljuje sebi..."

cvjetic

''Nas licni haos je tako mali u oluji koja nas okruzuje.Ali ono sto drugima izgleda malo,za mene je smrtna rana.'' 

''Kako je gola budala kad je obucena samo u svoje ideje.''

''Naucila sam da nisu potrebna dva coveka da bi se napravio rat.Neko moze ratovati i sa sobom u sopstvenom srcu.''

''Za ljubavnike,izmedju zelje i kraja sveta postoji samo zelja.Postoji samo sada kao vecni trenutak.''

''Odsutnost je za ljubav isto sto i vetar za vatru:gasi slabu,raspiruje jaku.''

''Mislim da bi ljudi vise voleli da budu otkriveni kada nose eksploziv nego ljubavna pisma.Ljubavna pisma mogu da
     izgledaju tako banalno.Golotinja zelje interesuje samo zaljubljene;za one van ljubavi ona je nevazna.''

''Dan pcela''' , Tomas Sancez

Al-Jasmina

"Svako je lud na svoj nacin", rece djavo i sede u koprive :K

Morpheus

"Cudni su putevi gospodnji", rece Bog i ode na nebo.

mina_v

"Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja."
Mesa Selimovic

zabica

Quote from: mina_v on 26-01-2007, 14:33:41
"Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja."
Mesa Selimovic

mina bravo za ovo! ovo je bas tacno! za mene je ovaj poslednji red...

cvjetic

Quote from: zabica on 27-01-2007, 16:58:12
Quote from: mina_v on 26-01-2007, 14:33:41
Mesa Selimovic

mina bravo za ovo! ovo je bas tacno! za mene je ovaj poslednji red...
zabice draga,ne moze tako bas...ako se odreknes ljubavi da ne bi patila,odreces se i svega onoga lijepog sto ljubav sa sobom nosi...patnja je rizik koji moramo da snosimo zarad ljubavi...

Alnus Glutinosa

Se sono rose fiorirano!
( ako su ruze procvetace )

Korisnicko Ime

Sapienti sat

pametnome dosta  :hm

Al-Jasmina

Razum je prva zrtva jakih osecaja

Buducnost je stvarnost koju treba oblikovati!

Trenirani smo da verujemo a ne da znamo!

Nemoj me tesiti trnjem!

zabica

Quote from: cvjetic on 27-01-2007, 17:33:29
zabice draga,ne moze tako bas...ako se odreknes ljubavi da ne bi patila,odreces se i svega onoga lijepog sto ljubav sa sobom nosi...patnja je rizik koji moramo da snosimo zarad ljubavi...
[/quote]

u pravu si cvjeticu  :cvet, ali ja bas cesto umem da budem povredjena zato sto se previse vezem i zbog toga se sad plasim ljubavi  :wall:

da ne izadjem iz teme: svi smo mi ljudi samo je malo ko od nas covek!

mina_v

"Ako ljubav zavisi od nase slobodne volje, zasto ne prestanu da vole oni koji bi hteli da prestanu?
Naprotiv, placu od bola i robuju ljubavi, cak i oni ponosni ljudi koji inace smatraju ropstvo za najvece zlo; i rado se lisavaju zbog ljubavi neceg cega se inace nikad nisu hteli odreci; i nose svoju ljubav kao bolest ili okov; i zive u strahu da ne izgube samo onog kog vole."
Jovan Ducic

Smrda

"Hmmmm...da!Sve je u rukama covekovim.I zanimljivo je cega se ljudi najvise boje!Novog koraka i svoje nove reci se boje....."
-Raskolnjikov....