Cimeri i ostali

Started by AquArius, 19-09-2006, 22:58:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AquArius

Neko zivi sa mamom i tatom.
Neko privatno, sa jos jednom/dve duse.
A neko i domovski sa tri/cetiri ilegalca (u krevetu).
Sreca li je mozda ziveti sam?

Ajde, sad, raspalite po cimerima.

hulio_salinas

:loptica

Ja ¾ivim sam... Ja ¾ivim sam... ne znam kako dalje ide ta pesma...

:loptica

Coolgemini

Nikad ne ziveh saaam...uvek sam bio cudne srece da prostor delim sa jednom ili vishe dusha..I prezadovoljan sam zbog toga :!..Ima prednosti dok si sam,imate svoj mir i tisinu,slobodu raspolaganja nad prostorom i vremenom,bolju organizaciju ali zato nemate adekvatan nacin da postanete celik i postanete samo laka karika adaptacije u zivotnim uslovima...Ziveti sa nekim je veliki izazov..To zahteva puno zrtve,solidarnosti i tolerancije.Treba biti spreman za prihvatanje svake promene jer u takvim situacijama se osobe najbolje upoznaju ,kao i njihovi karakteri..U takvim uslovima morate svako biti,samo ne svoj nikako jer to ne vodi produktivnosti i slozi..Glavni cilj je prilagoditi se drugome,a ne pokusavati da prilagodish drugoga sebi..
Ja sam spoznao mnogo ljudi i te ljude sa kojima sam delio zivotni prostor i dalje stavljam u vrh svojih licnih iskustava..Bilo je tu stvarno fenomenalnih licnosti sa kojima sam i dalje u bratskim odnosima,ali je i bilo osoba sa kojima nisam uspeo da nadjem zajednicku osnovu i omogucim nastavak komunikacije.
U svakom slucaju,mislim da ljudi ne treba da zive sami..Covek je po pravilima evolucije socijalno bice i pozeljno je nikada ne biti sam jer zivot je korak koji ne mozes nikad sam praviti..Uvek ti treba NEKO da bi od tog zivota maximalno izvukao najbolje i sacinio od sebe pravu licnost :! :! :wink:

vladimir

@Coolgemini:Batice, raci kakvo je bilo zezanje u tvom prethodnom stanu!!! :>  A bilo je jos i zesce pre nego sto si ti ti bio tamo!!! :K :K :K

MOj sadasnji cimer je najbolji na svetu, a i  ostali su bili super.Stvarno nisam nikad imao losih iskustava sa cimerima, da li je to sreca ili sam lako prilagodljiv, nemam pojma.Ali, da mi je bilo super zezanje svih ovih godina-jeste! :loptica

sandric

Ja zivim sa mamom i tatom,jedinica sam pa nemam sa kim da delim sobu...nekad mi bas nedostaje drustvo

vladimir

Pa zovi nas na zurku!!! :> :> :>

sandric

Pa posto zivim u kuci imam prostora za zurku...hm razmislicu o tome

hulio_salinas

Coolgemini, hvala ti na vrlo korisnoj ¾ivotnoj lekciji, ali ne zna¹ moje razloge...

Ja sam do¹ao u BG iz Smedereva (50 km). U porodici sam stariji brat sestri, koja je jednu godinu mlada. ®ivim sam u stanu dok ona ne dode sledece godine na studije...

Ne ¾ivim sam iz razloga ¹to sam neka umetnicka du¹a koja tra¾i parce slobodnog neba, vec takve su okolnosti...

Iskreno, formalno ¾ivim sam, ali prakticno... Imam devojku koja je takode student Univerziteta u Beogradu. Istina je da ona ima stan koji deli sa dve cimerke, ali vi svi znate kako to obicno biva!

Razmislite: deliti stan sa 2 drugarice, ili praviti dru¹tvo decku koga volite, koji je igrom slucaja sam u stanu?

:hm

Coolgemini

Hmmm... Pa tebi uopste nije loshe Hulio :wink:....sta ces bolje od cimerke-devojcice :K...Svako ima svoje razloge i uslove...poenta je da vodish jedan samostalan zivot,kao i da steknes vestine za napredak u istom...a u tome ti cimeri mogu dosta pomoci...i direktno i indirektno...a zivotne lekcije sam ucis i posle ih iskustvom prenosish :wink:
@Vladimir>Hehehehe....Those were the days,ha?? :happy:...rado bih se vratio u to vreme...bese nam mnogo dobro,a i ja doziveh cudnu,ali dobru duhovnu promenu :angel:

hulio_salinas

ma gde mi je lo¹e... moj ¾ivot æe narednih godina biti spoj lepog (devojèica) i korisnog (fax)... hehe

ma shvatio sam poentu... nema¹ frke sa tim...

pozdrav

Bred

Do sada sam ziveo sam ali od sad... neka mi je Bog u pomoci :K

avgogh

ja sam za ovu godinu dana promenila cetri mesta stanovanja, al samo dve cimerke... imam iskustva skoro, pa k'o apsolventi! i, mislim da ne bih mogla da zivim sama... pojela bih se od dosade... mmm... da nemam sa kim da pricam ceo dan... AAAAAAA... sa  bivsim cimerkama sam se dobro slagalaa, a sa jednom sa kojom sam zivela samo mesec dana, ostala sam u super odnosima... cak mi je na rastanku poklonila mali TV, ona zavrsila sa faxom... sad je u spaniji, pa cu da idem kod nje... hehe, salim se...

lycos

ja sam jos uvek sa caletom i kevom..pokusavam da nadjem neki poslic,skupim kesh i iznajmim nesto..mnogi mi kazu da je jos rano,kao tek sam prva godina itd.

Bred

Ma uzivaj lycos ako si u Bgu a izgleda da jesi. Bolje je da budes kod svojih matoraca nego kod tudjih i nepoznatih baba i deda :roll:

Vampire 666

Ja sam cetiri godine proveo u internatu i tamo su vam cimeri jako bitni....od njih zavisi kako cete se uklopiti u novu sredinu i sve to...ja samo mogu da kazem da sam imao srece....sad su se okolnosti promenile i zivim sam u stanu, sto je meni fenomenalno...zivela sloboda....