Cimeri i ostali

Started by AquArius, 19-09-2006, 22:58:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: lycos on 28-09-2006, 11:50:44
ja sam jos uvek sa caletom i kevom..pokusavam da nadjem neki poslic,skupim kesh i iznajmim nesto..mnogi mi kazu da je jos rano,kao tek sam prva godina itd.

e uzivaj dok mozes(dok zivis kod roditelja...) i ja sam imala slican stav kao i ti , ali sam shvatila da nigde nije lepse nego kod svoje kuce... :stid: :wink:

pereca

Takodje, zivela sam sa gomilom ljudi u izbeglickom centru, posle u srednjoskolskom internatu. Posle toga sam pocela da zivim sama i bas mi prija. Mnogo ljudi dolazi kod mene, ali se oni razidju i ja ipak imam svoj mir. Nekad mi bas treba da sam sama sa sobom.
Btw, decko mi se uselio na kvarno, moracu da postanem okrutna i da kako znam i umem sacuvam samo za sebe moju kucicu-moju slobodicu.

hulio_salinas

pereca, tra¾i mu kiriju, odmah æe te napustiti...   :K :K

Al-Jasmina

eh, kad bi to upalilo i sa mojom babom... :K
nervira me, opet je u pubertetu  :>

pop

Klasicna studentska prica - biti podstanar u bg-u. Znam milion ljudi koji mogu metar knjiga da napisu o tome (ukljucujuci i mene, obzirom na dugogodisnje iskustvo) ili neki duuugometrazni film u stilu Endija Vorhola.

Sta sve ljudi izdaju ovde, to je fascinantno, a kad i nadjes 'normalan' stan treba uklopiti i cimera. Godinu dana mi je bio cimer lik, apsolvent na poljoprivrednom( a studira od '93.), koji radi na jednoj televiziji 18 sati dnevno. Bio je u sobi 5 sa 5, u kojoj je bio mali uzani prolaz od vrata do kreveta tik da prodje zgoljav covek, a svuda okolo ostalo su bile naslagane novine, diskovi, knjige, garderoba itd. do visine od oko 1,5 metara. Izgledalo je kao da je neko prokopao uzak rov kroz citavu zapreminu sobe. Srecom, to je bio trosoban stan, pa drugom cimeru i meni to nije toliko smetalo. Kad se taj tip organizovanja prostora prosirio na zajednicku kuhinju, bilo je suvise.

pekmez

Ja sam imao dva cimera, nasao ih preko oglasa, oba su me slagala, 1. uopste nije placao kao ja, vec je imao stan placen godinama, a mene je mislio da tretira kao gosta, otisao sam posle jednog meseca, 2. nije uopste placao, vec je imao placeno, a od mene je uzimao polovinu od navodne sume i sebi stavljao u dzep, zamislite to, otisao sam posle mesec i po dana... najbolje uzeti cimera koga poznajes.

pereca

Quote from: hulio_salinas on 29-09-2006, 20:19:53
pereca, tra¾i mu kiriju, odmah æe te napustiti...   :K :K

Ne vredi. Hoce da plati, tako da ta opcija otpada.
A ja se jednostavno bolje osecam kad zivim sama. Nemam pojma, valjda mi je takav period.  :roll:

hulio_salinas

e onda ne znam ¹ta da ti ka¾em...

utrostruèi cenu kirije...

:police: ja malo brisnula...Moderator je ipak tetkica Foruma

Bred

A i cisto da se zna da nesto radis Desanka :>
Ne znam sta je teze naci-ili ok stan ili normalnog cimera? I u sustini, iako mislis da nekog dobro poznajes...ne poznajes ga dok ne pocnes da zivis s njim :roll:

Al-Jasmina

Jeste, sto rece moja baba- dok dzak soli ne izjedete skupa! :)

@Bred Ma ja samo lepo izgledam ovako nevidljiva na forumu...

pekmez

Quote from: Al-Jasmina on 04-10-2006, 02:12:56
Jeste, sto rece moja baba- dok dzak soli ne izjedete skupa! :)

Jasmina nastavlja da opravdava titulu najsmesnijeg forumasa.

nasty girl