Stonsi u Beogradu!

Started by Bred, 09-05-2006, 11:38:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

lijepa bosanka

za¹to ste tako iskljuèivi?! nikada se ne zna...
ja nisam nai¹la na lo¹e komentare stranaca...¹to se splavova tièe,jer njima to vjerovatno sve drugaèije djeluje,na jedno veèe...nego nama koji smo svaki dan ovdje...i jo¹ slu¹amo raznorazne prièe...

Darker

Ma ja¹ta, kad im debela ciganka na Pantersima sune pivo, pa kad zame¹a, ima srèku svi da podobijaju, hahahhahahahahah

shumshi

Sh'o, bice im extra...kad im se ufuraju sponzorusice...

Korisnicko Ime

Quote from: Darker on 15-04-2007, 15:37:52
Ma ja¹ta, kad im debela ciganka na Pantersima sune pivo, pa kad zame¹a, ima srèku svi da podobijaju, hahahhahahahahah

to lave :K
stonse na panterse ili na neki splav gde sviraju krezavi cigani :K

nasty girl

Veterinari: Stonsi neæe uznemiriti konje


Konji na Hipodromu Beograd su sportski konji i naviknuti su na buku, te ni tamo¹nji koncert Rolling Stonesa 14. jula neæe proizvesti "nesagledive posledice" po te ¾ivotinje, smatra veterinarski struènjak Dragi¹a Trailoviæ.

"Za vreme trka na Hipodromu u publici ima nekoliko hiljada ljudi koji navijaju, èuje se glasna muzika, uostalom na samom Hipodromu postoji streli¹te, gde se puca svaki dan", rekao je agenciji Beta Trailoviæ, profesor Veterinarskog faluteta u Beogradu.

Kao dugogodi¹nji saradnik hipodroma kod "Careve æuprije", Trailoviæ napominje da "je hipodrom pre svega za konje, a ne za koncert", dok njegove kolege sa fakulteta smatraju da rok-muzika neæe prijati konjima, kao ¹to neæe prijati ni starijim osobama koje ga budu slu¹ale silom prilika.

"Bio sam na Hipodromu za vreme koncerta Bijelog dugmeta i nije bilo nikakvih problema. Bila su organizovana de¾urstva, ali èak nije bilo potrebe da se konjima daju sedativi", rekao je Trailoviæ.

Agenciji Beta je na Veterinarskom fakultetu u Beogradu reèeno da se konjima ne daje "bensedin" koji se koristi kao sredstva za smirenje u humanoj medicini, veæ postoji posebna grupa lekova za konje koji se nazivaju "trankvilajzeri" ("smirivaèi").

Ti lekovi se konjima daju pri manjim hirur¹kijm intervencijama, ili kada se transportuju, jer oni èesto neæe da udju u boksove na kamionima.

Struènjaci sa veterine ka¾u i da primanje sedativa ne ostavlja posledice na konje.

Na koncertu Bijelog dugmeta na Hiporodomu pre dve godine sedative su dobili samo konji "Konjièkog kluba Beograd", i to ne svi. Agenciji Beta je reèeno u tom klubu da u njihovim ¹talama, koje æe biti najbli¾e bini, ima izmedju 20 i 25 konja.

Ostali konji su uglavnom u ¹talama sa druge strane Hipodroma.

Dru¹tvo za za¹titu ¾ivotinja "Orka" u nedavnom reagovanju izrazilo je zabrinutost zbog koncerta, tvrdeæi da æe to uznemiriti konje.

Agencija "Music Star Production", organizator koncerta u petak je objavila saop¹tenje povodom medijskih napisa o moguæem uznemiravanju konja zbog koncerta Stonsa.

Organizator koncerta se poziva na izjavu vlasnika ¹tale "Potkovica" Aleksandra Pavloviæa da su tvrdnje o uznemirenosti konja zbog koncerta "èista glupost" i da "konji neæe patiti zbog buke".

"Music Star Production, medjutim, uop¹te ne ¾eli da nagadja da li æe konji patiti ili ne. Naprotiv, Music Star, kao organizator koncerta, saradjivaæe sa svim vlasnicima ¹tala i, u dogovoru sa njima, ako je to potrebno, izmestiti konje sa Hipodroma, kako bi se izbegao svaki rizik. Music Star Production je, dakle, spreman da poka¾e najvi¹i stepen razumevanja za ovaj problem. Koncert nije moguæe premestiti na drugu lokaciju, jer su pripreme ozbiljno odmakle i praktièni razlozi ne dozvoljavaju takav potez, ali i zato ¹to je menad¾ment Rolling Stonesa, kojem su nudjene i druge lokacije, odluèio da koncert bude odr¾an na Hipodromu", navodi se u saop¹tenju organizatora koncerta.

Organizator podvlaèi i da su i pre koncerta Rolling Stonesa, na Hipodromu odr¾avani dogadjaji ovog tipa (èak i vi¹ednevni rok spektakli) bez izme¹tanja konja.

(MONDO)

mikele

Ма јок,него ће коњићи да уживају слушајући Стонсе.Ај важи :wall:
Стварно би требали да их преселе негде за то вече.

katarina

„Stonsi“ se sele sa Hipodroma?



- Nakon ¹to je grad Beograd odustao od preuzimanja Hipodroma, ne zna se ko æe biti novi vlasnik, pa je moguæe da æe koncert „Rolingstonsa“ zakazan za 14. jul biti odr¾an na nekoj drugoj lokaciji - rekao je za „Blic“ Raka Mariæ, vlasnik firme „Mjuzik star prodak¹n“ koja organizuje nastup slavnih rokera.
Po njegovim reèima, koncerta æe sigurno biti, samo je problem ¹to nema ko da vodi raèuna o Hipodromu, a kako ka¾e, treba uraditi mnogo da bi se taj prostor spremio za koncert.
- Pre potpisivanja ugovora sa „Stonsima“, od Agencije za privatizaciju, koja je steèajni upravnik Hipodroma, i gradske vlade dobili smo potvrdu da æe sve biti u redu i tu smo potvrdu poslali menad¾mentu benda. Meðutim, vreme prolazi, a preostaje nam mnogo posla, pa je moguæe da æe „Stonsi“ nastupiti na drugoj lokaciji - U¹æu, unutra¹njem parkingu Sajma, Batajnièkom aerodromu, u Novom Sadu ili u Inðiji. Ma, ako treba, sviraæe i ispred Savezne skup¹tine! Koncert je plaæen i „Rolingstonsi“ æe hiljadu odsto svirati u Srbiji, ostaje samo da vidimo gde - tvrdi Mariæ.

dirigent

Slusam pricu o tome kako ce Stonsi da dodju vec tri godine .  :wall: :wall:
Dok docekamo da dzeger i kompanija dodju , ima da pomremo svi od starosti...

             :luda :luda :luda

     ali , barem ce uzivati nasi unuci jednog dana  da ih vide i cuju
                    :djavo :djavo

Darker

hahahahahahah, æuti, da ne èuje Kit Rièards:-)

_d.0.t_

Buduæi da se Grad Beograd povukao iz procesa preuzimanja Hipodroma, a novi vlasnik jo¹ nije poznat, niti æe se znati u narednom periodu, organizatori koncerta slavnih Rolingstonsa odluèili su da èitav spektakl presele u Inðiju, saznaje Kurir iz dobro obave¹tenih izvora! Do ove (ne)oèekivane odluke, prema reèima pouzdanog izvora Kurira bliskog organizatoru Raki Mariæu i njegovom "Mjuzik star prodak¹nu", do¹lo je zbog problema u vezi sa vlasni¹tvom nad Hipodromom!
- Stonsi sigurno neæe svirati 14. jula na Hipodromu, veæ u Inðiji, i to na istom mestu gde æe dvadesetak dana pre njih nastupiti Red hot èili pepers. Organizatori ne ¾ele da rizikuju ni oko èega kako im najveæa rokenrol grupa svih vremena u poslednjem momentu ne bi otkazala "dolazak decenije", pa je menad¾ment Stonsa veæ je upoznat sa ovim obrtom - obja¹njava na¹ sagovornik.

Kada smo ga upitali da li je taèno da æe Stonsi 14. jula krenuti put Vojvodine, Raka Mariæ istakao je da se jo¹ èeka odluka grada, Agencije za privatizaciju i Odbora poverilaca Hipodroma, potvrðujuæi i da njegova firma veæ razmatra druge lokacije za koncert.
- Ogroman je posao organizovati koncert Rolingstonsa i zato moramo biti spremni na sve. Grupi æemo obezbediti najbolje uslove za koncert gde god u zemlji da nastupaju, pa i u Inðiji! Èak verujem da bi bilo lak¹e doæi tamo na koncert nego na Hipodrom, zbog nesnosne gu¾ve koja bi se stvorila ispred petlje kod Sajma. Koliko god da nekome izgleda da se ova prièa komplikuje, poruèujem ljudima da je ipak najbitnije da Stonsi sto odsto dolaze, e sad, samo da re¹imo gde æemo da ih doèekamo - rekao je Raka Mariæ.

Da ova prièa o seljakanju slavnih rokera po Srbiji nije samo traè, potvrdio nam je i Goran Je¹iæ, gradonaèelnik Inðije, otkriv¹i za Kurir da su ga "iz Beograda veæ kontaktirali u vezi sa Stonsima"!
- Upuæeni smo u probleme u vezi sa koncertom na Hipodromu i zato smo poruèili Beogradu da smo spremni ne samo za Peperse veæ i za Rolingstonse. Inðija æe izaæi maksimalno u susret, jer je njihov dolazak od nacionalne va¾nosti za Srbiju i zato ne smemo da ih gledamo kako odlaze, na primer, u Zagreb ili Banja Luku - poruèio je Je¹iæ.

Agencija za privatizaciju: Odbor poverilaca odluèuje

Iz Agencije za privatizaciju, koja je steèajni upravnik Hipodroma, potvrðeno nam je da se Grad Beograd povukao iz prièe, iako je bilo planirano da otkupi sve dugove ovog trkali¹ta, i sada je sve na Odboru poverilaca Hipodroma.
- Odbor, koji se jo¹ krajem marta izborio za odlaganje procesa licitacije za prodaju imovine Hipodroma, razmatra opciju odr¾avanja koncerta Stonsa na ovoj lokaciji, a odluka æe biti poznata veoma brzo - rekli su nam nadle¾ni.


[kurir]

indjijanci bi mogli dobro da se opare...

Korisnicko Ime

Stonsi definitivno na U¹æu

Koncert legendarne grupe The Rolling Stones koji je najavljen za 14. jul u Beogradu, odr¾aæe se na U¹æu, a ne na Hipodromu kako je ranije najavljeno.


Ivan Ivaèkoviæ, portparol beogradskog koncerta, istakao je da je 9. maja definitivno odluèeno, uz odobrenje menad¾menta Stonsa, da se koncert premesti na U¹æe.

Do pomeranja koncerta, prema reèima Ivana Ivaèkoviæa, do¹lo je pre svega zbog udobnosti publike: tj. zbog lo¹ih prilaza Hipodromu, kao i nemoguænosti da se taj prostor propisno oèisti.

Drugi razlog je briga za zdravlje konja. Udru¾enje za za¹titu ¾ivotinja "Orka" iz Beograda, nedavno je protestovalo zbog toga ¹to æe se konjima, ukoliko se uznemire zbog buke deliti sedativi. Iako su organizatori dobili èvrsta uverenja, prilikom prvobitnog zakazivanja lokacije, da konji ne bi do¾iveli stres, Ivaèkoviæ ka¾e da oni u svakom sluèaju nisu ¾eleli da rizikuju da do toga doðe.

Konaèno, treæi problem je nere¹ena vlasnièka struktura Hipodroma, koji je zbog steèaja u rukama Agencije za privatizaciju, i jo¹ uvek nije izvesno kada æe i ko æe preuzeti upravu nad ovom objektom.

Koncert grupe Rolling Stones odr¾aæe se 14. jula u Beogradu u organizaciji Mjuzik Star prodak¹n. Karte za beogradski koncert ko¹taju 2850,  4350 dinara, i 25.350 dinara za VIP lo¾u.

U okviru ovog dela evropske turneje Stonsi æe 9. jula  nastupiti i u Crnoj Gori na budvanskoj pla¾i Jaz.

b92

Masha

A evo nesto zanimljivo vezano za Dzegera  :wink:

Mik D¾eger se treæi put ¾eni

©ezdesettrogodi¹nji pevaè legendarnih „Rolingstonsa“ re¹io je da se o¾eni sa novom izabranicom Le Vren Skot. To bi D¾egeru bio treæi brak. Meðutim, nama je bitnije da æe prvi put ove godine biti gost sa svojim bendom u Beogradu.

izvor www.blic.co.yu

P.S. Nije bas totalni  :OFF posto se pominje da nastupaju u Beogradu  :K

AquArius

#42
"Prasak" krenuo iz Belgije


KONCERTOM u Verhter parku (predgraðu belgijske prestonice Brisela) pred 45.000 ljudi, rok dinosaurusi "Rolingstounsi" poèeli su preksinoæ evropsku turneju "Jo¹ veæi prasak". Nastup su otvorili ¾estoko, hitom "Start Me Up" i za dva sata i 10 minuta koliko su proveli na bini, odsvirali 20 pesama. Meðu njima i iznenaðenje, prvi put D¾ems Braunovu "I`ll Go Crazy".

Evropska turneja "A Bigger Bang" broji 30 koncerata (sutra sviraju u Holandiji), a 9. i 14. jula Mik D¾eger, Kit Rièards, Ron Vud i Èarli Vots pohodiæe, prvi put u karijeri du¾oj od èetiri decenije, Budvu i Beograd. Oba koncerta organizuje "Mjuzik star prodak¹n", pod medijskim pokroviteljstvom "Veèernjih novosti".

Koncert "Rolingstounsa" jedna je od najva¾nijih stvari u ¹ou-biznisu. Njihove turneje obaraju sve rekorde u zaradi i poseæenosti. Na njima, prièa se, niko ne mo¾e da izgubi. Stoga ne èudi ¹to se najveæe svetske automobilske, modne ili telekomunikacione kompanije, prosto utrkuju da budu sponzori najveæeg rokenrol cirkusa na planeti. Osim u Srbiji.

Tako je, na primer, "Apatinska pivara" odluèila je da ne bude sponzor "Rolingstounsima". Pro¹log leta su hteli da podr¾e ovaj spektakl, koji je u tom trenutku imao drugog promotera. Èak su i pokrenuli nagradnu igru. Èlanovi "Kamenja" su tada prekinuli evropsku turneju i dvadesetak koncerata (meðu kojima i beogradski) odlo¾ili za drugu priliku.

- Pro¹le godine desio nam se gaf - ka¾e nam Slobodan Sreækoviæ, brend menad¾er "Apatinske pivare", na pitanje da li je moguæe da ne prepoznaju svoj interes u ovom dogaðaju. - Uèesnike nagradne igre smo obe¹tetili paketima sa majicama i fudbalskim loptama, ali nam je ostao gorak ukus u ustima.

Sponzorstvo je skupo. Mo¾e da bude te¹ko i vi¹e od sto hiljada evra! U trenutku kada smo pravili plan bud¾eta za ovu godinu, nismo znali da æe "Stounsi" ipak doæi u Beograd. Samo zato smo iza¹li iz trke.


ВечерњеНовости

zoca

a sta mislite koliko ce se stonsi dobro cuti sa kalisa? ja mislim da ce kalis biti prepun...

Smrda

e,ovako

jabejah na jazu i dosla bi za bg na koncert samo da mogu
verujte,koncert je haos
spektakl nevidjeni,i da me ne smaraovo pisanje sa fona,sad bih rasplela,al me  mnogo smara
samo treba reci da je vrhunski bio organizovan,
sve sem prevoza,ali u bg to nije problem
i za sve fanove,da znaju,idite sto blize centru,jer je bina pokretna....
i verujte karte su dzbe za ono stose dobija

ps.pozdrav za moje drustvance sa foruma,
ne mozem da pisem,smori me fon....ljubim sve
bredly i tebe...sorry za offfff