Stonsi u Beogradu!

Started by Bred, 09-05-2006, 11:38:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Roben

#15
Stonsi u Beogradu za dva miliona dolara!

Veterani roka, grupa Rolling Stones konaèno æe doæi u Beograd, a za koncert na hipodromu 14. jula dobiæe dva miliona dolara, saznaje "Blic".

Prema saznanjima beogradskog dnevnika, ceo honorar mora da se plati unapred, odmah posle potpisivanja ugovora, a ako prihod od koncerta bude veæi od te sume, deli se izmedju organizatora i benda, s tim ¹to lavovskih 90 odsto pripada Stonsima, a 10 odsto producentskoj kuæi "Muzic star production" koja organizuje nastup legendarnih rokera.

Takodje, u Beograd æe pre koncerta stiæi specijalna ekipa raèunovodja iz Engleske koji æe proveriti sve stavke predvidjene ugovorom, broj prodatih ulaznica, ugovore sa sponzorima...

U sluèaju da postoje neka neslaganja, sledi ¾estoka novèana kazna. Sa Stonsima nema ¹ale...

(MONDO)


qwertz

Ma ajde molim te, najmanje 3 godine se neckaju, dajte meni 2 miliona imam da pevam mesec dana, i bila bi veca atrakcija! . . .Ma i bez miliona . . .

Roben

"Stonsi" i u Banjaluci?

Volfgang Klinger, menad¾er austrijske agencije "Rock & More" i glavni organizator koncerata Rolling Stonesa za Austriju i Balkan potvrdio je da naredne srede sti¾e u Banjaluku, kako bi se sastao s predstavnicima Vlade RS, pi¹u banjaluèke "Nezavisne novine".

Informaciju je potvrdila i Vera Sajiæ, ¹ef Biroa za odnose sa javno¹æu Vlade Republike Srpske, koja je istakla da æe se na sastanku razgovarati o moguænosti organizovanja koncerta "Stonsa" u Banjaluci ove godine.

Klinger je rekao da zasad nema planova o organizovanju koncerta "Rolling Stonesa" u gradu na Vrbasu, pre svega zbog toga ¹to bend ne dozvoljada i¹ta izadje u javnost dok ne bude zavr¹eno.

"Razgovaraæemo sa Klingerom, jer je potrebno da saznamo ¹to vi¹e informacija o moguænosti da popularni bend nastupi u Banjaluci. Zasad ne bismo ni¹ta vi¹e ogla¹avali jer je sve u pregovorima", objasnila je Sajiæeva

U Vladi RS pre najavljenog sastanka nisu ¾eleli da komentari¹u eventualno finansiranje koncerta "Stonesa", ali zna se da rok veterani za nastup tra¾e minimalno dva miliona dolara.

Rolling Stones su pro¹le godine odr¾ali najskuplju turneju ikad, pod nazivom "A Bigger Bang", koju su morali prekinuti zbog povrede glave gitariste Kita Rièardsa. Ipak, vreme¹ni rokeri odluèili su da ne ostanu du¾ni svojim fanovima u jednom delu Evrope, tako da æe tokom leta odr¾ati 20 koncerata.

Nastavak turneje poèinju 5. juna u Belgiji, a zavr¹avaju je 21. avgusta u Engleskoj. ©to se tièe na¹eg regiona, zasad su zvanièno potvrdjeni nastupi "Stonesa" na budvanskoj bla¾i Jaz 9. jula i beogradskom Hipodromu 14. jula.

(MONDO)

:116: :116: :116: :116: :116: изглед Стонси воле Србе
а Хрвати ће да пукну што неће да дођу у Загреб, баш ми је жао  a005 a005 a005

Shaft

Ljudi karte su od 2000 pa do 28 000 dinara ... Znate li vi koliko je to bureka ! Akcija je da se stekamo na kosutnjaku i lepo cemo sve cuti  , a ne da se valjamo u prasini kao za dugmice !!!

willie the scot

jel zna neko jel u tih 28000 ukljuceno usmrkavanje keithovog caleta?

Masha

Quote from: willie the scot on 07-04-2007, 22:26:06
jel zna neko jel u tih 28000 ukljuceno usmrkavanje keithovog caleta?
Pa posto je on izjavio da cale ne bi imao nista protiv da zna da ga smrcu mozda da proveris

Darker

Ma jok, bre, ajmo na more, u¹tekamo se na brdo ponad jaza, romantika, mrak + slu¹amo stonese... U stvari, to je za intimniju varijantu, zaboravite ¹ta sam upravo rekao:-):-)

Masha

#22
Pevac „Stonsa“ u Srbiju i Crnu Goru dovodi svog kuvara

D¾eger ¾eli 17 pepeljara uz krevet

Èlanovi grupe „Rolingstons“ koji æe 9. i 14. jula nastupiti u Budvi i Beogradu nisu bili preterano zahtevni, a kako saznajemo, Mik D¾eger, koji dovodi svoje kuvare, od organizatora je tra¾io da ga u apartmanu svakog jutra èekaju èetiri kutije „marlbora“ i 17 pepeljara. Legendarni rokeri æe tokom boravka u Crnoj Gori biti sme¹teni u hotelu „Splendid“ u Beèiæima, dok æe u Beogradu za njih najverovatnije biti rezervisani luksuzni apartmani u „Hajatu“.
Mik D¾eger i njegovi momci u Crnu Goru sti¾u 8. jula avionom iz Rima, a sa tivatskog aerodroma æe helikopterom biti prebaèeni do hotela „Splendid“ u Beèiæima, gde æe im na raspolaganju biti 12 luksuznih apartmana. D¾eger æe biti sme¹ten u penthausu od 200 kvadrata, a na raspolaganju æe mu biti dve velike spavaæe sobe sa kupatilima, sauna, d¾akuzi, teretana, salon i terasa sa bazenom. Zanimljivo je da æe pre èuvenog rokera u istom apartmanu boraviti fudbaler Dejvid Bekam koji poèetkom jula dolazi u Budvu na svadbu bogatog grèkog brodovlasnika. Inaèe, kako saznajemo, Mik nije bio preterano zahtevan - tra¾io je da ga svakog jutra u apartmanu èekaju èetiri kutije „marlbora“ i 17 pepeljara.
D¾eger u Budvu i Beograd dovodi svojih pet kuvara koji æe mu spremati hranu, koju „Stonsi“ takoðe nose sa sobom. D¾eger voli da organsku hranu, obo¾ava meso (naroèito piletinu), a èesto su na njegovom meniju specijaliteti indijske kuhinje.
- Opremu za koncert æe dovesti 63 ¹lepera, a binu koja je ¹iroka 62 i visoka 25 metara metra, èetiri dana æe postavljati ekipa od 550 ljudi, 350 na¹ih radnika i 200 tehnièara koji sti¾u pre „Stonsa“. Za koncert na pla¾i Jaz u prodaju æe biti pu¹teno 73.000 karata, po ceni od 50, 100 i 500 evra. Buduæi da su na turneju u opticaju tri bine koje kru¾e Evropom, scena iz Budve ide za Bukure¹t, dok æe bina iz Rima biti postavljena u Beogradu. Èlanovi benda æe iz Tivta doleteti u Beograd - rekao je za „Blic“ Raka Mariæ, vlasnik kuæe „Mjuzik star prodak¹n“ koja organizuje nastupe u Budvi i Beogradu i dodao da æe na oba koncerta biti po dve domaæe predgrupe.

www.blic.co.yu



Korisnicko Ime

Konji na Hipodromu pod sedativima zbog „Stonsa“

Dok publika na koncertu „Stonsa“ na Hipodromu bude u transu, konji iz konjièkog kluba „Beograd“ koji se nalazi pored Careve æuprije æe biti pod sedativima!

- Konji su pre¾iveli bombardovanje, neæe im biti ni¹ta od buke. Dobiæe sredstva za smirenje - izjavila Jovanka Preliæ iz konjièkog kluba „Beograd“.
Po njenim reèima, organizatori nastupa „Stonsa“ ljude iz kluba jo¹ nisu obavestili gde æe biti postavljena bina, gde æe se nalaziti publika, kao ni da li æe biti omoguæena de¾urstva kod konja, kao ¹to je to bilo na koncertu „Bijelog dugmeta“ 2005. godine.
- Biæe te¹ko. Moraæemo da se organizujemo kao i pro¹li put jer ne postoji moguænost da se konji premeste sa Hipodroma - rekla je Preliæeva.
Takoðe, ona je napomenula da su posle koncerta „Bijelog dugmeta“ tereni na Hiporodmu bili uni¹teni, kao i da nisu mogli da se koriste do kraja te sezone.
- Trpimo ¹tetu zato ¹to su tereni uni¹teni, sve staje. Meni nije jasno za¹to neko pravi koncert na Hipodromu, umesto na U¹æu, gde stoji prazna livada. A mi æemo posle koncerta opet da bauljamo po plastiènim èa¹ama - zakljuèila je Jovanka Preliæ.
Da podsetimo, rok veterani æe 14. jula nastupiti na Hipodromu, a u prodaju je pu¹teno 82.000 karata.

blic

shumshi


AquArius

matori konji ce doci glave konjima.

zar ne mogu u zoo vrt da ih smeste za toliko?

mada ne znam ni koliko konja ima,
ni da li ima mesta u zoo vrtu
ni kojim ih prevoznim sredstvom prebaciti,
ni ko bi za to platio ...

Masha

Uh, ljuta sam! Jadni konjici sta sve moraju da trpe  :(

lijepa bosanka

D¾egera èeka noæni provod u Beogradu
„Probaæemo da ih izvedemo negde, mo¾da i na splavove”, ka¾u organizatori koncerta
Rolingstonsi æe 14. jula na Hipodromu svirati s bine duge 30 i ¹iroke 28 metara. Karata za prvi beogradski koncert legendarne grupe jo¹ ima, a organizatori poruèuju da osim najavljenih 82.000 neæe biti ¹tampane dodatne ulaznice.



ZVEZDE - Sve je veæ spremno za dugo oèekivani dolazak Stonsa - napravljeni su plan bine i ulaznih kapija za beogradski koncert, koji æe britanska èetvorka svirati u okviru „A biger band" turneje. Karata za veliki spektakl jo¹ ima u prodaji.
 

Èelnici „Music stara" ka¾u da æe na repertoaru najverovatnije biti najveæi hitovi Rolingstonsa.

- Pred svaku turneju oni imaju po tri-èetiri repertoara, a u gradovima u kojima nikada nisu nastupali obièno se odluèe za najpoznatije hitove, tako da æe ovde svirati i „Satisfaction", „Brown sugar" i „Don’t Stop", ali i pesme s poslednjeg albuma – rekao je Raka Mariæ, direktor „Music stara".

Rakiæ je dodao da je bilo lako doæi do Mika D¾egera i ekipe jer je u pitanju „jednostavna tr¾i¹na utakmica", ali i da je bend isplaæen i da je vreme da se otklone sve sumnje o dolasku najveæeg rokenrol benda na svetu u Beograd.

Iako se lista sa zahtevima benda èuva u tajnosti, poznato je da æe se D¾eger pred koncert zagrevati na pokretnoj traci u liènoj teretani, koja je sme¹tena u jednom od kamiona koji Stonse prate na turneji. ©to se tièe ostatka boravka velikih zvezda u na¹oj prestonici, organizatori su napravili bogatu ponudu, a o detaljima æe odluèivati èlanovi benda i njihov menad¾ment.

- Imamo poziv i od britanskog ambasadora, koji æe za njih prirediti prijem, ali probaæemo da ih izvedemo negde, da vide noæni ¾ivot Beograda... Mo¾da i na splavove - rekao je Mariæ.

Karta s koncerta Stonsa u Zagrebu na aukciji
POKLON Jedna od saèuvanih karta s jedinog koncerta Stonsa u biv¹oj SFRJ, u Zagrebu 1976. godine, biæe prodata na humanitarnoj aukciji, èiji æe prihod dobiti Fond za pomoæ slepima Srbije. Takoðe, moguæe je da æe zvanièni fotograf beogradskog koncerta biti na¹ fotograf Branislav – Brajan Ra¹iæ, koji veæ godinama radi sa Stonsima i koji æe slikati prvi i poslednji koncert na njihovoj evropskoj turneji.

                                                                                    24 sata

Smrda

Stonsi na splavove?!?!?! :shock :roll: :hmm
hahahahahhahahahahhahaha
(ironicno!)
uzas.....hehe..vec zamisljam...

nasty girl