Cik, cik pogodi!!

Started by anthony, 20-08-2006, 19:03:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li vam se svidjaju ova pitanja?

Da, odusevljen(a) sam
3 (23.1%)
Da
4 (30.8%)
Nije lose
1 (7.7%)
Moze da prodje
2 (15.4%)
Smaras brate!!
3 (23.1%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 29-08-2006, 19:53:01

hulio_salinas

smrdo, nije ni 20!

ja sam hteo da umrem kada mi je phenomenon rekao resenje...  za neverovati...   :wall:

:> :> :>

Smrda

2!!!!
hulio...20=2+0=>2
to sam napisala....citaj bolje...

hulio_salinas

dobro..

e onda... jeste... ali za malo...    :plez :plez :plez

NIJE BRE!!! Nije ni 2...

cvjetic

ima ona narodna: kad kazes 8,pa ti onaj drugi kaze  ''na ku*cu te nosam''
                  to je odgovor,jer nas ovaj za*ebava vec 10 dana s ovim...
                     o,zar ti nije zao sirotinje raje... bas si neki fenomen.... :nene: :nonono:

Al-Jasmina

Ajmo da glasamo:

Ja sam Bezideja, i nemam vremena da mozgam vi¹e
ali sam i radoznala...
Sa mojim glasom to je 3 za otkrivanje misterije!

Ostali?

Phenomenon

Odgovor je upravo 8. Rec je o brojanju slova, tako da kad strazar kaze 10 (deset), odgovor je 5 jer se rec deset sastoji od 5 slova itd. Tako da kad strazar kaze 20 (dvadeset), tacan odgovor je 8.

Al-Jasmina

:wall: Ko ¹to Hulio reèe...
:lol:

EKSELENT FORA!  :pljes: :pljes: :pljes:

cvjetic

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................sad sam kao ja pobijedila u igrici,i mojne da neko kaze da nisam,kad jesam....rekla sam tacan broj!!!!!! :nene: :nene: :nene: :pljes: :pljes: :pljes: :K :K :K :K :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :igra: :igra: :igra: :~ :~ :Bog :Bog

Phenomenon

Aj sad vi postavite neku!
Nemojte samo one tipa dva lokvanja oko panja i ostala sranja!

cvjetic

pet pticica na grancici cvrkuce u osvit proljecnjeg dana...  dodje mladi lovac i opali jednom svojom lovackom puskom...koliko je pticica ostalo na grani? :K :K :K :K :K :K

zoe

Ево мозгалице...

Врло уобичајена српска реч од 4 слова која се завршава словом А, али је средњег рода. Чекам вас...

Al-Jasmina

zoe

Није Џес... Заборавих да напоменем да се ради о облику у једнини, а не у множини.

Phenomenon

A jel se misli na onaj gramaticki srednji rod (valjda da se menja po padezima kao imenica srednjeg roda) ili ono npr. to dete, to drvo i sl.

zoe

Средњи род значи да би испред те речи требало ставити "то". Заиста сасвим уобичајена реч која је у свакодневној употреби. Ја сам се сетила у току истог дана када су ме питали тако да... :igra: