Cik, cik pogodi!!

Started by anthony, 20-08-2006, 19:03:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li vam se svidjaju ova pitanja?

Da, odusevljen(a) sam
3 (23.1%)
Da
4 (30.8%)
Nije lose
1 (7.7%)
Moze da prodje
2 (15.4%)
Smaras brate!!
3 (23.1%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 29-08-2006, 19:53:01

anthony

Bio jednom jedan otac i imao je tri sina i cup sa blagom!!  Na samrtnoj postelji, otac obeca blago onom sinu ciji konj

poslednji stigne na mesto gde je blago zakopano!!! Posto im je rekao mesto gde je blago zakopano, stari otac

umre!!  Sledeceg dana su tri sana pojurila na svojim konjima ka tom mestu, ali se u trenu zamislise i stadose.

Zbunjeni vratili su se kuci!!  I sledeceg dana su ponavili isto!!! Nisu znali kako da dodju do blaga, a da zadovolje

oceve uslove!!! Treceg dana su se ponovo uputili i na pola puta sreli starca, koji ih je upitao cemu njihovo svakodnevno

jurisanje i vracanje kroz sumu!!!  Posto je cuo o cemu se radi, starac se zamisli i rece im jednu recenicu!!! Kada su je culi

iz mesta pojurise prema zakopanom blagu!!! Sta je mudri starac rekao???       

Maslacak

Znam ovo, to je jedna od onih starih poucnih narodnih pripovetki... :happy:

Zamenili su konje! :> :> :>

Masha

Darker

Quote from: Maslacak on 25-08-2006, 20:49:40
Znam ovo, to je jedna od onih starih poucnih narodnih pripovetki... :happy:

Zamenili su konje! :> :> :>
Pa ovde je fora da odgovaraju oni koji znaju fazon... Pustite nas ostale da se malo muèimo, zaboga! :>

zoe

Au Darker, od kad si ti u mazohistickom fazonu? :K

Darker

Uuuuu, baby, oduvek... :twisted: :twisted:
:F :F :F

zoe

Pa ne moras bas tako glasno da dahces :twisted: :K

Pedja

Sledeca pitanja....?

anthony

Ide covek u neko selo i naidje na raskrsnicu koja nema putokaz! U kuci pored raskrsnice zive dva brata blizanca od kojih jedan govori samo laz, a drugi

samo istinu! U trenutku kada je covek dosao do raskrsnice u kuci je bio samo jedan od brace! Covek ima pravo da mu postavi samo jedno pitanje i da

na osnovu odgovora otkrije zeljeni pravac. Sta ga je covek pitao?

zoe

"Sta bi tvoj brat blizanac rekao ako bih ga pitao da li je put na desno pravi?"

@Darker, ja ne volim da se ti mucis! :wink:

anthony

TIJANA82

Quote from: zoe on 28-08-2006, 09:21:59
"Sta bi tvoj brat blizanac rekao ako bih ga pitao da li je put na desno pravi?"

@Darker, ja ne volim da se ti mucis! :wink:

"sta bi tvoj brat rekao kad bih ga pitao koji je put pravi?"  I onda bi krenuo suprotnim putem

zoe

Evo novog zadatka, mada ne obecavam da cu biti azurna sa odgovorima.

Ivica i Marica zive zajedno u stanu. Ivica je zaposlen, odlazi na posao, vraca se kuci, vidja se sa ortacima i tako to... Marica je stalno u kuci. Jednog dana, kada se vratio kuci sa posla Ivica je zatekao Maricu kako lezi na podu mrtva. Oko nje je bila voda i polomljeno staklo, a prozor je bio otvoren. Sta se desilo?

katarina

Marica je pala sa stolice dok je zalivala cvece.

zoe