Cik, cik pogodi!!

Started by anthony, 20-08-2006, 19:03:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li vam se svidjaju ova pitanja?

Da, odusevljen(a) sam
3 (23.1%)
Da
4 (30.8%)
Nije lose
1 (7.7%)
Moze da prodje
2 (15.4%)
Smaras brate!!
3 (23.1%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 29-08-2006, 19:53:01

Dirk

zoe a sto ja licim na antonija reci mi molim te
Ja ne znam ni ko je on a ne znam ni ko si ti ali  posto nas ti obojicu znas onda OK
Nego ajde daj mi jos neki zadatak

trinity

ne, zoe nisi u pravu ajde dajem vam jos malo vremena da probate da resite pa cu vam odgovoriti
odgovor je malo kompleksniji upotrbite mastu
Srecno

Dirk

popne se na jabuku i saceka da lav ode i otpesaci u Rim
Ili spici lava u glavu jabukom lav umre i on otpesaci u Rim
A da li lav zivi u pustinji??????????????????????????
Tamo su kamile sta mislis

zoe

Evo komleksnog odgovora: Covek je Adam i maznuo je jabuku od Eve, a lav je personifikacija svetog Marka koji je zastitnik Venecije. A Venecija je u Italiji bas kao i Rim, sto znaci da je Adam na dobrom putu da iz Starog zaveta pobegne u Novi... E sad sam izgubila nit... :run

Vise se i ne postavlja pitanje da li lav zivi u pustinji, vec da li je jabuka pustinjska biljcica!? :`? Botanika bi rekla da nije, sto znaci... da je lav vegeterijanac koji je pojeo jabuku i vise nije jurio coveka!

Eto, cista dedukcija! :K

sandric

Koliko ja znam lav zivi u savani,a savane su u Africi,sto znaci da je covek negde u Africi...a Rimsko carstvo je takodje obuhvatalo Afriku....sto znaci on je vec u njemu...

willie the scot

a mozda se radnja odvija u raju-raj je bio na teritoriji sahare...adama i evu vijao lav,oni pobegli na jabuku,prigladneli,probali plodove i pali iz raja u rimsko carstvo...

trinity

Bas ste mastoviti prosto mi je zao da vam odgovorim ali nije poenta muciti ljude odgovor je
covek baci jabuku, jabuka ne pada dalje od drveta, posto ima drvo popne se na njega i pobegao je od lava i tada mu je pao kamen sa srca, kamen ubije lava, posto je ubio lava on je ``na konju`` a kada je na konju svi putevi vode u rim...
Bezveze zar ne?

sandric

hahha totalno nebulozno

zoe

Hahahaha, fenomenalno je! Imala sam jos par ideja ali ovo je stvarno vrh! hahahahaha! :lol2:

Coolgemini

Fora je do j**a :>...ali mislim kome bi tako nebulozne stvari pale na pamet??Nema veze sa logikom,ama bash nikakve... :K

Maslacak

Hahaha.... pa dobro je! :>

Ovakvi "zadaci" vise treba da budu retoricka pitanja, posto nikom normalnom ne bi resenje palo na pamet... :lol:
Mada zoe...bila si blizu...mislim, po "nebuloznosti" :wink:

zoe

hvala, Maslacak! :cvet Za takve stvari uvek na raspolaganju! :K

trinity

samo da znate ja sam pogadjala skoro 2 sata i kada su mi ispricali resenje umalo ih nisam ubila
mada zoe stvarno si me odusevila odgovorom u pravom si smeru krenula
tako da bi mogla da dobijes pola poena

qwertz

Patuljak zivi u zgradi koja ima 20 spratova!! I zivi na 20-tom spratu! Svakog dana ponavlja istu radnju!! Kada krene na posao sidje liftom i normalno ode na posao!! Kada se vraca sa posla dodje do lifta, ode na 10-ti sprat i potom nastavi pesaka!! Zasto bas to radi?

sandric

ne moze da dohvati dugme u liftu na kome pise 20 sprat