Koncert KUD-a Nikola Tesla

Started by Goku, 24-09-2006, 16:49:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Goku

Ustvari nije reklama, vise je poziv  :smile:  Sutra vece (25.09.2006.) u 19h u Domu sindikata KUD Nikola Tesla povodom 80 godina postojanja odrzace koncert. Posto se slavi jubilej velika je mogucnost da ce ulaz da bude za dz (iako su karte u prodaji) narocito ako se malo zakasni  :lol: (ono, nema posle  :police: na ulazu)   Tako da koga god zanima folklor i voli da gleda moze slibodno da dodje, ja pozivam (ono i ja cu biti tamo, samo na sceni :>=

Darker

I? kako je bilo? jel bio neko?

Goku

Pa sa faksa nisam sreo nikog, svi imaju neke obaveze  :box, ali inace samo balkon nije bio popunjen tako da je bilo 'svega' 1200, 1300 ljudi   :)

Bred

Goku

Za sada nista, ali mozda nabavim nesto  :wink:    Bilo je po novinama (Politika, Novosti, Danas...) Cak i mene ima na tim slikama  :>

lijepa bosanka

Oprosti mi,molil te!!!! Obecala sam.....i bas mi je zao!!!!  :ohwell: Ali morala sam u Bosnu.... Bice jos koncerata,pa nas obavjestavaj!!!! :loptica

:cvet

Bred

Pa prekopiraj te slike sa politikinog sajta

Goku

Pa na politilinom sajtu nisam mogao da nadjem ali sam nasao nesto ovako  :wink:

Eto, naucio sam i da postujem  :>

Bred

bravo goku ! vranje mi je nekako uvek bilo najlepse

Goku

Hvala, hvala, jos cu da se  :stid: (ali nema sanse  :K)

Adonis_Vernalis

Goku, svaka cast!

Ja sam barem 100 godina svirao i pevao u Krsmancu... Nemoj nikad da prestanes, to ti je moj savet! Osnuj, ako je potrebno, sekciju veterana i nastupaj dokle god ti srce i noge dozvoljavaju... Meni je sad, recimo, jako zao sto sam harmoniku spakovao u kutiju. Ko da sam je sahranio...

Goku

Mozes opet da se vratis tome, sto da ne? Pa koncerti, pa turneje, kako ti nije zao... A ako si vec svirao znaci da ti ne treba mnogo da se vratis tome, jedino ako i od tada nije proslo 100 godina  :K