Svirke

Started by mare, 14-06-2006, 11:38:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mare

Æao svima! Htela bih sve da vas pozovem na jednu svirku, veèeras u klubu "Danguba". Pa eto, dodjite! Ne znam u koliko sati, ali verovatno od 22. Sviraju tri benda, malo tvrdji zvuk, pa ko voli neka dodje. Grupa iz Po¾arevca je strava! Zove se "Guybrush Treepwood", a momci su ba¹, ba¹ dobri! Bar za moj ukus! Pa, dodjite! "Danguba" je negde kod st. doma "Lola", pa malko napred. Zbogom!

Darker

To vi sa Fona opet svræete a?
Èujem da su kao Tool, jel ima istine u tome?
Poèinje u 22:30,ulaz je 100 kinti...
@Sara:nem pojma za Guardiane, valjda nisu jo¹ :shock :shock

mare

Ej, ja sam sa farmacije! Ako si se meni obratio!  Neuporedivi su, ako ja uop¹te mogu da budem objektivna. Ba¹ preterujem,hm? Dodjite, mo¾da vam se i svidi!



Sara

#3
Quote from: mare on 14-06-2006, 11:38:19
Æao svima! Htela bih sve da vas pozovem na jednu svirku, veèeras u klubu "Danguba". Pa eto, dodjite! Ne znam u koliko sati, ali verovatno od 22. Sviraju tri benda, malo tvrdji zvuk, pa ko voli neka dodje. Grupa iz Poµarevca je strava! Zove se "Guybrush Treepwood", a momci su ba±, ba± dobri! Bar za moj ukus! Pa, dodjite! "Danguba" je negde kod st. doma "Lola", pa malko napred. Zbogom!


Uh, verovatno bih svratila da sutra nije ispit iz fizike! Svidja mi se naziv benda!!! Samo sto to onda ide uz neku muziku sa Kariba! (nadam se da ste igrali Lucasove avanture, pa znate o cemu pricam)


24.6. u Domu omladine bice promocija novog metal casopisa. Mislim da se zove "Metal sound". Svirace Rain Delay, Dargoron, Broken Strings i jos par bendova... (ulaz: 160)

mare

Ljudi, kakva svirka!!!!!!!!!!!!! Ako ste je propustili, ¹teta. Ba¹ je bilo dobro! Energièno i ludo! I¹la sam da se leèim, jer sam ljosnula toxine, ¹ta æete. Vi¹e sreæe dugi put!

Sara

Jel imaju oni neke snimljene pesme? Neku prezentaciju na netu?!

nasty girl

Uskoro u prodaju izlazi kompilacija autorskih bendova sa DEMO MASTERS TURNIRA 2/3, na kome se nalaze bendovi FLUSH (popednici demo masters turnira 2), DARGORON (pobednici demo masters turnira 3), CONSECRATION, BROKEN STRINGS, UNDERDEATH, PRIRUCNIK JANGA TROVACA, HATRED, FULL FLAVOR, SPACE EATER, OSKAR TOMAS, THEATIV, SMILER, ANGUISH SUBLIME, STORMAGEDDON, ANTOLOGIJA, PARALELNI SVET, i BONEYARD.

Na promociji sviraju:
UNDERDEATH
HATRED
DARGORON
SPACE EATER
FULL FLAVOR
PRIRUCNIK JANGA TROVACA
THEATIV
ANGUISH SUBLIME
PARALELNI SVET

Diskovi se prodaju po specijaloj promotivnoj ceni od 250 dinara! Ulaz 200 dinara! Dodjite!

zaboravih da napisem da je koncert u maloj sali SKC-a u subotu 24.06.2006.

Darker

Ovo ne sme da se propusti, ko nije bio, a ko je bio-veæ zna da ne sme :angel: :angel: :angel:
Ac/Dc tribute( trojica iz Fuzz box-a, gitarista Beerdrinkers-a i bubnjar El.orgazma)
klub Atom, Cara Du¹ana 13, Doræol(u zgradi fizièkog fakulteta)
video projekcija u 22:00h
Svirka poèinje u 23:00h
ulaz-200 din (piæe je oko 100 kinti-pivo, koka-kola...)
Elem, to se ranije odr¾avalo u Festu u Zemunu, bio sam 3x, svaki put sve bolje... sviraju uglavnom starije stvari(dok beja¹e Bon Scot, bog da mu upovraæanu du¹u prosti :K :K :K)
Pa dok ne doðu stvarno... :Bog :Bog :Bog :Bog

anna

rock svirka 1. oktobra u klubu Danguba- iza Vise poslovne
svira jedna vasa koleginica!   Pocetak oko 22:30
:happy:

dissolved girl

daj jos neku informaciju :smile:

Darker

Da stvarno. Mada nema ¹anse da doðem-u pon mi ispit, ali èisto da znam ¹ta propu¹tam... A u dangubinom kom¹iluku èesto boravim-long live Korèagin!!!

anna

Vidim da je Danguba postala popularna! Moj bend svira sad u nedelju! Zove se Ana Protiv i sviramo hard rock, malo alternative, malo manje domace stvari ali nadje se... Znaci ocekujte AC/DC, Franz Ferdinand, Aerosmith, Billy Idol, Green day, Guns-e, Him, Pearl Jam, EKV, Partibrejkerse... Bice uskoro aktivna i adresa www.anaprotiv.com
Znaci, 1. oktobar, Danguba, oko 22:30! Bice mi drago da vidim sto vise farmaceuta, a ako vas i ne poznajem, slobodno mi se javite, pa kolege smo... :happy:

dissolved girl

Quote from: anna on 28-09-2006, 10:26:56
Znaci ocekujte AC/DC, Franz Ferdinand, Aerosmith, Billy Idol, Green day, Guns-e, Him, Pearl Jam, EKV, Partibrejkerse...

:love:

na zalost necu moci da dodjem,ispit mi je u sredu :'( ali obavezno nas obavestavaj i dalje... :wink:

Dukica

e,pa ajd da ne budem stoka,bas tolika,da pozovem drage kolege na moju svirku-subota Kuca piva od 10h i nedelja kafe Zulu( kod Njegoseve ulice) od 8h. akustika je u pitanju,i to subotom kao cetvorka,a nedeljom duet. mislim da nije naporno,a sto se repertoara tice ima svega i svacega ,tako reci-kupusishte ili za ljubitelje kuvane hrane-bosanski lonac. eto,tako... 

besno pile

kolege,verujte,
dukica je sjajna na sceni :wink: