Koncerti u Beogradu

Started by Bred, 09-05-2006, 11:39:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zoca

bila sam sinoc na beer festu..bilo je ok...velika seljana...ok muzika...mnogo je zagusljivo i vruce....

AquArius

SIMPLY RED IN CONCERT

Hala Pionir
31. avgust 2006. cetvrtak
u 20:30

be there!!!!  O0

Darker

KUD Idijoti
Nedelja, 27.08.2006.
Ba¹ta KST-a

Bred

Pop-rok zvezde sviraæe u Srbiji na jesen
„Djuran djuran“ i Brajan Adams dolaze u Beograd
Britanski bend „Djuran djuran“ i kanadski pevaè Brajan Adams æe na jesen nastupiti u Beogradu, najverovatnije u „Areni“!

- Pregovori su u zavr¹noj fazi i sasvim je izvesno da æe „Djuran djuran“ i Brajan Adams krajem oktobra i poèetkom novembra odr¾ati koncerte u Beogradu, samo je jo¹ ostalo da se utvrdi ko æe organizovati njihove nastupe. Nadam se da æe „Arena“ najkasnije do 1. oktobra konaèno dobiti upotrebnu dozvolu - rekao je za „Blic“ Maksa Æatoviæ, direktor producentske kuæe „Komuna“.

Podseæanja radi, bend „Djuran djuran“ je tokom osamdesetih godina pro¹log veka harao svetskim top-listama sa hitovima kao ¹to su „Rio“, „Hungry Like the Wolf“, „The Reflex“ i „Wild Boys“, a pevaè Sajmon Le Bon je tada, bez konkurencije, bio najveæi seks simbol na muzièkoj sceni. Osamdesete su bile zlatne godine i za kanadskog rokera Brajana Adamsa. On je poznat po pesmama „Run to You“, „Summer of ‘69“ i megahitu „Everything I Do, I Do It for You“ koja je kori¹æena u filmu „Robin Hud“.

Na na¹e pitanje da li, po njegovom mi¹ljenju, u Srbiji ima dovoljno interesovanja za gostovanja tih izvoðaèa koji odavno nisu na vrhuncu popularnosti, Æatoviæ je odgovorio:

- Buduæi da Adams i „Djuran Djuran“ prvi put dolaze kod nas, bez obzira ¹to su sada mo¾da manje popularni nego pre petnaestak godina, siguran sam da æe u Beogradu imati dovoljno publike.

Takoðe, Maksa Æatoviæ je za sledeæu godinu najavio do sada najveæi muzièki spektakl u Srbiji.

- Planiramo da na Hipodromu organizujemo festival koji æe trajati dva ili tri dana, na kojem æe uèestvovati najveæe svetske zvezde koje æe svakog dana moæi da privuku najmanje 50 ili 60 hiljada ljudi. Pregovore smo poèeli pre nekoliko meseci, ali jo¹ ne ¾elim da otkrivam ko æe svirati u Beogradu - zakljuèio je Æatoviæ.

A. Novakoviæ



--------------------------------------------------------------------------------

Darker

Nedelja, 03.08.2006.
Atheist Rap
Ba¹ta KST-a

AquArius

Quote from: Darker on 30-08-2006, 17:03:36
Nedelja, 03.08.2006.
Atheist Rap
Ba¹ta KST-a

A ja reko' tu ucis, a ono "ukrade" mi post!
Elem... blue trabant...

Al, samo da ti kazem nije 03.08.
Nego 03.09.
:wink:

nasty girl

#81
jao meni se tako ide na Atheist Rap ali imam ispit 4-og...jbg... :'( :'( :'(

nego nacula sam nesto da ce guardian-i drzati koncert jos jedan dan posle tj. 17.10. jer je velika zainteresovanost za njih... kako bi to bilo divno.... :loptica :loptica :loptica :loptica

„Psihomodo pop“ svira u SKC-u
Popularna zagrebaèka grupa „Psihomodo pop“ odr¾aæe koncert u subotu, 23. septembra, u ba¹ti Studentskog kulturnog centra u Beogradu. Oni æe ovom prilikom beogradskoj publici predstaviti pesme sa svog poslednjeg albuma „Plastic Fantastic“ koji je u Hrvatskoj osvojio brojne nagrade. Pored toga, Davor Gobac æe sa svojim bendom izvesti i stare hitove „Ja volim samo sebe“, „Frida“, „Seksi magazin“ i mnoge druge koji su obele¾ili jugoslovensku rokenrol scenu. Ovom svirkom ujedno æe biti zatvorena sezona koncerata u ba¹ti SKC-a. N. D¾.

dissolved girl

16. septembar,tasmajdan

r'n'r skola 

sviraju: obojeni program,veliki prezir, partibrejkers, neno belan & fiumens, jarboli, elektrobuda, horkeskart, endorfin, repetitor

sve to pocinje u 18 h.

:V  :V  :V



Darker

E, da, za tu ¹kolu sam se smorio najgore, kad bi umesto svega toga samo Brejkersi svirali celo veèe, pa i za duple pare... :( :(

23.09.2006.
Psihomodo Pop
SKC

dissolved girl

eh sad,ma nemoj,samo brejkersi i to za duple pare,pretera ga :smile:...pusti malo mlade snage da se pokazu :smile:..bice za svakoga po nesto.ako se spremi ispit do tada ,mozda se i ode...karta je 500 dindzi...

nasty girl

Darkeru citaj malo postove najaljen je Psihomodo Pop... :F :F

Darker

Quote from: nasty girl on 10-09-2006, 12:16:22
Darkeru citaj malo postove najaljen je Psihomodo Pop... :F :F
Rad sam znati GDE????
Rambo amadeus
17.09.2006.
Ba¹ta KST-a

nasty girl

u mom postu na istoj strani malo duzi tekst...ali nema veze... :wink: :wink: :wink:

avgogh

a, sta kazete na
23.09.2006.
Psihomodo Pop
SKC
?

:twisted: :twisted:

Darker

Aaaaaaaa, glup i æorav, isprièavam se :cvet :cvet :cvet :cvet samo se trudite da zbog preglednosti ostavljate podebljano ili u drugoj boji, jer se evo i meni desi da ne vidim... :confused: :stid:
Mariza
Sava centar
03.10.2006.
20:30