Koncerti u Beogradu

Started by Bred, 09-05-2006, 11:39:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: Darker on 17-01-2008, 08:51:41
Ali zato...


Hladno Pivo
29.02.2008.
Hala Sportova, Novi Beograd

jedva cekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........... :~ :~ :~ :~ :~

Rokenrol

Lenny Kravitz je potvrdjen,nekad krajem jula u Beogradu,samo ne mogu da se sjetim kog tacno datuma...i lokaciju jos nisu definitivno odredili,jer hoce da koncert bude na otvorenom...a nacuo sam nesto,govorka se po rok i metal forumima...da ce Bon Jovi na jesen u Beograd...

Cecilly

Za Kis 2.100 dinara, za Lenija 2.000 - 12.000
A. Laðareviæ |||| - 12.02.2008. - 22:56

Kis æe 15. maja svirati na Ta¹majdanu, a Leni Kravic 24. juna u Beogradskoj areni...
Zvanièno je potvrðeno - 15. maja „Kis” dolaze u Beograd i odr¾aæe koncert na Ta¹majdanu, dok æe Leni Kravic 24. juna svirati u Beogradskoj areni. Prodaja karata za oba nastupa poèinje u èetvrtak.

TURNEJE - Ulaznice za koncert benda „Kis”, koji drugi put dolaze u Beograd, ko¹taæe 2.100 dinara. Organizatori su najavili da æe u sluèaju lo¹eg vremena nastup biti prebaèen na Sajam, kao i to da oèekuju veliki broj posetilaca iz okolnih zemalja.
- Ne mo¾emo da poredimo nastup grupe „Kis” iz 1997. godine sa onim ¹to nas oèekuje u maju. Sigurni smo da æe u Beograd doæi i njihovi obo¾avaoci iz Maðarske, Bugarske i biv¹ih republika jer poznato je da „Kis” ima hardkor publiku koja ih svuda prati - ka¾u iz „Lupa promotion” i dodaju da jo¹ nije poznato ko æe nastupati kao predgrupa.
Ovo bi mogla da bude poslednja turneja legendarnih rokera koji postoje veæ 35 godina. Oèekuje se da æe nastupati pod punom opremom, odnosno da æe nositi svoju prepoznatljivu ¹minku, a produkciju za beogradski koncert, ozvuèenje, binu i rasvetu, obezbediæe domaæini. „Kis” dolaze u sastavu D¾in Simons, èuveni lider grupe i bas gitarista, Pol Stenli na ritam gitari, Tomi Tajer i Erik Singer.
S druge strane, koncert Leni Kravica biæe u potpunosti u rukama tima poznatog pevaèa. Naime, Kravic u Beograd dolazi u okviru aktuelne turneje „Love revolution” sa sopstvenom opremom, a oèekuje se da æe doæi u pratnji svog uobièajenog benda, tako da mo¾emo da se nadamo pravoj rok svirci. Najavljeno je da æe pored promocije svog poslednjeg, osmog studijskog albuma koji je pu¹ten pro¹le nedelje u prodaju, Leni svirati i svoje najpoznatije hitove od „I Built this Garden for Us”, „It Ain’t Over ’Til It’s Over”, „Are You Gonna Go My Way”, „American woman”, „Believe In Me” i druge.
Ulaznice za Lenijev koncert koji æe biti u Areni 24. juna takoðe su u prodaji od èetvrtka. Mesta na parteru ko¹taju 2.200 dinara, na tribinama 2.000, 2.200 i 2.500 dinara, dok æe VIP ulaznice za lo¾e ko¹tati od 3.500 èak do 12.000 dinara.

Ulaznice za Arenu preko interneta
Ulaznice za dogaðaje koji æe se odr¾avati u Areni od sada mogu da se kupe preko zvaniènog sajta, popunjavanjem formulara i praæenjem uputstva na adresi www.arenabeograd.com. Posetioci sajta mogu pogledati mape sedi¹ta sa prikazanim kategorijama cena, a organizovana je i dostava karata na kuænu adresu.

24 sata

Maslacak

Quote from: Rokenrol on 12-02-2008, 11:01:30
..a nacuo sam nesto,govorka se po rok i metal forumima...da ce Bon Jovi na jesen u Beograd...

:peace:

Istina je da se trenutno pregovara sa organizatorima, za termin 11.7. koliko ja znam.

Ali ajoooj, ¹to bi toooo bilo dobro!  :> :~
Jest da sam ih malo prevazi¹la, ali oni su bili moj rok poèetak, bejah d¾inovski fan, a i koncerti su im sjajni i puni energije... ne da æu da idem ako doðu, neeego, ima u prvom redu da budem, i da hvatam Jona po backstage-u ko ¹iparica! :K
(ok, ¹alim se... ali ¹ta æu kad nisu bili tu dok sam bila ¹iparica  :roll:)

pig_am_am

Quote...da ce Bon Jovi na jesen u Beograd...

:loptica: :loptica: :loptica: jao jao jao  :~ :~ :~

mislila sam da nema sanse da se desi nesto tako  :~ :~ :~

Miron

Ja sam takodje chuo da JB Jovi dolazi u Bg...koliko sam upoznat koncert bi trebalo da se odrzi na sada vec isprobanom uscu, a u opticaju su jul i septembar...nadajmo se najboljem, i sta rec sem....LOCK N LOL

tarantulica

Nadam se da æe biti jul...  :wink:
Tad su veæe ¹anse da bude lepo vreme...
Nadam se da sad ovim nisam prizvala oluju...  :run

shiky

Ooooj,dodole  :>
ma kad bude  :~

Darker

Ovo æe biti luda koncertna sezona :~ :~ :~

Nightmaster

prosla je bila super. INXS, R.H.C.P.,  Cult.
Ja bih voleo da dodju Dream Theater. Mislim da je njihova muzika neprevazidjena i da danas nema tako dobrog benda. Ne racunam stare majstore rocka, metala.

Miron

Bilo bi sjajno videti Dream Theater u Bg-u, no nisam siguran da je to jos uvek realno...mada ko zna, ima raznih govorkanja po netu...za sada kako mi se cini u planu im je turneja po severnoj i juznoj americi, a o Evropi nema govora...ostaje nam da se nadamo...uh, choveche DT, mada me je poslednji album duboko razocarao, ali ipak....no dok ne dodju vreme cu prekratiti najvljenim koncertima Chick Corea & Return to forever, pat metheny-ja, i ako Bog da Herbie Hencocka...

tarantulica

KONCERT U BEOGRADU 29.02. OTKAZAN

Koncert grupe Hladno pivo, zakazan za 29. februar u Hali sportova, otkazan je

Karte kupljene u Tiketservisu, Tiketlajnu i Eventimu, mogu se vratiti na prodajnim mestima na kojima su i kupljene, dok se karte koje su kupljene u Bilet Servisu mogu vratiti od ponedeljka 26.02.2008, do petka 29.02.2008. godine od 11 do 17 h u prostorijama kluba Udruzenja svetskih putnika u ulici Bulevar Despota Stefana 7 (bivsa ulica 29. novembra).

Za sve informacije o vracanju karata mozete se obratiti na 064/9950188.

olgica

Smrc, smrc, smrcccc.  :( Zastoooo?

pop

Jbt, juce smo uzeli karte za Pivo i...  :namcor  :namcor  :namcor

Kad bolje razmislim, mozda je i bolje ovako, ko zna u sta bi moglo da se izrodi, mnogo je 'patriota'.

pig_am_am

ajde dobro... doci ce pivo...

a bon jovi?  a005 on nece... a to je jedini konc na koji bih svim srcem isla  a005