Koncerti u Beogradu

Started by Bred, 09-05-2006, 11:39:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

AquArius

#240
Darko Rundek i Cargo orkestar sviraæe

22.03. 2007. u Pozori¹tu na Terazijama,
23.03. u SKC, 24.03. u Domu omladine,
25.03. u panèevaèkom Kulturnom centru,
27.03. u Srpskom narodnom pozori¹tu u Novom Sadu.

Predviðena su i jo¹ dva koncerta u u¾oj Srbiji.

Turneja "Svitanja" odr¾aæe se od 22.03. - 01.04.2007

_____________________________________________


Konkurs za najbolju kritiku o Rundekovom albumu

Pobednici konkursa dobiæe komplet karata za sve koncerte turneje „Svitanja", a prove¹æe i jedno popodne s Darkom Rundekom i èlanovima Cargo orkestra


Na inicijativu Darka Rundeka pokrenut je konkurs za najbolju kritiku, mi¹ljenje, impresije o poslednjem albumu Rundek Cargo orkestra „Mhm a-ha oh yeah da-da". Tri najbolja rada izabraæe Darko Rundek i proglasiti ih 14. marta, a pobednici konkursa dobiæe komplet karata za sve koncerte turneje „Svitanja", a prove¹æe i jedno popodne s Darkom Rundekom i èlanovima Cargo orkestra.

Sve radove treba slati na adresu [email protected]. Konkurs je otvoren od 31. januara do 10. marta 2007. godine. Ovaj album je meðu najprodavanijim izdanjima u Srbiji ove godine.


24Sata

makky

Cula sam da ce Riblja Corba odrzati koncert u areni, u martu valjda.
Zna li neko nesto o tome?

Darker

Jeste, zaboravio sam taèno datum...
I nema ¹anse da odem!!!!

Alnus Glutinosa


nasty girl

Riblja èorba sprema koncert u Beogradu

Rok sastav "Riblja èorba" odr¾aæe koncert u Beogradskoj areni 10. marta, najavio je njen frontmen Bora Ðorðeviæ, a navodi agencija Beta.

"Svirati u areni je postalo stvar presti¾a. Oèekujemo da æe dvorana biti puna. Ne sviramo tako èesto u Beogradu, na¹i nastupi pred beogradskom publikom su dozirani. To je razlog vi¹e da podjednako u¾ivamo i publika i mi", rekao je Ðorðeviæ

Posle pro¹logodi¹njeg objavljivanja novog albuma "Trilogija", "Riblja èorba" je planirala nastup u Beogradskoj areni, ali Ðorðeviæ ka¾e da do toga dolazi sada, jer je u meðuvremenu bilo veoma te¹ko dobiti termin u dvorani.

Ðorðeviæ je najavio da æe bend u Beogradskoj areni pratiti i simfonijski orkestar i hor.
Rok sastav "Riblja èorba" predvoðen pevaèem i rok-pesnikom Ðorðeviæem tokom 1980-ih godina objavila je neke od najprodavanijih rok albuma u Jugoslaviji, poput "Mrtve prirode" (1981), "U ime naroda" (1982) i "Buvlje pijace" (1982).


glas javnosti

Korisnicko Ime

KUD IDIJOTI

SKC
23.februar 2007. u 21:00
velika sala
Legendarna grupa KUD IDIJOTI ce odrzati zavrsni koncert jednogodisnje ex-yu turneje povodom 25. godina postojanja benda.
Idijoti su jedna od retkih grupa koja je uspela da prezivi svo ovo vreme i da konstantno povecava krug svojih obozavalaca na celom prostoru bivse Jugoslavije. Njihov karakteristican zvuk protkan provokativnim i iskrenim tekstovima o temama koje dotacinju kako pojedinca tako i drustvo u celini pleni svakog ko slusa gitarsku muziku. Bend je ostavio toliki trag u muzici da je mnogo grupa izjavljivalo da su nastali nakon slusanja njihovih pesama i odgledanih koncerata.
Po recima kritike Kud Idijoti su jedan od najboljih koncertnih ex-yu grupa svih vremena. Tu tvrdnju su potvdili i njihovi fanovi koji su odusevljeni njihovim svirkama kao I atmosferom koja je vladala na koncertima, cesto u grupama isli iz mesta u mesto gde god bi grupa svirala, da bi sve to formulisali cuvenom izrekom * Kud Idijoti tu i ja *. Jednostavno njihovi konceti nisu nikad isti a uvek nezaboravni i neponovljivi. Energija koja se razmenjuje izmedju njih i publike se I dan danas retko vidja na ovim prostorima. Poslednja svirka u Beogradu bila je krajem avgusta prosle godine u prepunoj basti KSTa, gde su opet potvrdili sve ono po cemu ih publika voli.
Na koncertu Kud Idijoti ce napraviti presek celokupne karijere i odsvirati sve svoje najvece hitove. I pored toga sto grupa ne nastupa cesto u istom mestu ovaj put su odlucili da pocaste beogradsku publiku nezaboravnim koncertom i tako jos jednom potvrde status koji uzivaju kako kod publike, tako i kod kritike i kolega i zaokruze uspesnu jubilarnu koncertnu godinu. Kao i na svakom njihovom koncertu ocekuje se da ce i na ovom doci i veci broj fanova iz cele Srbije.
Ulaznice po ceni od 800 dinara u prvoj nedelji prodaje, 900 drugoj i 1000 din u trecoj mogu se naci od ponedeljka 5. februara na blagajni SKCa , Felix Shopu i KSTu. Uz prvih dvesta ulaznica kupci dobijaju poklon plakat.

Izvor - http://www.skc.org.yu




:V :V :V :igra: :igra: :igra: :loptica :loptica :loptica


zoca

#246
da li je neko procitao text u blicu pre par dana kako ce mozda pepersi doci u bg tamo negde u junu...spominje se neki datum 26.06....ali ko to jos nije sigurno...


sory nisam videla temicu dole... :wall:

AquArius

Kalendar (24sata (http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=6635))

9. februar - Elektrièni orgazam - Dom omladine
10. februar - GBH - Dom omladine
11. februar - Mr. T-Bone, Reject - Akademija
14. februar - Miroslav Tadiæ i braæa Teofiloviæ - Madlenijanum
14. februar - To¹e Proeski - Beogradska arena
14. februar - Patrizio Buanne - Centar „Sava"
14. i 15. februar - Goran Karan - Dom sindikata
16. februar - Bebi Dol - Pozori¹te na Terazijama
16. februar - The Bambi Molesters, Struka - Akademija
16. februar - Rene Aubry - Centar „Sava"
19. februar - Bambix - SKC
21. februar - Tuxedomoon - SKC
23. februar - Jarboli - Akademija

dissolved girl

jarboliiiiii weeeeeeee :happy: :happy: :happy:

Natza

a moja sugradjanka i bivshi uchenik moje shkole .. marija sherifovic 21og?  :K :K :K

Darker


Smrda

a bebi dol?
slusa neko nju?
sem mene...

Korisnicko Ime

Quote from: smrda on 13-02-2007, 14:53:54
a bebi dol?
slusa neko nju?
sem mene...

hmm
samo ti :K
extra, bice kupljena makar jedna karta za cert :K

Smrda

Quote from: Korisnicko Ime on 13-02-2007, 20:06:20
Quote from: smrda on 13-02-2007, 14:53:54
a bebi dol?
slusa neko nju?
sem mene...

hmm
samo ti :K
extra, bice kupljena makar jedna karta za cert :K
e ranije sam cenila tvoj ukus...
sad mislim da ga vise nemas....heheh
:K :K :K :K :K :K :K

cccc..... :F

AquArius

INXS sviraju 1. juna na Ta¹majdanu!

Australijski rock bend INXS nastupiæe na beogradskom stadionu "Ta¹majdan" 1. juna, prenose elektronski mediji.

Karte za ovaj dogadjaj biæe pu¹tene u prodaju veæ 19. februara po ceni od 2.000 dinara. Nakon toga, cena karata æe rasti kako se koncert bude bli¾io.

INXS æe nastupiti predvodjeni novim pevaèem, Kanadjaninom D¾ej Di Forèunom, koji je nasledio legendarnog Majkla Haèinsa. Haèins je 1997. godine pronadjen mrtav u hotelskoj sobi, a analize su potvrdile da je umro od posledica seksualne autoasfikcijacije, dok su u njegovoj krvi pronadjeni tragovi droge i alkohola.

INXS su tokom osamdesetih i devedesetih godina bili hit u svetu, osvojiv¹i publiku hitovima "Dissapear", "Mystify", "New Sensation" i drugim.

Novi pevaè izabran je u finalu reality showa koji su INXS organizovali – "Rock Star INXS". Forèen je pobedio dvojicu drugih finalista i osvojio mesto pevaèa grupe.

Da li je dostojan ba¹tine legendarnog Haèinsa, domaæa publika moæiæe da proveri 1. juna na Ta¹u!

(MONDO)