Tuche na sportskim manifestacijama!

Started by Vampire 666, 16-06-2006, 08:31:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

Beograd: Sukobi navijaèa i policije
16. jun 2006. | 09:52 | Izvor: B92
Beograd -- U Beogradu sinoæ do¹lo do sukoba navijaèa i policije, na ko¹arka¹koj utakmici Partizan-Crvena zvezda.

Druga utakmica finala plej-ofa prekinuta je u pauzi izmeðu treæe i èetvrte èetvrtine, zbog sukoba policije s navijaèima. Sukob je poèeo u parteru, kada su pripadnici ®andarmerije napali manju grupu navijaèa gostujuæeg tima. To je izazvalo kome¹anje na tribini sa Zvezdinim navijaèima, posle èega je usledio policijski napad. Potom je ograda pukla pod pritiskom sabijenih navijaèa.

Iako je veæi broj osoba pao sa visine od oko èetiri metra, policija na tribini nastavila je da tuèe, a situacija se smirila tek posle intervencije igraèa Crvene zvezde. Posle izbacivanja navijaèa tog tima iz hale, s njima se solidarisala veæina navijaèa rivala, posle èega su se u ulicama oko hale Pionir ponovo sukobili policija i navijaèi, a èula se i pucnjava iz vatrenog oru¾ja.

Branislav Stefanoviæ, direktor Urgentnog centra, izjavio je jutros za B92 da je u ambulante Centra primlje 21 povreðen pacijent. "Kod svih njih su naðene lake telesne povrede. Ni kod jednog primljenog pacijenta nisu dijagnostikovane te¾e povrede, pa su svi posle ambulantne obrade povreda pu¹teni, niko nije zadr¾an", ka¾e Stefanoviæ.

...najnovije informacije...sipka iznad ulaza se slomila i par ljudi je palo dole, a panduri su poceli da ih shibaju...posle toga se sve otrglo kontroli...
...neko je sudijama uplatio neka besna letovanja...s obzirom da je tu informaciju izneo Gurovic nije tesko zakljuciti koga simpatise taj tajanstveni finansijer sudija...

Alnus Glutinosa

E super tema!
Nista mi nije jasno, kako je pocelo sve to!
Bas sam htela da pitam jel zna neko???  :confused:

Vampire 666

citiram samog sebe kao odgovor...
Quote from: Vampire 666 on 16-06-2006, 08:31:59
...najnovije informacije...sipka iznad ulaza se slomila i par ljudi je palo dole, a panduri su poceli da ih shibaju...posle toga se sve otrglo kontroli...

Alnus Glutinosa

Cekaj bre, slomila se sipka i onda su ih oni tabali zbog toga???  :`

farmaceut10

Cigani se stalno kurce i u Vrscu i ovde i uvek dobiju po p.... i posle slusam 10 dana po novinama kako kmece a sve da bi na silu bili prvaci a nemoze nista na silu kao ni fiziologija za sve treba vreme

Vampire 666

Quote from: farmaceut10 on 16-06-2006, 09:42:39
Cigani se stalno kurce i u Vrscu i ovde i uvek dobiju po p.... i posle slusam 10 dana po novinama kako kmece a sve da bi na silu bili prvaci a nemoze nista na silu kao ni fiziologija za sve treba vreme
Bez vredjanja bilo koga!

Kad pandur tuce devojku ili klinca ne postoji nikakvo opravdanje za to! Ja sam se ba rnagledao raznih sranja medju navijacima. Jesu stoka, ali panduri su mnogo gori! Sta su nam samo radili posle tekme protiv zenita!

nasty girl

Quote from: Vampire 666 on 16-06-2006, 09:53:39
Quote from: farmaceut10 on 16-06-2006, 09:42:39
Bez vredjanja bilo koga!

mislim da si previse subjektivan decko nikoga nije vredjao... >:D >:D >:D >:D

a to sto su zvezdini navijaci divljaci.... :/ :/ :/ ...to je vec druga prica.... :1

AquArius

Covece ne mozes ni na utakmicu da odes! Van pameti. Sve cesce se pitam gde ja to zivim  :`? :!

nasty girl

pazi foru...

ubedjuje mene vampir kako mi u subotu treba da odemo na utakmicu...i po njegovoj zelji tamo gde su navijaci zvezde(i ako ja navijam za partizan)...naravno ja na to ne pristajem...nego da sednemo negde  gde je neutralno...

medjutim juce kada sam gledala utakmicu videh da je jedan decko koji je bio sa devojkom dobio batine...a sumnjam da su bili na severu...tako da na derbije bas i nije najsigurnije ici... :` :` :` :`

Vampire 666

nisam rekao da su delije stoka, vec svi "pravi" navijaci generalno, ali najcesce panduri isprovociraju tuce!
STOP represiji nad navijacima!

Zvanicno Saopstenje:
Ostale utakmice plejofa ce se igrati bez prisustva publike. Sledeca je u nedelju.

farmaceut10

a baklje je bacio Pera detlic
Da samo tuku navijace zvezde a GROBARE ne
MA daj mani me tih fora
A kad su Grobari isli u podgoricu sta je bilo
A navijace treba iskoreniti
Svaki odlazak na utakmicu je rizik pazi kad dolazis na derbi,pa cuvaj se na derbiju , pa pazi kad se vracas Kako mozes to da podrzavas

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 16-06-2006, 10:37:18
nisam rekao da su delije stoka, vec svi "pravi" navijaci generalno, ali najcesce panduri isprovociraju tuce!
STOP represiji nad navijacima!

Zvanicno Saopstenje:
Ostale utakmice plejofa ce se igrati bez prisustva publike. Sledeca je u nedelju.

Treba uvesti sistem kontrole huligana kao u Engleskoj:kategorije A,B, C i onda onim najgorima braniti ulazak na sportske manifestacije.Problem je ¹to niko nije rekao ¹ta su radili Zvezdini navijaèi i za¹to je policija krenula u akciju. :wink:
Panduri ne smeju da krenu u akciju dok ne dobiju naredjenje "odozgo", a ono se izdaje kad se naru¹e odredjeni bezbedonosni faktori.Mnogi "pravi" navijaèi imaju podebeo dosije i na utakmice dolaze samo da bi napravili sranje, a ne zato ¹to vole neki klub.
Kod nas se Zakon o spreèavanju nasilja na sportskim terenima ne primenjuje.U Engleskoj je taj zakon jako strog, zato tamo niko ne sme da udje u teren-dobija dobru robiju za to.
Kad se kod nas bude dobijalo par meseci zatvora zato ¹to si bacio baklju u teren ili napravio sranje, staæe se na put i huliganstvu na utakmicama i policija neæe imati razloga da interveni¹e.A dokle god huligani budu zauzimali znaèajno mesto u navijaèkoj populaciji, biæe gluposti, a u njima obièno najvi¹e stradaju oni koji to najmanje zaslu¾uju...

yeca

Darker

1) koga god sam pitao, niko nema pojma kako je poèelo batinanje... A tek posle batinanja je pukla ¹ipka... Navodno je neki delija bacio baklju prema partizanovoj strani... I to je razlog da se malti sve ¾ivo?????? Ja sam hteo da odem na tekmu. Prezirem huligane i ono ¹to se danas zove navijaè! Ali da me neko mlati ni krivog ni du¾nog? >:( >:( >:(
2) Koliko sam skapirao i grobari su uleteli u maklja¾u sa pandurima, solidari¹uæi se sa delijama... Toliko o tome da nisu mlatili i grobare... A u Despota stefana i okolnim ulièicama se i pucalo, pa su stizale razne vesti koje su jo¹ vi¹e kome¹ale masu(da je neki navijaè pogoðen, preminuo itd...) Divac je potpuno u pravu, da su najmanje krivi navijaèi, pa panduri, a najvi¹e sami KLUBOVI, odnosno opet us**na politika!!!! Panduri, naravno da ne smeju na svoju ruku ni¹ta da rade, dakle imali su jasne instrukcije... A onaj Joèiæ je takva ljiga od èoveka... >:D >:D

Vampire 666

evo zvanichnih informacija od grobara koji je bio na tekmi...delije su bacele petarde...malo su se koskali sa pandurima(standardno)...pisali su u kese i gadjali pandure...u jednom trnutku su panduri prestali da kuliraju debilisanje delija...opsta tuca...napolju su panduri jurili i ubijali od batina i jedne i druge...jureci ih po okolnim ulicama poceli su da PUCAJU u vazduh(to se po njima zove samoodbrana)...

komentar moj: navijachi su se ponasali kao stoka(opet standardno), ali paduri su jos gori...umesto da jednostavno cuvaju red i mir oni su PONOVO krenuli besomucno da biju...

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACHIMA

btw, onaj kreten jochic je pandure nazvao Drzavni Organ Represije!