Domaci tracevi

Started by Bred, 11-05-2006, 09:29:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Probudila se u kolima nepoznatog mu¹karca

- „Biæu ti verna... biæu ti vernaaa....“ - èulo se pevanje sa poslednjeg sprata èetvorospratne ekskluzivne vile na Dedinju. Zazvonili smo na vrata koja nam je sa osmehom na licu otvorio jedan gospodin: „Uðite, reèe on veselo, „Ana Nikoliæ je gore u studiju i ve¾ba“.

Iza stakla, u „gluvoj sobi“, sa slu¹alicama na u¹ima nalazila se seksepilna pevaèica. Vrckajuæi, pozdravila nas je osmehom, mahnula nam, i nastavila da peva stihove svoje omiljenje pesme za koju tvrdi da æe biti hit na novom albumu:

„Album je gotov,“ ka¾e Ana Nikoliæ i dodaje, „Vala i zaslu¾ila sam ga. Jedva èekam da izaðe, a to æe biti za mesec dana. Tim koji mi je radio album je dobitni. Tekstove mi je pisala Marina Tucakoviæ, a ostala ekipa su mi Mili, poznati producent, Kiki Lesandriæ, Leontina... Inaèe, ovo je Milijeva kuæa, on je domaæin, a u ovom studiju Ceca snima. I eto, nakon prvog albuma ‘Januar’ i velikog uspeha sa pesmom ‘Romale Romali’ red je da izdam i novi album.

Jo¹ uvek ne znam kako æe se on zvati, ali znam da æe ova pesma koju sam sad pevala biti pravi hit. Ona govori o devojci, meni, koja se budim pijana u kolima nepoznatog momka, a kod kuæe imam deèka“, prièa Ana zagonetno se sme¹kajuæi i nastavi, „Znam ¹ta æe¹ sada da me pita¹! (smeh) Pitaæe¹ da li mi se zaista dogodilo da se probudim tako kod nekog nepoznatog mu¹karca! (smeh) E, pa nije!“ „priznala“ nam je poznata pevaèica i ustala da popravi ¹minku.

- Èim sam ustala do¹la sam ovde - prièa Ana i dodaje - nisam se jo¹ ni skroz razbudila. Ali, posao je posao. Obaveze. Znate kako je. Pred izlazak novog albuma mora mnogooooo da se radi.

U tom trenutku Ani je zazvonio telefon.

- Halo, Leontina, ¾eno, pa gde si ti do sada? - upita Ana poznatu pevaèicu, koja joj peva prateæe vokale, i nastavi - Ma kako u pet? Pa valjda u tri, u tri!!! Dogovorili smo se u tri sata! Evo, ja ve¾bam veæ sat vremena bez tebe. ®eno, za koliko si ovde? - zavr¹i Ana telefonski razgovor i uze u ruke papire sa stihovima neke nove pesme i krenu ka „gluvoj sobi“ u studiju.

- Idem da ve¾bam dalje. Tek me èeka ludilo. Dok zavr¹im ve¾be pevanja i plesa kreæe snimanje spotova, promocije, gostovanja...ma hiljadu èuda! - reèe Ana i odvrcka do mikrofona.

Sa poslednjeg sprata vile se i dalje èulo „Biæu ti veeerna... biæu ti vernaaaa...“

M. Èule

Bred

Sergej Trifunoviæ ovih dana u Los Anðelesu snima nauèno-fantastièni triler „Nekst“ sa èuvenim holivudskim glumcima Nikolasom Kejd¾om i D¾ulijen Mur!

Film re¾ira Li Tamahori, a scenario je baziran na prièi „Zlatni èovek“ Filipa Dika.

Nikolas Kejd¾ igra èoveka koji ima natprirodnu sposobnost da predvidi buduænost, pa mnoge neprijatne dogaðaje spreèava. Ali u jednom trenutku Kejd¾ mora da bira izmeðu dva zla. Nalazi se u stra¹noj dilemi da li da spreèi teroristièku zaveru koja mo¾e da uni¹ti svet ili da spase ¾enu koju voli - Ðulijen Mur.

Kakvu æe odluku doneti glavni glumac, saznaæemo na premijeri krajem godine, a Geri Goldman, scenarista, izjavio je: „Ovo je film koji æe kod publike izazvati uzbuðenje koje imaju igraèi video-igara. Samo ¹to se sve to de¹ava u bioskopu.“

Buduæi da je Sergej Trifunoviæ od jutra do mraka na snimanju, do zakljuèenja ovoga broja nismo uspeli da s njim kontaktiramo ne bi li nam ne¹to rekao o svojoj ulozi.

Simonida Stankoviæ

Bred

Srðan Ðuriæ, direktora vladine kancelarije za saradnju sa medijima, je spreman da uradi mnog toga za ljubav ¾ene koju voli. Kako saznajemo, Ðuriæ je u nedelju na originalan naèin zaprosio svoju devojku Mariju i pri tom izazvao op¹tu pometnju u njenom rodnom Paraæinu. Naime, Srðan je anga¾ovao profesionalnog pilota koji je nekoliko puta nadleteo centar Paraæina avionom UTVA 75 na kojem je bilo zakaèeno platno sa tekstom prosidbe: „Marija, udaj se za mene. Srðan“. Prièa se da je Marija, iako ¹okirana, ipak uspela da ka¾e „da“.

Kao u pravom romantiènom filmu, Ðuriæ je akciju prosidbe isplanirao do detalja. Pilot Ljubi¹a Naumoviæ je u nedelju, u pet minuta do 13 èasova, poleteo sa aerodroma „Davidovac“, u blizini Paraæina, a taèno u 13 èasova Naumoviæ je prvi put nadleteo zgradu u kojoj ¾ive Marijini roditelji i razvio platno velièine ¹est puta tri metra na kojem je pisalo: „Marija, udaj se za mene. Srðan“.

Kako saznajemo, ba¹ u tom trenutku su Srðan, Marija i njeni roditelji „sluèajno“ sedeli na terasi i posmatrali nesvakida¹nji prizor. Za svaki sluèaj, pilot je èak pet puta leteo direktno ka zgradi i u poslednjem trenutku pravio okret i vraæao se nazad. ©okirana Marija nije imala izbora, morala je da ka¾e „da“, a dok su na terasi padala prva èestitanja, zapanjeni Paraæinci su se pitali: „©ta ovo bi!?“.

Inaèe, buduæa mlada je apsolvent na Pravnom fakultetu, a Srðan i Marija uskoro æe poèeti sa planiranjem venèanja.

Aleksandar Novakoviæ

Bred

Dara Bubamara je za svoj 30. roðendan napravila ¾urku u restoranu na obali Dunava, u Novom Sadu za vi¹e od 60 zvanica. Njen deèko Laki nije mogao da doðe, ali joj je kupio poklon: „audi“ vredan 60.000 evra!

Od kolega do¹li su Ana Nikoliæ, Goga Sekuliæ, Darko Filipoviæ, Dragan Brajeviæ Braja sa ¾enom Gocom... ®urka je trajala do ranih jutarnjih èasova.

- Bio je pravi haos! Ma, ludilo! Tako dobru atmosferu nisam skoro nigde videla. Svi su pevali, pili ¹ampanjac, èivas... Popilo se vi¹e od 80 litara alkohola. Najlep¹i trenutak se dogodio taèno u ponoæ. Mikrofon u ruke je uzela Goga Sekuliæ, popela se na binu i rekla: „Daro, Laki ti poruèuje da te voli najvi¹e na svetu! Ka¾e ti da si mu sve u ¾ivotu i da æe zauvek tako biti! On ne mo¾e da doðe zbog posla u inostranstvu, ali ti ¹alje na poklon najnovoiji automobil marke ‘audi CC’ kojeg kod nas jo¹ nema u prodaji. I poruèio ti je pesmu ‘Bubamara’ koju æemo ti mi u njegovo ime otpevati“. U tom trenutku nisam znala gde se nalazim. Preplavile su me emocije. Taj auto je fantastièan. Crvene je boje sa crvenim ko¾nim sedi¹tima. Tek u septembru æe se pojaviti u prodaji u Srbiji, a ko¹ta preko 60. 000 evra.

M. Èule

Bred

(http://nono9.us)
Milan Kaliniæ, voditelj i glumac, i njegova lep¹a polovina Sandra, studentkinja Ekonomskog fakulteta, venèali su se juèe u 16 èasova u crkvi Svetog Marka.
Ispred crkve trubaèi uveliko zagrevaju atmosferu. Meðu stotinak svatova mnogo je poznatih lica sa ekrana: Sanja Marinkoviæ, Milorad Mandiæ Manda, voditeljke Milica Stojanoviæ i Anja Rankoviæ, zatim Ivan Bekjarev, Sanja Iliæ, Gane Pecikoza..
Parkira se sivi d¾ip. Iz njega izlazi Sandra, mlada. U prelepoj dugaèkoj venèanici, Sandra kreæe ka crkvi. Prisutni je posmatraju s odu¹evljenjem dok blicevi fotoaparata sevaju na sve strane.

U crkvi sveèana ti¹ina. Svi pogledi upereni su u Sandru i Milana. Ceremonija venèanja poèinje.

„Da li vi, Sandra, obeæavate, ovde, pred Bogom i narodom, da æete voleti i po¹tovati Milana sve dok vas smrt ne rastavi?“, pita sve¹tenik.

„Da!“, veselo odgovora mlada. I Milan daje potvrdan odgovor, a onda poèinje da ljubi svoju ¾enu.

„Jaoj, kako je ovo divno“, ¹apuæe Milica Stojanoviæ svom prijatelju i dodaje: „Obo¾avam venèanja! Njih dvoje su prelepi!“

Mladenci izlaze iz crkve. Potencijalne udavaèe za pet sekundi, uz guranje i laktanje, zauzimaju najbolje pozicije za hvatanje bidermajera. Cveæe zavr¹ava u rukama Dine Nikolovski, roðene sestre Ivane Nikolovski, venèane kume Sandre Kaliniæ.

„Divno“, govori Sanja Marinkoviæ iako nije imala sreæu da uhvati bidermajer. „Milanu i Sandri sam po¾elela sve najlep¹e i ¾elim da im brak uspe i potraje. Poklonila sam im veoma neobièan i mistièan poklon, znam da æe im se dopasti“, otkriva nam Milanova partnerka iz emisije „Sve za ljubav“.
(http://nono9.us)
Svadbeno veselje se nastavlja u restoranu „Eurosalona“ uz iæe, piæe i muziku benda „Balkan ekspres“.

Nea

Citala sam u nekakvom nemackom casopisu da je izvesnoj porodici Brizbejn ukraden  crveni audi vredan 60. 000 evra.
   Sta mislis o tome? Da li smo na dobrom putu?

Bred

Bred

Trijumf Stevana Anðelkoviæa na festivalu u Vrnjaèkoj banji

Narodnjak pobedio sve zabavnjake

Stevan Anðelkoviæ, mlada zvezda „Granda“, pobednik je festivala zabavne muzike „Vrnjaèka banja 2006“. On je u subotu uveèe nakon progla¹enja pobednika dobio veliki pehar i novèanu nagradu od 5.000 evra.

Pored njega, nagrade su dobili i „Blizanci“, Sini¹a Kraljeviæ Kralj, Slaðana Ivani¹eviæ, „Beti Bup“, „Kreativ bend“... Iako je jedan od favorita bila i pevaèica Marija ©erifoviæ, ona je dobila „ute¹nu“ nagradu za najboljeg izvoðaèa. Meðutim, Mariju to nije ute¹ilo.

- Ja sam do¹la da otpevam pesmu najbolje ¹to mogu, a ako ¾iri smatra da je Stevan Anðelkoviæ, protiv koga ja zaista nemam ni¹ta, dete mi je ¹tavi¹e vrlo drago, imao bolju pesmu, interpretaciju i ¹ta veæ, onda ja to po¹tujem. Ipak, prvu nagradu ne mora da osvoji najbolji pevaè veæ raznorazne stvari. Za mene je ovo u stvari fatamorgana. Èula sam se Leontinom (koja je pisala tekst i kompoziciju) i ona je u ¹oku - isprièala nam je Marija ©erifoviæ nakon ¹to je odbila da otpeva svoju pesmu na bis, a na bini rekla: „Neæu vi¹e da uèestvujem na festivalima gde se pravila menjaju u poslednjem trenutku.“

Inaèe, drugo veèe festivala publika je imala priliku da èuje èetrnaest interesantnih pesama (bilo je planirano 15, ali je Maja Nikoliæ odustala od takmièenja). Devojèice su opsedale Stevana Anðelkoviæa i „Blizance“ pre i posle njihovih nastupa, te su oni veæinu vremena provodili deleæi autograme i pozirajuæi sa obo¾avateljima. U revijalnom delu programa velelepni koncert je odr¾ao ®eljko Joksimoviæ koji je toga dana do¹ao na zakazani prijem kod èelnih ljudi Vrnjaèke Banje i oraganizatora koncerta. Festival je zatvoren velikim vatrometom, a veæina izvoðaèa zadovoljna je oti¹la u obli¾nji klubu gde je veselje trajalo do ranih jutarnjih èasova.

Neven D¾odan

Bred

Darko Filipoviæ kupuje stan za 85.000 evra

Kako „Blic“ saznaje, pevaè Darko Filipoviæ, zvezda „Granda“, kupuje stan u Mirijevu. Darkov bliski prijatelj nam je isprièao da stan ima 100 kvadrata i vredi 85.000 evra. Ovaj pevaè je nedavno dao prvu ratu, 25.000 evra, a ostatak novca æe, kako saznajemo, dati do februara 2007. godine. Stan je u novoj luksuznoj zgradi koja ima kamere i obezbeðenje. Darko Filipoviæ trenutno ¾ivi kao podstanar na Banovom brdu, ali æe od februara sledeæe godine imati sopstveni luksuzno sreðeni stan. Izgleda da od bavljenja muzikom, narodnom muzikom, u Srbiji mo¾e lepo da se ¾ivi.

M. È.

--------------------------------------------------------------------------------

Vozni park domaæe estrade

Indira kupila d¾ip od 50.000 evra

Indira Radiæ, folk zvezda, pevaèica koja „pali i ¾ari“ Srbijom i ¹ire, re¹ila je da pokloni sebi ni manje ni vi¹e nego najnoviji model automobila - d¾ip „tojota lend kruzer“ i tako se svrstala u red zvezda estrade sa najjaèim i najskupljim limuzinama na èetiri toèka.

Cena ovog d¾ipa kreæe se od 50. 000 evra pa navi¹e, a ova pevaèica je, kako „Blic“ saznaje od njenih bliskih prijatelja, re¹ila da zameni svoj, sada biv¹i automobil „tojotu ravu“ za noviji model jer je veæi, sigurniji i udobniji za putovanja na koja ova pevaèica èesto ide. D¾ip jo¹ uvek nije stigao u ruke svoje nove vlasnice, Indire, i dalje se nalazi u prodavnici, a tokom sledeæe nedelje Indira æe ga preuzeti i „projezditi“ u njemu ulicama Beograda i ponekog evropskog grada.

Osim Indire Radiæ, mnoge liènosti sa estrade voze automobile od èijih cena vam se vrti u glavi. ©epure se u èetvorotoèka¹ima koji su te¹ki preko 50.000 evra. Definitivno najkestremniji sluèaj je pevaèica Dragana Mirkoviæ. Ona poseduje pravi mali salon automobila. „Ferari“ koji ko¹ta 500.000 evra, „lamborgini“, najnoviji BMW 7, „rols-rojs“, „por¹e“, „bentli“... samo su deo onoga u èemu se Dragana vozika.

M. Èule

--------------------------------------------------------------------------------

vladimir

Matori, bolje ovo ubaci u Zanimljive vesti... :ohwell:

Vampire 666

Ovo ne lichi na tracheve...gde je SEX?

AVENDON

Jutros sam video dekana kako prelazi ulicu kod Narodnog pozorista, i to na CRVENO!!!!!

Vampire 666

...ja sam video dekana kako lista SCANDAL gore u pekarici i glasno komentarise atribute neke Grand/City/Tajfazon pevaljke...naravno ne umetnicke...

AVENDON

Pa i dekan ima dusu,.............. :lol:

pereca

Quote from: AVENDON on 07-06-2006, 16:11:33
Pa i dekan ima dusu,.............. :lol:

Dugo pokusavam da poverujem u to. Nesto mi ne ide. :ohwell: