jos jedna cestitka...

Started by nimerija, 27-05-2006, 23:44:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

nimerija

Bila je poslednja tekma i snimali su samo golmana i to u krupnom planu  :)  :)  :)
P.S.Thanks God, nisu prikazali ona dva gola kroz noge  :embarrased:  :embarrased:  :embarrased:

pereca

Quote from: Golub on 07-06-2006, 09:47:25
Pa zasto budala?Braniti nesto takoznacajno za ljudski rod,kao sto je zenski fudbal,pa to je plemenita stvar.
Eeee,pa ja to nisam gledala.Pa da si javila....A jesmo bile,ono,u kadru ili nesto bez veze?

Bio je neki kratak isecak sa utakmice koju ste igrale, cini mi se protiv FON-a. To je bio neki prilog o Sport festu, pa su ubacili malo i vas. Ali lepo se vidite. Narocito ti i Sanja. Uhvatili su vas u malo krupnijem planu.

nimerija

Quote from: pereca on 07-06-2006, 11:49:52
Quote from: Golub on 07-06-2006, 09:47:25
Pa zasto budala?Braniti nesto takoznacajno za ljudski rod,kao sto je zenski fudbal,pa to je plemenita stvar.
Eeee,pa ja to nisam gledala.Pa da si javila....A jesmo bile,ono,u kadru ili nesto bez veze?

Bio je neki kratak isecak sa utakmice koju ste igrale, cini mi se protiv FON-a. To je bio neki prilog o Sport festu, pa su ubacili malo i vas. Ali lepo se vidite. Narocito ti i Sanja. Uhvatili su vas u malo krupnijem planu.
Nismo ni igrale sa FON-om..... Mozda mata ili masinski....

pereca

Mozda, ne prepoznajem druge ekipe. Vas sam prepoznala po Golubu.

Golub

Pereco,sad si me bas onako pogodila u srce.Da imam vremena,banula bih ti u kancelariju da mi ispricas sve tacno a ja da se lozim.To je bio ipak drugi dan,protiv DIFa.A to sto su snimali mene i Sanju to je skroz logicno,Sanja je na klupi a ja uglavnom grejem klupu...ali sad znam ko ce da mi sredi kod Sanje da igram.

Bred

pereca

Quote from: Bred on 08-06-2006, 09:16:12
A koja Sanja? :>

Ona sto stalno vice po faksu. Krupnija, crna devojka, vodja fudbalera i fudbalerki. Ma nju svi znaju, radi u Organizaciji i Sportskom drustvu.
Ako je nisi video, sigurno si je cuo  :wink:

Bred

Ah da , steta sto je nema i na forumu :>

pereca

Quote from: Bred on 08-06-2006, 12:24:13

Aktiviracu je, samo da joj prodje ispit. U guzvi je.

Bred

pereca

Quote from: Bred on 08-06-2006, 12:47:47
Pa svi smo u guzvi :>

Naravno, ali ona je vrlo specificna. Bavi se sa milion stvari i stvarno ne znam kada je u prilici da sedi za kompom. Ali kazem, pojavice se ona. Ne moze to da prodje bez nje  :police:

nimerija

Quote from: Golub on 07-06-2006, 22:28:31
Pereco,sad si me bas onako pogodila u srce.Da imam vremena,banula bih ti u kancelariju da mi ispricas sve tacno a ja da se lozim.To je bio ipak drugi dan,protiv DIFa.A to sto su snimali mene i Sanju to je skroz logicno,Sanja je na klupi a ja uglavnom grejem klupu...ali sad znam ko ce da mi sredi kod Sanje da igram.
Samo reci....  :~

vladimir

Quote from: Bred on 08-06-2006, 12:24:13

Ima je na forumu, samo nije pod imenom Sanja! :roll: A obeæao sam joj da neæu napisati pod kojim je nick-om! :1  Pozzzz za Sanju! O0

pereca

Ma nije valjda da je tu a ja ne znam. Pa daj da je napadamo malo. da pocne da vice  :L

Bred

Nebtino koji joj je nick, vazno da je tu. Pozdrav Sanja!