jos jedna cestitka...

Started by nimerija, 27-05-2006, 23:44:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

nimerija

...nasim malim fudbalerkama na utakmici sa DIF-om, sto su izgubile samo 3:0! (nije ironija)

Bred

ha ha :> vazno je ucestvovati. A zivo me zanima koje to devojke sa naseg faxa igraju fudbal... :P

pereca

Devojke su EKSTRA! Mogli bi malo vise da se organizujemo i da ih bodrimo na utakmicama, verujem da bi im mnogo znacilo. Ovo su bile prve utakmice koje su igrale, a FON-ova ekipa je odavno uigrana. Tako da ima nade za nas.

vladimir

девојке, свака част.Биће боље следећи пут, поносим се вама! :)  Није фора само бодрити фудбалере са нашег факса, ја сам за то да почнемо да пратимо и женски фудбал-верујем да са много више емоција девојке приступају игри него мушкарци.Јако ме интересује у каквом ставу стоје у "живом зиду"-мораћу то да видим на следећој утакмици.Зато, девојке, обавестите нас благовремено о термину и месту одигравања следеће утакмице! :>

lijepa bosanka

Jao......SUPER!!!!!! Svaka èast!!!!!! Ja sam htjela da se prijavim!!!!!! Ali oèigledno sam zakasnila!!!!! :'(

nimerija

Od novembra se igra liga, pa ko bi hteo da vidi, ni u ludilu da ne dolazi  :>

vladimir

Шта, бре!Ако до тада не дипломирам, организоваћу навијачку групу, бре! :> А Даркер ће бити вођа чирлидерса! >:D

Bred

Quote from: nimerija on 29-05-2006, 17:46:54
Od novembra se igra liga, pa ko bi hteo da vidi, ni u ludilu da ne dolazi  :>
hahahaha, pa stooo? i mi imamo dusu :> moramo se malo nasmejati :)

Golub

Vladimire,sto se tice zivog zida,stanu i mole Boga da ova tamo promasi zivi zid a ako slucajno lopta poleti u njihovom pravcu sklanjaju se jer bolje da bude gol nego da se njima nesto desi.Ma prosta zenska filozofija...

vladimir

То морам да видим!!!! :> :> :>

pereca

Quote from: lijepa bosanka on 29-05-2006, 17:28:30
Jao......SUPER!!!!!! Svaka èast!!!!!! Ja sam htjela da se prijavim!!!!!! Ali oèigledno sam zakasnila!!!!! :'(

Nikad nije kasno. Prijavi se u Sportskom drustvu, pa da polako i nasa Bosna uzme loptu u svoje ruke(ili noge) Osvetlaj nam obraz.

Quote from: Golub on 30-05-2006, 13:54:33
Vladimire,sto se tice zivog zida,stanu i mole Boga da ova tamo promasi zivi zid a ako slucajno lopta poleti u njihovom pravcu sklanjaju se jer bolje da bude gol nego da se njima nesto desi.Ma prosta zenska filozofija...

Bas bih volela da odete na neku utakmicu, kako bi se samo iznenadili.
Ali, nazalost, nema nista novo u predrasudima o zenama kod muskaraca. Izgleda da se nikad nece ni promeniti. :*

lijepa bosanka

Quote from: pereca on 30-05-2006, 20:25:46

Nikad nije kasno. Prijavi se u Sportskom drustvu, pa da polako i nasa Bosna uzme loptu u svoje ruke(ili noge) Osvetlaj nam obraz.

Значи Ñ,ако......никад није касно!!!!! Хвала Ñ,и перецо......размислићу још мало......можда ми и буде ишло.....али плашим се живог зида!!!!!  :wink: :wink: :> :> :>

Golub

Pereco,nick zna nekad da zavara...Izgleda da ti imas predrasude o nadimcima ...a ja igram u tom timu

pereca

Quote from: Golub on 30-05-2006, 21:14:29
Pereco,nick zna nekad da zavara...Izgleda da ti imas predrasude o nadimcima ...a ja igram u tom timu

Tako mi i treba, kad ne ukljucujem mozak  :embarrased:
A ja vas branim ko budala.
Bile ste na SOS kanalu pre neki dan, nadam se da ste se gledale.
Kiss Golubice!

Golub

Pa zasto budala?Braniti nesto takoznacajno za ljudski rod,kao sto je zenski fudbal,pa to je plemenita stvar.
Eeee,pa ja to nisam gledala.Pa da si javila....A jesmo bile,ono,u kadru ili nesto bez veze?