Istorija farmacije sa etikom

Started by *maja*, 28-05-2006, 11:10:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makica

Znaci ne prijavljujemo ga za januar... :ohwell:

Duke


Anabel Lee

Tao je. Nemojte prijavljivati ispit, jer ga nece biti u ovom roku. Sto se potpisa tice, jos ne znam. Raspitacu se najkasnije do ponedeljka, pa cu javiti.

Anabel Lee

Samo da javim da nisam nista saznala sto se potpisa iz etike tice, posto je bio vikend, a imam problema sa mail- om, pa nisam mogla poslati poruku asistetima. S obzirom na to da sa potpisima jos nije frka, jer sigurno nece biti do kraja semestra, ne moram da zurim, ali  trudicu se da sto pre saznam i blagovremeno vas obavestim.

maracaca

Danas su bila pitanja:
1.Znacaj medicinske skole u Salernu za razvoj apoteke i zakonskih propisa u oblasti apotekarske delatnosti zapadne Evrope
2. Industrijalizacija farmacije.Razvoj hemijskih terapeutika u XX veku
3. Osnovni moralni principi Hipokratove zakletve i Zenevske formulacije Hipokratove zakletve

mina-L

a kad ce se znati dal ce biti ispita iz etike u martu? :cvet

Anabel Lee

Prvo treba profesor da odr¾i predavanja koja nije, pa æe se tek onda govoriti o tom roku u martu. Mislim da sam veæ rekla da je to samo nezvanièno profesor razgovarao sa prodekanom za nastavu, ali ni¹ta nije precizirano. Znaèi, prvo nadoknada predavanja, pa onda rok. Nadam se da æe nam omoguæiti taj mart. Sviam bi nam to odgovaralo. Raspitaæu se jo¹, ali ima vremena. Koncentri¹ite se na ovaj rok sada!
Pozdrav!

Duke

mislim da bi maj bio jos bolji zbog ovog kolokvijuma iz tehnologije koji uopste nije lagan a obavezan je

philoserbiana

neka bude ili maj ili mart,samo neka organizuju dodatni rok jer smo jedan rok izgubili.volela bih da mogu da se oslonim na neku informaciju.valjalo bi da se na vreme sazna za ispit iz etike,da zna narod sta da sprema za april(zbog vremena) :cvet

Lilika

i ja mislim da bi bilo fer da imamo neki dodatni rok...

Anabel Lee

Narode, èim proðe rok, razgovaraæu na tu temu sa prof. Stuparem, kao i sa prodekanom za nastavu. Sigurna sam da æe nam izaæi u susret s obzirom na to da je dodatni rok bio predlog samog prof, ali nezvanièni. Èim budem znala informacije, staviæu ih na forum.

kruger

I ja mislim da bi bilo odlicno da nam nadoknade taj izgubljeni rok,nadam se da ce biti tako!

Anabel Lee

Evo mene opet. Naime, zvanièno obave¹tenje koje stoji u studentskoj slu¾bi jo¹ od decembra meseca je da æe profesor dr¾ati predavanja u martu i da æemo ispit moæi da pola¾emo u aprilu. Po¹to je meni asistentkinja prof. Stupara pomenula da je profesor imao ideju da nam organizuje poseban rok u martu, mislim da bismo mogli da proguramo tu ideju, ali ne garantujem da æe uspeti. Videæemo ¹ta mo¾e da se uradi. Pozdrav!

kruger

Anabel Lee ako moze nesto da se pomogne javi na pm,svima nam je u interesu da imamo taj rok,nismo mi krivi sto je tako ispalo!

lijepa bosanka

moj prijedlog..
Predavanja u martu,a dodatni rok u maju.