Istorija farmacije sa etikom

Started by *maja*, 28-05-2006, 11:10:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kremenko

Quote from: lijepa bosanka on 14-02-2008, 13:48:32
moj prijedlog..
Predavanja u martu,a dodatni rok u maju.
To bi bio i moj predlog.

Nea

Mislim da bi bilo ipak bolje da se izborimo za neki dodatni rok u martu.
U maju imamo najverovatnije kolokvijume iz analitike lekova- oni koji vezbaju u drugom semestru, zatim kolokvijum iz broma i verovatno  i neki od kolokvijuma iz tehnologije , tako da... Nijedan termin nije bas najpogodniji, ali mislim da mart ima  prednost u odnosu na maj.

Darker

Mart definitivno, u maju je haos :cvet

shmizla

I ja mislim da je mart daleko bolji, jer pored svih kolokvijuma, u maju je opsta ludnica, i haos, i zbog junskog roka... (A i neki idu na medicinijadu  :K )

mina-L

Mart jeste daleko bolji nego maj! A zna li se uopste kad krecu predavanja iz etike?

Anabel Lee

Ovako, ljudi. Prof. Kuntic neam nista protiv tog dodatnog roka. Sad jos samo da prof. Stupar da svoj blagoslov i to je to. Nadam se da ce ova prica biti uskoro zavrsena i to povoljno za nas. Student prodekan i ja smo smatrali da je najbolje da rok bude cim se predavanja zavrse i mislimo da bi to realno moglo da bude 25.03( ako se predavanja zavrse do 20.03).

Iris germanica

cula sam da sutra pocinju predevanja iz etike.da li je to tacno i ako jeste,u koliko sati ako neko zna? :hmm

majakf

trebalo bi da etika bude umesto analitike lekova. to znaci da predavanje pocinje u 8:30 i traje do 10. ovo je dogovor izmedju instituta a da li ce stupar sutra pojaviti, to ne znam.

videcu sutra ujutru, pa vam javljam

majakf

danas sam  bila kod asistenata i raspitala se kada pocinju predavanja. kako stvari za sada stoje, izgleda da ih nece biti ni u martu. profesor se jos uvek nije u potpunosti oporavio i najverovatnije ce predavanja drzati tek u aprilu. sve ovo jos nije 100% sigurno. asistentkinja krajem ove ili pocetkom sledece nedelje ponovo treba da se cuje sa stuparom pa tek tada cemo znati definitivno kada ce poceti predavanja. kada nesto saznam, javljam vam

makica

To znaci da ce nama koji sad slusamo da propadne i apriliski rok...to stvarno ne bi bilo fer... :nene:

majakf

na nasu zalost, izlgeda da ce tako biti.

i jos nesto,u slucaju da u martu nemamo predavanja, najverovatnije ce nam kasnije dati neki dodatni rok za ispit. mozda kao predrok u maju, nisam sigurna ali tako su rekli asistenti. ovo takodje treba videti sa profesorom.

za dalje info, sacekajte sledecu nedelju

philoserbiana

mina-L

majakf

lose vesti. predavanja iz etike definitivno nece poceti u martu. trebalo bi da profesor dodje krajem marta-pocetkom aprila pa da tek tada krene sa predavanjima. tako propade nam i aprilski rok za etiku.

kada prof.stupar bude zavrsio sa predavanjima dace nam predrok u maju.

bezveze sto je ovako ispalo, ali sta je tu je.

philoserbiana

jos jednom...bedak  :ohwell:
zelimo profesoru brz oporavak,a nama neka je Bog u pomoci  :a