Istorija farmacije sa etikom

Started by *maja*, 28-05-2006, 11:10:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lijepa bosanka

Pa danas je valjda ne¹to dogovoreno da je 24.04. :ohwell: Nije ba¹ sjajan termin...
Mada ne znam kako æe to iæi,jer je kolokvijum iz toxina veæ ranije zakazan za tada,a raèunajte da MB ima toxine u èetvrtoj godini!

shmizla

Danas smo se dogovorili da u nedelju u 14 odemo na fax i razgovaramo sa profesorom.. I da trazimo da omoguci 2 termina u ovom "aprilskom" roku... Tj danas smo saznali da u pretposlednjoj nedelji aprila, neki apsolventi polazu etiku, i onda smo mislili da studenti kojima ne odgovara termin 6.maj polazu etiku sa tim apsolventima, a to ce najverovatnije biti 24.aprila... Ako se profesor slozi, a nadam se da hoce, bilo bi fer. Znaci, ako on to odobri, postojace dva termina jedan u toj nedelji aprila (najverovatnije 24.) a drugi 6.maja, pa kad kome odgovara... Pricali smo sa asistentkinjom, i ona je rekla da je to ok, samo jos sa njim da popricamo... Pozivam sve ljude da dodju u nedelju, u 14, znam da je cimanje, ali bilo bi pametno da nas ima malo vise, a ne da nas dvoje dodje i zamoli ga za taj termin... Pa ako iko ima volje i vremena, neka dodje.. Ja cu svakako ici, pa cu napisati dal smo nesto postigli.  :wink:

katarina

philoserbiana

ja radim tada,ali cu svakako obavestiti ljude iz grupe da dodju u nedelju.od cele moje grupe jedino sam ja nekako aktivna na forumu,pa ih obavestavam redovno sta se zbiva.pozdrav i srecno  :cvet

mikele

Нема потребе да идете,већ је одлучено да се испит полаже 24.априла заједно са апсолвентима.То је за оне који иду на медицинијаду и који лаве Ђурђевдан.А вероватно ће моћи и остали да полажу у том термину,у зависности како коме одговара.Наравно,6.мај остаје,тако да можете да бирате између та два термина. :wink:
Испит можете пријавити и у понедељак(само етика),а при томе се потпишите у студентској служби јер овај продужетак пријаве испита је само за етику.
Ето толико.

makica

Mi koji smo ga vec prijavili za april,jel za nas isto vazi da ako hocemo da polazemo 24.-og moramo da se  potpisemo u studentskoj sluzbi?
Do kad je to potpisivanje?  :wink:

mikele

Quote from: makica on 26-03-2008, 09:13:53
Mi koji smo ga vec prijavili za april,jel za nas isto vazi da ako hocemo da polazemo 24.-og moramo da se  potpisemo u studentskoj sluzbi?
Do kad je to potpisivanje?  :wink:
Ко је пријавио испит,не мора да се потписује јер ће већ бити на списку.
И хоћу још нешто да додам.Ипак би било добро да што више вас оде на предавање у недељу јер тада професор дефинитивно треба да потврди овај 24.април као термин за испит.Продекан за наставу је прихватио то,али ипак мора и професор да портврди.И он ће вам то саопштити на предавању у недељу.
А ја,искрено,не видим разлог зашто би ту било неких проблема јер се тада ионако одржава испит за апсолвенте.

majakf

sigurno cu u nedelju doci na predavanje. ako stvarno budemo imali i termin 24-og aprila, to bi bilo sjajno

shmizla

Hvala Bogu pa su resili da nam izadju u susret... Hvala i svim ljudima koji su se potrudili oko ovoga!! Znam dosta ljudi kojima ce taj 24. april znaciti!!! Samo jedno pitanje, da li treba nesto da se potvrdi, ili tako nesto, pre ispita, ili  da se potpise ko je za koji termin?

mikele

Quote from: shmizla on 26-03-2008, 16:03:06
Znam dosta ljudi kojima ce taj 24. april znaciti!!! Samo jedno pitanje, da li treba nesto da se potvrdi, ili tako nesto, pre ispita, ili  da se potpise ko je za koji termin?
То стварно не знам.
Најбоље је да неко у недељу пита професора,па нека напише овде,у овој теми.
Ја ако сазнам нешто,обавештавам вас :wink:

philoserbiana

mislim da se potvrdjuje izlazak na ispit  :cvet

lijepa bosanka

Za 06.05. potvrda je 05.05.
Vjerovatno æe profesor u nedelju reæi i za potvrdu za 24.

Shix

A u koliko sati pocinje predavanje u nedelju?
da li da dodjemo na predavanja ili kad se zavrse?
nesto mi kroz maglu da se tad zavrsavaju....a glupo je da dodjemo svi na kraju..

katarina

Pocinju u 14h

--
Nazalost necu moci da prisustvujem predavanju danas zbog porodicnih obaveza, pa se nadam da cete ovde potanko preneti utiske.

milena

Profesor je potvrdio 24.4. kao termin za ispit, a kad ce biti potvrda bice naknadno istaknuto.. Moze i elektronskim putem..  :cvet