Istorija farmacije sa etikom

Started by *maja*, 28-05-2006, 11:10:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeca

Da li neko moze da skenira pitanja od ove godine?

dissolved girl

moram samo da pohvalim institut na uvodjenju potvrdjivanja ispita preko interneta.svaka cast! ja sam se stvarno odusevila. ne znam da li je to postojalo i ranije ali znam da ni na jednom drugom institutu to nisam videla. hvala.

Bred

yeca

Quote from: dissolved girl on 25-01-2007, 04:07:17
moram samo da pohvalim institut na uvodjenju potvrdjivanja ispita preko interneta.svaka cast! ja sam se stvarno odusevila. ne znam da li je to postojalo i ranije ali znam da ni na jednom drugom institutu to nisam videla. hvala.
ja sam potvrdila preko net-a za mene i drugaricu (da li æe da uva¾e za dva studenta jednim mejlom??) i zamolila da mi potvrde prijem mejla i niko ni¹ta.... tako da... koliko je dobro, toliko je i lo¹e kad nemate nikakvu povratnu informaciju!

sandric

Pa povratna informacija nece stici tako je rekla prof....a sad koliko su nam pouzdani provajderi....ipak ja idem na sigurno,staro dobro potpisivanje

tarantulica

Da li mora lièno da se potvrdi?

Bred

tarantulice ako moze da se potvrdi preko email onda je logicno da ne mora ni licno da se potvrdi :wink: :)

tarantulica

Bred, da li je moguce da nisi primetio da kod nas na faxu nije bas sve logicno? Pogotovo ono sto deluje tako... :-)

Kamicak

Koja bese email adresa za potvrdjivanje?Fala unapred :>

Alnus Glutinosa

ljubi

da li neko moze da mi kaze u koliko je sati ispit?

Alnus Glutinosa

ljubi

hvala, ovo je bio bas brzi odgovor

katana

hej,da li je neko danas polagao etiku???kako je bilo?

MiKy

kakv je bio ispit? moze li neko da napise pitanja?