Kup UEFA/Liga Kupa UEFA 2006/2007

Started by nasty girl, 27-09-2006, 08:39:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

02/11/2006 | Izvor: B92
Kup UEFA: Partizan ispustio pobedu
Beta
Beta

Fudbaleri Partizana odigrali su nere¹eno 1:1 sa italijanskim Livornom u meèu 2. kola grupe A Liga kupa UEFA.

Pred oko 12.000 navijaèa na stadionu u Humskoj, crno-beli su poveli golom Mirosavljeviæa u 71. minutu, da bi izjednaèenje gostima doneo golman Amelija u 87. minutu. Oba tima tako su osvojila prve bodove u grupi A Kupa UEFA.

Vodeæi gol za Partizan, Mirosavljeviæ je postigao kada je iskoristio zbunjenost odbrane Livorna posle dodavanja Zajiæa i Bosanèiæa i rutinski savladao Ameliju, 20 minuta pre kraja.

Medjutim, u 88. minutu, Italijani su uspeli da izjednaèe,a strelac je bio golman Livorna Amelija! U zavr¹nim minutima meèa Italijani su krenuli na sve ili ni¹ta. Posle prekida na 20-ak metara od gola Partizana u jedan od poslednjih napada krenuo je i golman Livorna, koji je u ¹esnaestercu ostao potpuno neprimeæen od strane odbrane Partizana i sam sa oko 7 metara glavom savladao Kralja.

Beta
Beta

Partizan je bio za nijansu bolji tim, ali su na kraju ipak ostali bez bodova. Tokom celog meèa voðena je ¾estoka borba na sredini terena.

Crno-beli su dosta kombinovali na polovini Livorna, ali uglavnom bez ideje u zavr¹nici akcija. Sa druge strane, Livorno je uglavnom pretio preko kontranapada, uz nekoliko propu¹tenih prilika pred golom Kralja.

Partizan je nai¹ao na veliki problem pre poèetka meèa, kada se na zagrevanju povredio Albert Nað. Umesto njega u ekipi Partizana od prvog minuta zaigrao je Mirosavljeviæ.

Uprkos najavama predsednika italijanskog tima, Livorno je iza¹ao u najjaèem sastavu.

Prvo poluvreme proteklo je u prilièno bezopasnoj igri oba tima, a jedan od razloga je i veoma niska temperatura.

Beta
Beta

Sve se svodilo na veliku borbu na sredini terena, a Partizan je imao blagu inicijativu. Najbolju priliku za crno-bele u tom delu igre propustio je Laziæ u 34. minutu, kada se na centar¹ut Odite sa desne strane, na¹ao sam na 10-ak metara od gola i veoma slabo ¹utirao glavom pored gola.

Pre toga solidnu ¹ansu je propustio Marinkoviæ, kada je ¹utirao pored gola, posle gu¾ve u ¹esnaestercu Livorna, dok je Mirosavljeviæ u 33. minutu ¹utirao iz daljine, ali samo pored gola.

Sa druge strane, najbolje prilike za goste u prvom poluvremenu imali su Lukareli u 39. minutu, kada je izigrao odbranu Partizana i sa 10 metara u padu ¹utirao preko gola. Dva minuta kasnije, Bakajoko je probao iz daljine, ali je lopta pro¹la pored gola.

U drugom poluvremenu i dalje blaga inicijativa domaæe ekipe, ali su do vodeæeg gola bili bez ozbiljnijih prilika pred golom Livorna

Beta
Beta

Prvu priliku u nastavku imao je Rniæ, kada je ¹utirao sa desne strane posle brzog prodora. Livorno najbolju priliku propu¹ta u 63. minutu, kada je Morone ¹utirao sa oko 20 metara pored gola.

20 minuta pre kraja Partizan je poveo, kada je Mirosavljeviæ iskoristio gre¹ku u odbrani gostiju.

Medjutim, crno-beli su im se zatim revan¹irali, kada je golman gostiju Amelija ostao potpuno sam u ¹esnaestercu Partizana, ¹utirao glavom, a Ivica Kralj oklevao na golu Partizana i dozvolio izjednaèenje samo nekoliko minuta pre kraja.

Sastavi timova:

Partizan: Kralj, Rniæ, Bajiæ, Ðorðeviæ, Lomiæ, Smiljaniæ, Zajiæ, Laziæ (od 73. Radosavljeviæ), N. Marinkoviæ (od 62. Bosanèiæ), Odita, Mirosavljeviæ (od 87. Markovski).

Livorno: Amelija, Kufur, Galante (od 69. Pavan), Fercel (od 75. Betanin), Paskal, Grandoni, Morone, Vidigal, Pasoni, Bakajoko (od 88. Danilevicius), Lukareli.




Buahahahahaha!!!! Kakva utakmica. Golman vam je dao gol....

pop

Cekaj Vamp, koji ono kup vi bese igrate?  :>

Mrzn'o sam se na stadionu vise od 2 sata da bi se radovao od 70. do 86. minuta, a u Pioniru bilo lepo toplo kako u hali tako i oko srca. Kako je igrao Livorno, dovoljno govori koliko su bili presrecni kada su iz jedinog suta u gol i dali gol. Treba biti realan pa reci da je za ovakvu ekipu Partizana, iako su zasluzili 3 boda, uspeh i nereseno sa 7. timom u Italiji. Kakve dilove prave Zeka & Bjeka, uspeh je i sto igramo tu Ligu UEFA. Bilo je dosta iznenadjujucih rezultata, tako da ko zna kakav ce biti rasplet. Zivi bili pa videli.

hulio_salinas

e i ja sam se iznervirao kad sam CUO... tj. gledao sam, pa kad sam video da Partizan dobro igra i da vodi 1:0, mislio sam da je stvar gotova i zaspao...

jbga... bedak...

bice bolje...   8)

Phenomenon

Quote from: pop on 03-11-2006, 01:00:06
Cekaj Vamp, koji ono kup vi bese igrate? :>

Mrzn'o sam se na stadionu vise od 2 sata da bi se radovao od 70. do 86. minuta, a u Pioniru bilo lepo toplo kako u hali tako i oko srca. Kako je igrao Livorno, dovoljno govori koliko su bili presrecni kada su iz jedinog suta u gol i dali gol. Treba biti realan pa reci da je za ovakvu ekipu Partizana, iako su zasluzili 3 boda, uspeh i nereseno sa 7. timom u Italiji. Kakve dilove prave Zeka & Bjeka, uspeh je i sto igramo tu Ligu UEFA. Bilo je dosta iznenadjujucih rezultata, tako da ko zna kakav ce biti rasplet. Zivi bili pa videli.

Ista stvar. Umesto da sam lepo otisao u Pionir, toplo, navijanje, gledam momke koji su zasluzili da budu gledani i + pobeda, ja se mrznem na na JNA, da bi nam golman dao gol u zadnjem minutu.
Ali, zato je protiv Cibone bilo vrhunski

Dread Lord

FT   Auxerre   2 - 2    Rangers
31'   [1 - 0]   I. Jelen       
62'   [1 - 1]   N. Novo    
75'   [2 - 1]   D.G. Niculae       
84'   [2 - 2]   K. Boyd

FT   Maccabi Haifa   1 - 0    Partizan Belgrade
21'   [1 - 0]   X. Anderson


hulio_salinas

23/11/2006 | Izvor: B92

Zajiæ za B92: "Zaslu¾ili bar remi"



Fudbaleri Partizana propustili su priliku da se vrate bar sa jednim bodom iz Tel Aviva i tako pobolj¹aju svoje ¹anse za plasman u dalju fazu takmièenjau ligi kupa UEFA.

Poraz u Tel Avivu od Makabija nikoga ne zadovoljava u taboru crno-belih, a prvotimac Bojan Zajiæ za B92 ka¾e da je Partizan zaslu¾io bolji rezultat od minimalnog poraza:

" Mislim da smo tokom meèa bili bolji od Makabija. Malo smo se pribojavali atmosfere na stadionu, ali smo tokom meèa videli da mo¾emo da igramo i sve se okrenulo u na¹u korist. Nismo se upla¹ili, pru¾ili smo dobru partiju, ali nedostajao je taj pogodak i nesreæno smo izgubili. Sada moramo da se okrenemo narednom meèu sa Okserom i sa pobedom produ¾imo nade do poslednjeg kola u Glazgovu".

Poljski sudija prema vestima iz Izraela nije imao ujednaèen kriterijum:

" Bilo je "navlaèenja" jer tokom drugog poluvremena nije dosudjen bar jedan prekr¹aj za nas. Podelio nam je i dosta kartona, èini mi se bez potrebe. Ne znam kako to da nazovem, jer nam se dogadja veæ drugi ili treæi put kada igramo u Evropi".

Narednu utakmicu Partizan igra veæ narednog èetvrtka u Beogradu protiv Oksera. Ukoliko ¾ele da zadr¾e ¹anse da se plasiraju u drugi krug, vice¹ampion Srbije mora da pobedi u utakmici 4.kola:

" Oèekuje nas jako te¹ka utakmica, jer je Okser jedna od najjaèih ekipa u na¹oj grupi. Povoljan rezultat za nas u tom meèu je samo pobeda koja nas ostavlja u poziciji da "prezimimo" u kupu UEFA" rekao je Zajiæ za B92.

Fudbaleri Partizana odmah posle meèa u toku noæi vraæaju se u Beograd.

Vampire 666

Kako bre seru svaki put kad izgube...Uvek im je neko drugi kriv...Gledao sam utakmicu i nemaju na koga da se zale sem na sebe...Taj isti Zajic koji "je zasluzio remi" je 5-6 puta loptu poslao u suprotnom pravcu od gola zahvaljujuci sopstvenoj nesposobnosti...Odita bi mozda nesto i uradio, ali je bio zauzet udaranjem igraca odbrane Makabija...Vec su otpisani...

hulio_salinas

Partizan - Okser   1:4

Tuga.... sta drugo reci... nisam uspeo da gledam celu utakmicu, ali ono sto sam video je plac majke Bozije...   :roll:

pop

 :][ Ma bruka. Sto pisashe novine pre neki dan, to je sad Grupa gradjana zvana FK Partizan. Sta i ocekivati od 'pojacanja' iz BSK Borce, Bezanije i kadeta Partizana. Kakvi lopovi su Zeka&Bjeka, to nema nigde, a ni ovo nije dovoljno da Jeshic da ostavku.

Vampire 666

Mislim da se ponavljam ove sezone, ali...ovo ni od partizana nisam ocekivao...

Alnus Glutinosa

Quote from: hulio_salinas on 29-11-2006, 22:45:30
Partizan - Okser   1:4

Tuga.... sta drugo reci... nisam uspeo da gledam celu utakmicu, ali ono sto sam video je plac majke Bozije ...   :roll:

klikam na temu, da bih napisala- plac majke Bozije, ali me hulio preduhitrio...  :wink:
gledala sam kod druga, i toliko se nervirala, a on namerno nije hteo da ugasi, posle sam pocela da se smejem, kao onomad SCG-Argentina...  :]         

hulio_salinas

znas sta: u takvim trenucima se ne treba nervirati... samo opusteno...  8)
odes lagano do kuhinje... uzmes oklagiju (ili nuncake  :>) i istestiras otpornost TVa na udarce...
ako te to ne smiri: odes do Beopetrola i napunis kanticu benzina... nastavis dalje prema Humskoj... udjes u prostorije uprave... pofajtas malo bambalice, zapalis cigaru i odes u nepoznatom pravcu..

Alnus Glutinosa

ja jednostavno ugasim TV...i uzmem da citam knjigu...prob je bio sto je sinoc jedan zvezdin fun, hteo namerno da me maltretira... :box

hulio_salinas

pa sto ne kazes...  :K
onda odmah uzmes benzin... pofajtas zvezdinog funa... zapalis cigaru i odes u nepoznatom pravcu... a onda te ja pronadjem i objasnim ti par stvari, jer mi diras "delije"...   :box :box :box
:K :K :K

pop

Treba navijaci da im upadnu na trening, k'o sto su cigani onomad uradili, pa da vidis kako ce da igraju. Medjutim, kako je najodgovornija Uprava, njih treba najvise da ozezu.  :F