Du¾ina studija ogranièena

Started by Bred, 03-09-2006, 19:39:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

majce

pereca

bondzi

sokobiv

Da li cemo biti obavesteni u pismenoj formi o tome ko do kad mora zavrsiti fakultet ?

pereca

Ne verujem da ce svaki student pojedinacno biti obavesten, ali te stvari ce biti definisane i novim Statutom, a o tome ce studenti naravno biti informisani.
Da napomenem da se podrazumeva da studenti treba da se upoznaju sa novim Zakonom o visokom obrazovanju, a to tamo pise.
Znam da je nejasno mnogima, ali zato smo tu da vam pomognemo.

nena

Pozdrav svima!Sada ste me bacili u brigu.Ja sam upisala 97god fakultet.2001-2002 sam upisala praznu godinu.Apsolvirala sam 2003,a porodila se 2004.Od tada brinem o bebi,a sada imam jos 1 ispit i vec spremam diplomski.A sada mi isticu i te 2 god od redovnog apsolventskog.Sta ja da radim,i sta mene od svega ovog kaci.Zar je moguce da ne mogu da zavrsim fakultet?Da li vrede ppotvrde o trudnoci i porodiljskom odsustvu?unapred zahvalna,zeljno iscekujem odgovor

pereca

Neno, ne brini, imas jos dve godine da zavrsis faks, ali vidim da ti ni toliko nece trebati jer si na samom kraju. Samo napred  :cvet

nena

Puno ti hvala na brzom odgovoru,kao i na lepim zeljama.Pozdrav!

nenja22

izvinjavam se ako se negde pishe o ovome, ali nemam stvarno kad da trazhim...
sluchaj (moj i josh par ljudi shto znam):
apsolvirala 1999/2000. do tada redovno sve, onda polaaaakoooo( : ) )sa ispitima koji su ostali...sad je josh jedan i diplomski u izradi, ali dobro to...nego...
shta se odnosi na nas, koji je rok za zavrshavanje, ili smo vecj sjebani (da prostite na izrazu)?

samo da napomenem da se osecjam kao pala sa marsa, ali evo, jedino shto znam je da mi na shalteru nikada nisu pravili problem kad treba uverenje o studiranju da uzmem, pa ni poslednji put, a to je bilo u junu ove godine...

pereca

nenja22, imas jos jednu godinu da diplomiras.
Sorry za kratak odgovor, ali sam u zurbi  :cvet

anja

Meni nije jasno kako Nena ima 2 god. a Nenja22 1 god?

nenja22

@pereca:
hvala puno, ako je tako kako kazhesh (a chini mi se na osnovu ovo malo shto sam ishchitala, da jesi vrlo obaveshten/a) sasvim mi je dovoljan i takav odgovor :) (a i vremenski rok koji imam, nadam se :))

nenja22

Quote from: anja on 10-10-2006, 20:08:19
Meni nije jasno kako Nena ima 2 god. a Nenja22 1 god?

verujem da ovo ima veze sa godinom apsolviranja...

Ayrton Senna

Sta ce biti sa studentima koji treci put obnove istu godinu? Da li gubimo  pravo na dalje skolovanje?

sokobiv

Koliko sam ja razumela zakon stupa na snagu ove godine, npr ako sada obnavljas trecu peti put ,imas jos 3+2 godine da zavrsis fakultet.