Novi Nastavni program na Farmaceutskom fakultetu!!!

Started by vladimir, 17-05-2006, 15:13:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vladimir

На данашњој седници Наставно-научног Већа Фармацеутског факултета усвојен је нови план и програм студирања који је предложен од стране студената!!!
Е, па, драги моји будући фармацеути, нек' Вам је са срећом студирање по новом програму!!!  :> :> :>  Надам се да ћете имати боље студије него што смо ( их ) имали ми по старом програму!  O0

Adonis_Vernalis

Vladimire, juèe nije bilo nikakve sednice Nastavno-nauènog veæa Farmaceutskog fakulteta... :wink: U pitanju je vi¹a instanca... Univerzitet...:) Dakle, sasvim taèna vest bi glasila: na juèera¹njoj sednici Veæa Univerziteta u Beogradu usvojen je Studijski program za smer magistar farmacije. Pridru¾ujem se èestitkama, sa iskrenom nadom da æe buduæi studenti farmacije ponovo biti ponosni na svoj fakultet, na svoju struku i na sebe same, ¹to joj pripadaju...

vladimir

Хвала, Адонис! :> Имаш пиво за ово , ал' у правој кафани ( не у овој нашој, виртуелној - ту имаш рецку да пијеш док се не балсумираш >:D ) !

CicPe

Јел може неко од вас браће да ми пошаље тај нови наставни програм? Не би било лоше још и ако га има негде да је на енглеском..

Nina

Шта би са оном титулом магистар?

CicPe

Нина, заборави тог магистра!
Ако је усвојено то што је требало да се усвоји, факс треба да траје 3 године и постајеш Б.Сц, што му дође бачелор оф сајенс, а онда још две године за М.С, што му дође по Вуку, мастер оф сајенс. То је већ одавно свуда у свету распрострањено, а ја се овде уби објашњавајући људима да сам студирао 6 година и да нисам магистар...

vladimir

Ма, шта те боли уво-кажеш им да су ти студије трајале 6 година и они ти признају титулу магистра. :>Ако не можеш да их победиш, придружи им се! 8)

Bred

Nema stepenovanja na studijama farmacije. Po zavrsetku stidija po ovom programu dobija se zvanje magista.

CicPe

И стоматолозима су скратили студије на 5 година, а и даље су доктори.
Нема ништа од тога, може да нам пише и доктор, увек ће да нас третирају као апотекаре.
Радио сам 6 месеци на ВМА, знам шта причам.
Те законе доносе лекари у министарству, а они одувек имају исто мишљење о нама, то датира још од пре Бојића, а колико нас воле можеш да се увериш још док су студенти (на медицинијадама и журкама)..

CicPe

Е да, јел може неко да ми одради тај нови наставни план?
Био бих му веома захвалан. Ај се ти Владице исцимај.

Nina

Quote from: Bred on 23-05-2006, 11:07:26
Nema stepenovanja na studijama farmacije. Po zavrsetku stidija po ovom programu dobija se zvanje magista.

Мислиш на овај нови програм?

vladimir

Ајд, видећу.Тренутно сам у некој гужви, али пробаћу.Срки рукометаш је био у групи студената који су израдили тај програм, Стефан, Сања из Организације...Они су више упућени од мене у све то.

Bred

Pa stomatologija je i bila 5 godina. I ja sam trazio da vidim taj program ali izgleda da ga niko nema u nepapirnoj verziji :roll:

ShnjaVi

Dragi moji,
evo i mene.. Juce, 23.05.2006. je na NN Vecu usvojen i Studijski program za smer Magistar farmacije- medicinski biohemicar.. Sto se glasova tice, prosao je lakse, negoonaj za opsti smer!! Mada, ocekuje se vise problema u Rektoratu..

Jani, poslacu ti posle ispita Studijske programe na mail, kao i sve vezano za reformu.. pa ti kaci na forum!

Pozz

Visnja

vladimir

Екстра!!!! Вишња, најбоља си, дефинитивно! :> Кажем ја да имамо најбољег студента-продекана у задњих ко-зна-колико година!!!! Хвала у име чланива форума! :)