Novi Nastavni program na Farmaceutskom fakultetu!!!

Started by vladimir, 17-05-2006, 15:13:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Maza15

A sta se desava ako ja obnovim ovu godinu,a kao ne mogu da predjem na novi rezim studija,i celu godinu dajem ispite iz prve, sta onda radim kad upisem drugu?Sta samo ce meni drzati predavanja po starom,a da li ce neko razjasniti to studentima????

pekmez

Quote from: Maza15 on 29-05-2006, 16:08:09
Sta samo ce meni drzati predavanja po starom,a da li ce neko razjasniti to studentima????

dobro pitanje.

AVENDON

BRAVO!!!

Program je po meni odlican, samo jos da profesori sprovedu zamisli u delo!!!!!

Matematika, Fizika i Botanika po jedan semestar, nema Sociologije, kao su to profesori preziveli????

Jedine zamerke su sto je organska jednu godinu (toliko sam se sa njom mucio da sam prosto ljubomoran na klince :>) i farmaceutska je trebala na minimum 4 semestara, ali to su samo sitne zamerke, program je stvarno odlican!!!!

pereca

Quote from: Maza15 on 29-05-2006, 16:08:09
A sta se desava ako ja obnovim ovu godinu,a kao ne mogu da predjem na novi rezim studija,i celu godinu dajem ispite iz prve, sta onda radim kad upisem drugu?Sta samo ce meni drzati predavanja po starom,a da li ce neko razjasniti to studentima????

Ti imas pravo da zavrsis studije po zapocetom programu i to u odredjenom roku (redovno trajanje + dve godine, znaci ako si sad 1. god imas jos 6 godina na raspolaganju), a posle tog roka prelazis na novi program. Ili mozes u tvom navedenom slucaju da predjes na novi program uz polaganje razlike, ali to je po meni sizifovski posao. Zato sedi i uci. I ja imam isti problem, jer mi ove studije ne idu bas u roku, ali nema vise zezanja. :?

ShnjaVi

Jani, ja ladno nemam tvoj mail.. Posalji mi se, da bih ti prosledila sve materijale sa reforme.

kiss

vladimir

Hvala, Višnja!!! :lol: :lol: :lol:
Definitivno najbolji student-prodekan od osnivanja faksa! :)

kyu_1987

zanima da li je ovaj novi nastavni plan bolji ili gori od starog i da li ce sad studiranje biti lakse

sokobiv

Sta se desava sa nama koji studiramo po starom programu?  Mi smo posle 5 godina dipl.farmaceuti,a oni magistri.
Jel ima sanse da se nesto promeni u nasu korist?

MaliZmaj

hoce li biti nekog prebacivanja sa satrog na novi program? ipak nije fer da mi budemo dipl. a oni mr. ....  :L :L :F >:D :`

Bred

Ljudi, da li vi citate prethodne poruke? Osnovna kultura je procitati sta su drugi korisnici pisali pre vas.
Da li ce biti lakse ili ne-videcete vi sami. Profesori kazu da ce biti teze a studenti da ce biti lakse
Prebacivanja sa starog na novi sistem NEMA sem ako zelite da opet polazete prijemni i da posle polazete razliku

pereca

Quote from: MaliZmaj on 21-06-2006, 08:31:11
hoce li biti nekog prebacivanja sa satrog na novi program? ipak nije fer da mi budemo dipl. a oni mr. ....  :L :L :F >:D :`

Mi vec dobijamo Mr ph, kada diplomiramo. To je definisano nekom odlukom od pre godinu dana, koliko se ja secam. A valjda je pocelo da se primenjuje.

Vampire 666

yeca

Quote from: sokobiv on 20-06-2006, 23:25:55
Sta se desava sa nama koji studiramo po starom programu? Mi smo posle 5 godina dipl.farmaceuti,a oni magistri.
Jel ima sanse da se nesto promeni u nasu korist?

a ko da je bitno je li dr, mr... dok ne poka¾emo ¹ta znamo d¾aba nam titule svima.. :)

ShnjaVi

Mi smo definitivno Mr Ph, kad zavrsimo i posle osnovnih studija idemo na doktorske.. I to je jako bitno, a odluka je doneta na FIP-ovom kongresu prosle godine na Malti..

Darker

©to bi rek'o Vladimir, to je neki dr, mr... :> :> :>