Novi Nastavni program na Farmaceutskom fakultetu!!!

Started by vladimir, 17-05-2006, 15:13:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

E samo jos da vidimo taj program :> Salim se, hvala Visnja!!!

pereca

Totalno si me zbunio sa mailom. Mislila sam da ti nije nista stiglo.
Jel imas komentar na program? Mislim da deluje zastrasujuce, ali samo tako izgleda sa svim tim silnim ispitima. U svakom slucaju, mislim da ce biti mnogo interesantnije i korisnije.
Ili se varam?
Da vas cujem?
Samo budite milostivi sa kritikama, studenti koji su radili na ovome su emotivno vezani za ovaj program, pogubili ispitne rokove, emotivne veze, zivce,...
Al` je druzenje bilo fenomenalno! Svasta se tu desilo (pozdrav za S&S  :wink:)
U svakom slucaju, ekipa je neponovljiva!

vladimir

Јецо, прелистај постове од Цицпе, треба му наш стари програм на енглеском  језику.Види ако можеш да му пошаљеш некако адресу на коме може да га нађе или тако то. :)

CicPe

Е Владо, хвала, не треба ми то, ово ново ми је сасвим довољно, више ме интересује када ће ово ново бити дефинитивно усвојено и какав је статус нас који смо завршили по старом? Као и вас који сада завршавате. 

AVENDON

Bred

Kako nece? Evo sad sam probao i hoce. Koju gresku ti izbacuje?

AVENDON

Pise:

All download slots (100) assigned to your country (Yugoslavia) are in use.
Please try again later.

Pokusacu iz racunarskog centra........

Bred

Ne, ne , to je trenutno preokupiran negaulpoad server, probaj kasnije kad prodje navala npr posle ponoci

Maza15

Imam samo jedno malo pitanjce...Koga kaci taj program?????

pereca

Quote from: Maza15 on 28-05-2006, 10:45:15
Imam samo jedno malo pitanjce...Koga kaci taj program?????

Samo nove studente koji se upisu na fakultet 2006/07 pa nadalje.

pereca

Quote from: CicPe on 26-05-2006, 19:54:50
Е Владо, хвала, не треба ми то, ово ново ми је сасвим довољно, више ме интересује када ће ово ново бити дефинитивно усвојено и какав је статус нас који смо завршили по старом? Као и вас који сада завршавате. 

Ovo novo je definitivno usvojeno i generacija 2006/07 ce studirati po novom programu. Status nas starih za sada ostaje isti, nista se ne menja. Jos jedna potvrda da smo rodjeni u baksuzno vreme. Moje misljenje je da ce ipak na neki nacin morati to da se uskladi, ali videcemo. Ovo je tek pocetak. Prva generacija po Bolonji (izvinjavam se sto koristim ime kafane, nadam se da me nece tuziti Darker i Vladimir :wink:) ce izaci sa faksa tek za 5 godina. Ko zna sta ce se do tada izdesavati.

vladimir

Вероватно ћемо путем разних семинара, курсева, бла, бла... да скупљамо неке бодове и да валидирамо наше дипломе у односу на нове.  ???

Maza15

a jel obnovom godine moze da se predje na taj program studiranja-na pr. ja sam sada prva i obnovim godinu kao da nista nije bilo.....????????? ili bas moram da se ispisem i da polazem prijemni opet?

Bred

Mislim da bi morala opet da polazes prijemni :?

pereca

Quote from: Bred on 29-05-2006, 12:19:16
Mislim da bi morala opet da polazes prijemni :?

Pa ne bi trebalo da ponovo polaze prijemni, jer on ostaje isti. Mislim da bi mogla obnovom godine da predjes na novi studijski program, ali se na vreme raspitaj. Idi do Branislave Miljkovic, ona ce ti najbolje objasniti.

Quote from: vladimir on 28-05-2006, 20:25:21
Вероватно ћемо путем разних семинара, курсева, бла, бла... да скупљамо неке бодове и да валидирамо наше дипломе у односу на нове.  ???

To je jedna od opcija. Vec postoji Centar za kontinuiranu edukaciju na nasem fakultetu koji pohadjaju farmaceuti i ljudi iz struke.