SD Partizan

Started by nasty girl, 07-06-2006, 13:17:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mikele

Espanjol ¾uri da dovede Smiljaniæa
(http://nono9.us)

Finalista Kupa UEFA Espanjol zacrtao je sredu, kao krajnji rok za potpis ugovora sa kapitenom Partizana Milanom Smiljaniæem. Sportski direktor Pako Erera trebalo bi da doputuje u Beograd i sastane se sa predstavnicima crno-belih, kako bi im izneo konkretnu ponudu.

Prema pisanju ¹panskih medija, Beogradjani za mladog reprezentativca Srbije tra¾e tri miliona evra, dok se Espanjol "cenjka", ¾eleæi da iznos obe¹teæenja spusti na dva miliona.

"®elimo da za dva do tri dana sve bude gotovo. Hoæemo Smiljaniæa u na¹im redovima, on je takodje raspolo¾en da predje u Espanjol, ali moram da ka¾em kako imamo jo¹ neke opcije ' u rukavu'. Ovog vikenda smo odr¾ali sastanak i zakljuèili da æemo uèiniti sve kako bi se transfer mladog Srbina ostvario", izjavio je predsednik kluba iz Barselone Danijel Sanèez Libre.

Dovodjenjem Smiljaniæa, Espanjol bi zavr¹io posao u aktuelnom prelaznom roku. Prethodno su na Mon¾uik stigli levi bek Klemente Rodrigez iz Boke Juniors i vezni igraè Osasune Valdo.

Popularni Lola bio bi èetvrti fudbaler Espanjola izvan Evropske unije, pored pomenutog Rodrigeza, odnosno Brazilaca Eduarda Koste i Jonatasa, ¹to je maksimalan broj dozvoljen ¹panskim propisima.

U klubu se nadaju da æe Argentinac Pablo Zabaleta uskoro dobiti dvojno dr¾avljanstvo, kako bi trener Ernesto Valverde imao na raspolaganju svu petoricu.

(MONDO, foto: MN Press)

hulio_salinas

10. jul 2007. | Izvor: B92
Smiljaniæ od èetvrtka Espanjolov



Kapiten beogradskog Partizana i mladi reprezentativac Srbije Milan Smiljaniæ potpisaæe ugovor sa Espanjolom iz Barselone u èetvrtak, saznaje B92. Iako su pozicije pregovaraèa poslednjih deset dana bile veoma bliske tek sada je do¹lo do konaènog dogovora, pa æe Smiljaniæ karijeru nastaviti u ©paniji.

Nezvanièno, visina obe¹teæenja je tri miliona evra, a dogovoren je i tempo isplate kojim su zadovoljne obe strane.

Milan Smiljaniæ je karijeru poèeo u Partizanu, roðen je 1986. godine, a stranim klubovima postao je interesantan posle odliènih igara na PE za mlade fudbalere u Holandiji na kojem je reprezentacija Srbije osvojila drugo mesto.



"Idi dok si mlad..."

mikele

Predsednik Partizana - biznismen,sportista...
(http://nono9.us)

Novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan biæe javna liènost, biznismen ili biv¹i sportista, najavili su privremeni èelnici beogradskog kluba, koji pripremaju vanrednu izbornu skup¹tinu, najverovatnije za kraj avgusta.

"Biæe preciznije utvrdjeni naèin izbora kandidata za predsednika kluba, potpredsednika i èlanove UO. Pored op¹tih kriterijuma, imena æe se sigurno svesti na osobe sa javne scene, uspe¹ne biznismene ili istakunte biv¹e sportiste“, izjavio je Dragoljub Vukadinoviæ, predsedavajuæi tela koji trenutno upravljaju Partizanom (Skup¹tinski i Upravni odbor).

Posle sednice je saop¹teno da bi uskoro javnost trebalo da bude upoznata sa imenima potencijalnih kandidata za mesto predsednika FK Partizan.

(MONDO)
=========================================================================================================
Smiljaniæ od srede u Espanjolu
(http://nono9.us)

Sada veæ biv¹i kapiten Partizana Milan Smiljaniæ doputovao je u Barselonu, gde æe u èetvrtak obaviti lekarske preglede i tim èinom definitivno ozvanièiti svoj transfer u Espanjol.

Na zvaniènom sajtu finaliste Kupa UEFA objavljena je foto-galerija sa doèeka koji je Smiljaniæu priredjen na lokalnom aerodromu. Naravno, prisutno je bilo i mnogo predstavnika medija.

"Sreæan sam ¹to potpisujem za klub kakav je Espanjol. Nisam jo¹ razgovarao sa trenerom Valverdeom, ali znam gde dolazim, po¹to znam kakvi su igraèi Tamudo, Rijera, De la Penja i Kameni", izjavio je Smiljaniæ po sletanju u srce Katalonije.

List "El Mundo Deportivo" potvrdio je vi¹e puta objavljene pretpostavke, da je Espanjol platio Partizanu ne¹to manje od tri miliona evra na ime obe¹teæenja za vrednog igraèa sredine terena.

Smiljaniæ bi veæ u popodnevnim èasovima trebalo da se upozna sa novim saigraèima i èlanovima struènog ¹taba i stavi se na raspolaganje Ernestu Valverdeu.

(MONDO)

mikele

#123
Šta je sve izgubio Partizan?
(http://nono9.us)

Fudbalski klub Partizan mnogo je izgubio odlukom UEFA da ga izbaci iz daljeg takmičenja u Kupu UEFA zbog nereda navijača. Iako je odlazeći generalni sekretar Žarko Zečević svojevremeno izjavio da "Liga UEFA nije profitabilno takmičenje", sve činjenice i brojke (a i ono što se ne može izračunati) govore drugačije.

Prema grubim procenama, Partizan će zbog eliminacije izgubiti izmedju 1,5 i dva miliona evra. Izostaće prihodi od ulaznica, reklama, tv prava i svega što prati velike fudbalske dogadjaje. Naravno, prihod umnogome zavisi od imena i težine" protivnika, ali bi ulaskom u Ligu UEFA Partizan sigurno zaradio oko dva miliona evra (Ttv prava od 20.000 do 1.000.000 evra, marketing d 10.000 do 500.000 evra, proaja ulaznice ULAZNICA od 300 do 1.000 dinara po ulaznici, zarada od UEFA do 350.000 evra).

Uz to, Partizan neće biti u prilici da bude glavni sakupljač evropskih bodova za srpski fudbal, kao prethodnih godina.

Ono što je mnogo opasnije i neprijatnije po Partizan jeste odliv igrača. Zamenik generalnog sekretara Partizana Gordan Petrić kaže da je klub sada, posle prodaje Milana Smiljanića i Nikole Gulana, finansijski stabilan, ali isto tako kaže i da "su svi igrači na prodaju".

"Svi igrači su na prodaju, i to zavisi od cene. Ako dobijemo neku ponudu, svakako ćemo razmisliti o njoj. Ipak, kako trenutno stvari stoje, niko neće otići. Svi igrači su pod ugovorom i oni su fudbaleri Partizana čak i da klub igra 'tramvaj ligu'", kaže Petrić.

Ova situacija je najmanje prijatna po fudbalere i toga je svestan i Petrić, nekadašnji fudbaler.

"Postoji mogućnost da neko u januaru ili narednog juna poželi da ode, ali za to ćemo morati da sačekamo. Bio sam igrač i znam da ova situacija nije prijatna, ali tu su domaće prvenstvo i kup", rekao je Petrić.


Mateus: Razočaran sam, ovo je težak udarac za Partizan
(http://nono9.us)

Odlukom UEFA razočaran je i nekadašnji trener Partizana, Nemac Lotar Mateus, koji je Partizan uveo u Ligu evropskih šampiona.

"Razočaran sam. Baš velika šteta koja će se tek odraziti i na Partizan i srpski fudbal. Eliminacija iz Evrope i takmičarski i finansijski udarac za Partizan", izjavio je Mateus za "Politiku".

(MONDO)


nasty girl



Mi¹ko Popoviæ ili Baboviæ na èelu Partizana


Fudbalski klub Partizan trebalo bi ovog meseca da dobije novog predsednika koji æe na tom mestu zameniti Nenada Popoviæa.

Prema pisanju "Sporta", za tu funkciju kandidaturu su istakla dva kandidata - biznismeni Milija Baboviæ i Mi¹ko Popoviæ.

I dok je Baboviæ i ranije pominjam kao moguæe re¹enje za mesto predsednija, Mi¹ko Popoviæ definitivno predstavlja novo ime.

"Posle decenije i po vratio sam se u Beograd i Srbiju da pomognem mom Partizanu. U dva navrata sam imao razgovore sa ®arkom Zeèeviæem oko moje kandidature. Moja kompanija sa Malte i moji strate¹ki partneri odmah bi po mojoj inauguraciji æe u Partizan uneli deset miliona evra. Klub bi bio koncipiran po evropskim kriterijumima", rekao je Mi¹ko Popoviæ za "Sport".

On je naglasio da æe ukoliko bude izabran, pored novca, u klub vratiti biv¹e asove Partizana i dovesti liènosti iz sveta biznisa i marketinga.

"Osve¾iæu crno-bele redove novim ljudima iz sveta menad¾menta i marketinga. Odmah æe biti isplaæena sva dugovanja igraèima, mnogi biv¹i igraèi i veterani biæe vraæeni u Humsku, imaæemo najsavremeniji digitalni semafor, jake svetske sponzore", izjavio je Popoviæ.

Kandidat za mesto presednika Partizana potvrdio je da veæ sada zna koga æe da postavi za najbli¾e saradnike.

"To æe biti prof dr Dragan ®ivotiæ i prof dr Ivan Kostadinoviæ. ®ivota æe biti generalni direktor, a Ivan æe voditi marketin¹ki tim", rekao je Popoviæ i dodao da se zala¾e i da navijaèi budu prisutni na skup¹tini kluba.

(MONDO)

-----------------------------------------------------------------------



KK Partizan: Kecman na pripremama


U ponedeljak u 18 èasova u dvorani “Pionir” Partizan poèinje pripreme za sledeæu sezonu. Trener ¹estostrukog uzastopnog ¹ampiona Du¹ko Vujo¹eviæ na raspolaganju æe imati tek nekolicinu prvotimaca iz pro¹le sezone, a sigurno je da æe dres crno-belih i dalje nositi sjajni bek Du¹an Kecman. - O svemu smo se u principu dogovorili. Ostajem u Humskoj. Ostalo je da u toku nedelje jo¹ potpi¹em novi ugovor – istakao je Kecman, koji sa Partizanom ima tri titule (2003, 2004. i 2007).

Na prvom okupljanju, prema najavama iz Humske, pojaviæe se i kapiten Petar Bo¾iæ, Nikola Pekoviæ, Boris Bakiæ i Marko Ðurkoviæ, a sa ekipom æe raditi i nekolicina mladih igraèa. Uro¹ Tripkoviæ æe zbog povrede pripoja tetive primicaèa odmarati jo¹ dvadesetak dana i naknadno æe se prukljuèiti pripremama.

Tokom leta Partizan su napustili Kosta Peroviæ (Golden Stejt), Predrag Drobnjak (Ðirona), Luka Bogdanoviæ (Le Man) i Vontigo Kamings (Makabi).

Izvesno je da æe u narednom periodu trener Vujo¹eviæ sa èelnicima kluba biti skoncentrisan na dovoðenje adekvatnih zamena standardnih prvotimaca, s obzirom da je do sada u Humsku stigao samo Èedomir Vitkovac iz Vojvodine.

Zbog reprezentativnih obaveza start priprema æe propustiti èetvorica igraèa.Sa najjaèom selekcijom su Milenko Tepiæ i Novica Velièkoviæ, dok obaveze u univerzitetskom timu imaju Dejan Borovnjak i Èedomir Vitkovac.

Crno-beli æe u Beogradu odraditi prvi deo priprema, a u septembru æe imati nekoliko turnirskih provera. Sigurno je da æe Partizan putovati na tri turnira u Italiju, a prvu zvaniènu utakmicu æe odigrati 3. oktobra u “Pioniru” protiv Vojvodine, na startu Jadranske lige.

B92

mikele

"Bambi" To¹iæ èetiri godine u Partizanu
(http://nono9.us)

Fudbaler Banata i mladi reprezentativac Srbije Zoran "Bambi" To¹iæ potpisao je u ponedeljak èetvorogodi¹nji ugovor sa Partizanom, saop¹teno je na sajtu crno-belih.

Dvadesetogodi¹nji vezni fudbaler pre nekoliko dana poèeo je da trenira sa Partizanom, a sada je samo ozvanièio vernost crno-belima.

Pored kluba iz Humske, za To¹iæa koji je nastupao na Evropskom prvenstvu za mlade u Holandiji, interesovalo se nekoliko stranih klubova.

To¹iæ je nakon potpisivanja ugovora rekao da je sreæan zbog prelaska u crno-beli tabor, jer je od detinjstva veliki navijaè Partizana.

(MONDO, foto: Partizan)
=====================================================================================================================
Todoriæ: Pojaèanja sti¾u iz inostranstva
(http://nono9.us)
Ko¹arka¹i Partizana poèeli su sa pripremama za novu sezonu, a na prvu prozivku do¹lo je ¹est igraèa ¹ampiona dr¾ave, uz goste koji æe trenirati sa crno-belima.

Partizan su na kraju sezone napustila èetvorica ko¹arka¹a, a jo¹ nekoliko njih anga¾ovano je u reprezentativnim selekcijama.

Trener prve ekipe Du¹ko Vujo¹eviæ je jo¹ u ponedeljak na odmoru, a profesoru Vladimiru Koprivici javili su se Du¹an Kecman, Petar Bo¾iæ, Nikola Pekoviæ, Boris Bakiæ, Marko Djurkoviæ i povredjeni Uro¹ Tripkoviæ, koji je do¹ao da pozdravi klupske drugove.

Igraèe je pozdravio sportski direktor Dragan Todoriæ i po¾eleo im uspe¹nu sezonu. Funkcioner Partizana rekao je da æe ekipa do poèetka prvenstva dovesti jo¹ tri pojaèanja.

"Partizanove ambicije se uvek znaju, a mi ¾elimo da u najmanju ruku ponovimo one iz pro¹le sezone. Trebaju nam jo¹ tri pojaèanja, i to na mestima plejmejkera, krilnog centra i centra. To æe najverovatnije biti stranci, ¹to jeste atipièno za Partizan, ali domaæi igraèi koji su nam zanimljivi su nam i preskupi. Biæe sve kako treba", rekao je Todoriæ.

Partizanovi igraèi treniraæe u Beogradu do 8. septembra, a onda æe otputovati u Italiju, gde æe uèestvovati na tri uzastopna turnira. Te utakmice biæe i provera ¹ampiona do poèetka sezone, 3. oktobra protiv Vojvodine u Jadranskoj ligi.

Na poèetak kondicionih priprema do¹li su i biv¹i igraèi Partizana Dejan Toma¹eviæ i Nenad Èanak, koji æe trenirati sa crno-belima, a prvom treningu prisustvovala su i dvojica polaznika ko¹arka¹ke ¹kole Janka Lukovskog iz Novog Sada.

(Beta)

nasty girl

#126
Sportska saradnja Partizana i Igokee

Predsednici KK Igokea i KK Partizan, Milorad Dodik i Predrag Danilović, sutra u 12 časova u Klubu sportista na stadionu Partizana, potpisaće ugovor o sportskoj saradnji šampiona Srbije i najboljeg kluba Republike Srpske.

kk Partizan

------------------------------------

Partizan podržao akciju 'Dajte krv'


Fudbaleri Partizana i stručni štab beogradskog kluba u sredu su podržali akciju Instituta za transfuziju krvi i B92 i na Trgu republike dali krv. Posle nekoliko ranijih odlazaka navijača u Zavod za transfuziju krvi i pojedinačnih primera humanosti, ovim potezom 'crno-beli' su pomogli akciju kojom je veliki problem sa nedostatkom krvi trenutno rešen.

Kroz autobus na Trgu republike prošlo je 17 fudbalera, kao i svi članovi stručnog štaba.

Akcija "Dajte krv - ulepšajte dan sebi i drugima" traje i dalje, svakog radnog dana i subotom na Trgu Republike, kod autobusa za transfuziju krvi u periodu od 10-18h, kao i u Institutu za transfuziju krvi Srbije, Svetog Save 39-Beograd, svakim radnim danom od 7-17h, kao i subotom od 8-15h.

B92

mikele

MONDO: Vladimir Da¹iæ na korak od Partizana!
(http://nono9.us)

Nakon ¹to su u ¹estostrukkom uzastopnom prvaku Srbije Partizanu dovodjenjem amerikanca Miltona Palasija re¹ili pitanje organizatora igre ostaje jo¹ da se pokrije "rupa" pod ko¹em nastala odlaskom Predraga Drobnjaka i Koste Peroviæa.

Od izvora bliskih vrhu uprave KK Partizan, MONDO saznaje da su u toku zavr¹ni pregovori sa jednim od najtalentovanijih igraèa u Evropi, Vladimirom Da¹iæem iz podgorièke Buduænosti, koga je Partizan poku¹ao da anga¾uje i proteklih sezona.

Osim Da¹iæa oèekuje se i dolazak jednog amerièkog centra.

Podgorièki tim je pre dve godine ponudu Real Madrida od 300.000 evra za Da¹iæa odbacio kao "sme¹nu".
===================================================================================================
Milton Palasio zvanièno Partizanov
(http://nono9.us)

Amerièki plejmejker, 29-godi¹nji Milton Palasio u sredu je potpisao ugovor sa srpskim ¹ampionom Partizanom, objavljeno je na sajtu kluba iz Humske.

Novi organizator igre srpskog ¹ampiona ima bogato NBA iskustvo, pro¹le sezone je branio boje Jute, a pre toga je igrao za Toronto, Finiks, Boston i Vankuver.

Tokom NBA karijere njegov prosek je bio 4,8 poena, 2,5 asistencija i 1,8 skokova po utakmici.

"Do¹ao sam sa ¾eljom da se nadmeæem, da pobedjujem. Od agenta sam èuo puno lepih reèi o mom novom klubu, od prijatelja iz Londona i o Beogradu, znam i da je Evroliga najkvalitetnije takmièenje posle NBA", rekao je Palasio po dolasku u Beograd.

Ugovor sa Partuizanom ranije su produ¾ili i Petar Bo¾iæ i Du¹an Kecman, a prvo pojaèanje bio je Èedomir Vitkovac, nekada¹nji igraè Crvene zvezde i Vojvodine.

Iz Partizana su oti¹li Kosta Peroviæ i Predrag Drobnjak, kao i Boris Bakiæ, koji se preselio u redove velikog rivala Crvene zvezde.


(MONDO)

nasty girl

FK Partizan: Izbori 17. septembra


Skup¹tina Fudbalskog kluba Partizan, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik, biæe odr¾ana 17. septembra, odluèili su u ponedeljak organi upravljanja kluba. Privremeni èelnik Partizana Dragoljub Vukadinoviæ rekao je nakon sastanka da æe Skup¹tini biti predlo¾en jedan kandidat, a da su trenutno u opticaju tri imena, ali o njima nije ¾eleo da govori. "Blizu smo re¹enja za predsednika, kao i za èlanove Upravnog i Nadzornog odbora", rekao je Vukadinoviæ posle vi¹esatne sednice Skup¹tinskog odbora kluba.

Prema Vukadinoviæevim reèima, buduæi predsednik Partizana mora da bude poznata liènost, osoba koja zna da organizuje klub, da motivi¹e, da ima viziju, ali i èovek koji je sposoban da okupi tim kvalitetnih ljudi.

Vukadinoviæ je dodao da se poèelo sa tridesetak kandidata, pa je spisak su¾en na 15, a potom se razgovaralo sa petoricom najboljih.

"Bilo je i onih koji su nas odbili, ¹to zbog sukoba interesa, ¹to zbog prezauzetosti", rekao je on.

Prethodnih dana kao kandidati za predsednika Partizana pominjani su biznismen Milija Baboviæ i biv¹i predsednik FS SCG Tomislav Karad¾iæ.

Skup¹tina FK Partizan 17. septembra biæe opro¹taj ®arka Zeèeviæa od kluba posle vi¹e od dve decenije provedene na funkciji generalnog sekretara.

Novinarima je reèeno i da su poo¹trena disciplinska pravila u klubu, a prvi na udaru naæi æe se igraèi koji su pod profesionalnim ugovorom.

To su za sada Nenad Mirosavljeviæ i Bojan ©ljivanèanin, rekao je v.d. sportskog direktora Ivan Tomiæ, dodajuæi da Kipranin Nikos Asprogenis nije u toj grupi, jer je povreðen.

Tomiæ je rekao da za sada nema ni¹ta novo oko eventualnog povratka Vlade Iviæa u Humsku, kao i da jo¹ nije jasna situacija oko Nikole Gulana.

---------------------------------------------

Sjaj omladinaca Partizana u ©paniji

Omladinci beogradskog Partizana igraæe u finalu turnira 'Mundijalito Sub 17' koji se odr¾ava u ©paniji sa boljim iz duela Real Madrid - Sao Paulo. 'Crno-beli' su do polufinala do¹li ubedljivom pobedom nad reprezentacijom Malija (5:0), prethodno osvojiv¹i prvo mesto u grupi, a u finale su se plasirali, na ¾alost, bez borbe jer se nesuðeni rival, ekipa Sevilje, povukao sa turnira.

Razlog za odlazak mladih igraèa Sevilje je tragièna smrt prvotimca tog kluba, Puerte.

Partizan je u ©paniju oti¹ao sa 19 igraèa, trener Vanja Radinoviæ odveo je Pavla Velimiroviæa, Ðorða Saviæa, Ivana Jovanoviæa, Ranka Ivkoviæa, Mihajla Cakiæa, Petra ©kuletiæa, Aca Lukiæa, Predraga Ranðeloviæa, Petra Mo¹eskua, Alena Melunoviæa, Stefana ©ebeza, Branislava Jankoviæa, Stefana Vito¹eviæa, Nemanju Vuèeviæa, Aleksandra Miljkoviæa, Borisa Lukiæa, ®arka Toma¹eviæa, Velibora Milièiæa i Luku Ra¹oviæa.

Svi su roðeni 1990. godine.

'Crno-beli' su u grupi 'A' osvojili prvo mesto pobediv¹i Sevilju sa 3:2 (strelci Jovanoviæ, Melunoviæ, ©kuletiæ) i Juventus sa 3:0 (Jankoviæ 3), uz nere¹en rezultat sa ekipom Red Bul iz Njujorka, 2:2 (Jankoviæ, ©kuletiæ).

Rezultati èetvrtfinala:
Albasete - Real Madrid 0:3
Klub Amerika - Sevilja 0:2
Sao Paulo - Penjarol 3:2
Partizan - Mali 5:0 (Ranðeloviæ 2, Ivkoviæ 2, A. Lukiæ)

Na turniru su uèestvovale i ekipe PSV Ajndhovena, Barselone, Rome, Leiksoe¹a, Glazgov Rend¾ersa i Steaue iz Bukure¹ta.

Finale se igra 31. avgusta.

-------------------------------------

Partizan u petak predstavlja Zeæane



Slaven Stjepanoviæ i Marko Æetkoviæ, igraèi prvaka Crne Gore Zete iz Golubovaca, biæe u petak predstavljeni kao pojaèanja beogradskog Partizana, potvrðeno je B92 iz uprave 'crno-belih'. Ivan Tomiæ i Gordan Petriæ posmatrali su tandem Zeæana u meèu sa ekipom Buduænosti u Podgorici, a Stjepanoviæ i Æetkoviæ bili su najzapa¾eniji igraèi ekipe iz Golubovaca u duelima sa Kaunasom i Glazgov Rend¾ersom u kvalifikacijama za Ligu ¹ampiona.

Stjepanoviæ je ofanzivni igraè sredine terena, roðen je 2. novembra 1987. godine u Brèkom, a u Zetu je do¹ao iz tamo¹nje Lokomotive. Karijeru je poèeo u Jedinstvu. Visok je 184cm, te¾ak 73kg.

Æetkoviæ je 'polu¹pic', roðen u Podgorici 10. jula 1986. godine, igrao je za Crvenu stijenu i Mladost, visok je 170cm, te¾ak 65kg.

"Zavr¹ili smo sve sa Partizanom, i ja i Marko, tako da æemo u petak potpisati ugovore sa 'crno-belima'," rekao je Stjepanoviæ za podgorièki sportski list 'Arena'.

Stjepanoviæ i Æetkoviæ su standardni èlanovi mlade reprezentacije Crne Gore.

B92

Roben

Nikola Gulan pozajmljen Partizanu!

Talentovani fudbaler sredine terena Nikola Gulan igraæe u Partizanu do januara 2009. godine, na pozajmicu iz Fiorentine, koja ga je po zavr¹etku prethodne sezone kupila za oko dva miliona evra, pi¹e "Sportski ¾urnal".

"Ostalo je da se dve strane dogovore sa mojim menad¾erom oko uslova, ali mislim da je to samo formalnost, koja bi trebalo da bude re¹ena tokom naredne nedelje. Radostan sam ¹to æu ostati u Partizanu, jer sam kratko igrao za prvi tim pre odlaska u Italiju. Imam veliki motiv da pomognem klubu koji me je izbacio u prvi plan", izjavio je Gulan za "®urnal".

Mladi reprezentativac Srbije mogao je da bude pozajmljen Parmi ili Sampdoriji, ali æe na kraju ipak ostati u svom matiènom klubu. Gulan je jo¹ kod Miodraga Je¹iæa bio planiran za nosioca igre, ostaje da se vidi hoæe li se pored odliènih pojaèanja ®uke i Moreire izboriti za mesto medju 11 najboljih.

"Sve zavisi od mene. Imam ¾elju da se nametnem treneru Djukiæu i verujem da neæe biti problema. Ekipa je odlièna, atmosfera na treninzima takodje i nadam se da æemo nastaviti sa dobrim rezultatima", ka¾e Gulan, koji sa igraèima Fiorentine nije odradio nijedan trening.

(MONDO)

nasty girl

#130
Ovaj zeka opet nesto muti, nikako mi nije jasno zasto bas Partizanu da bude pozajmljen... :ball2: :ball2:


sada videh da nisam stavila ovo obavestenje jos od pre nedelju dana...

  Bojkot utakmica fudbalskog kluba, koji je trajao dve godine, je zavr¹en.

Grobari su, za to vreme, uspeli da skrenu pa¾nju javnosti na lopove u fudbalskom klubu, da izvr¹e pritisak protestnim ¹etnjama, plakatima i porukama i da na kraju iznude velike promene u voljenom klubu.

Na ¾alost zahtevi sa poèetka bojkota nisu ispunjeni u celini zato se borba za bolji Partizan ne prekida veæ se samo seli na mesto sa kog æe se glas Grobara dalje èuti - na ju¾nu tribinu Hrama fudbala.

Doðite svi u nedelju od 19:30 da jo¹ jednom pozdravimo igraèe i ponesemo ih do nove pobede.

Napred Partizan!
    Juzni front

razocarana sam ovom odlukom....

hulio_salinas

Pa nemoj biti razocarana... Samo je bilo pitanje dana kada ce se stvari promeniti. Pa jel' vidis da bojkoti ne mogu da urode plodom protiv ovih bambalica iz uprave. Vidis da nema smisla bojkotovati utakmice zbog ovih kretena. Jednostavno, oni drze novac Partizana u svojoj saci. I sama znas da je fudbal najvece pranje para na svetu. Zasto bi inace Zecevic (kosarkas) bio na celu fudbalskog kluba? Ma... To je bagra i ne treba se sekirati zbog njih.

A ti Tamara, voli svoj klub i ne nerviraj se zbog kretena. Nema razloga. Cuti, barem Partizan igra dobar fudbal, pa imas se zbog cega radovati.

nasty girl

znas kako krivo mi je jer su bojkotovali dve godine i sada kada treba da stisnu konanco i da ode Zeka konacno oni su popustili...a jedan od razloga zasto su prekinuli bojkot je to sto partizan ove sezone nikada nije imao bolji start sto se tice utakmica i pobeda...

volim ja svoj klub mozda cak i vise nego sto bi trebalo,ali o5... :ball2: :ball2:

mikele

Па пази,Бјека је отишо,а ускоро ће и Зека,тако да...
Знам ја да је то само званично и да ће они и даље да вуку све конце у клубу,али ипак,они су отишли и сви захтеви навијача су испуњени.
Тако да се може рећи да је бојкот успео. :wink:

nasty girl

Quote from: mikele on 02-09-2007, 17:31:11
Па пази,Бјека је отишо,а ускоро ће и Зека,тако да...
Знам ја да је то само званично и да ће они и даље да вуку све конце у клубу,али ипак,они су отишли и сви захтеви навијача су испуњени.
Тако да се може рећи да је бојкот успео. :wink:

nisi svi ispnjeni, jer grobari traze da odu svi iz kluba pa cak i oni zekini penzosi iz skupstine partizana...