SD Partizan

Started by nasty girl, 07-06-2006, 13:17:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

javno je juce objvljeno da se derbi ne bojkotuje... :igra: :igra:

Roben

ако попуне југ ја ћу да лајем  :plez :plez :plez

hulio_salinas

Boze pomozi, da grobari dodju!

:Bog

jeca87

Doci ce, to su pravi navijaci, iako Zeka na sav glas s*re da nije tako!

mikele

Popoviæ se u sredu sastaje sa Grobarima!
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4820060)


Nakon vi¹e od godinu dana bojkota i potpunog prekida medjusobne komunikacije, navijaèi Partizana sastaæe se sa novim predsednikom crno-belih Nenadom Popoviæem.

Kako prenosi beogradska ¹tampa u izdanjima od srede, Popoviæ bi u sredu trebalo da se sastane sa Grobarima, koji su obeæali da æe pru¾iti podr¹ku ekipi u subotu na veèitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

"I ja sam iznenadjen brzinom razvoja dogadjaja. Da mi je neko pre deset dana rekao da æe doæi do direktnih razgovora sa navijaèima u bojkotu ne bih mu verovao. Juèe me je pozvao portparol Grobara i zatra¾io sastanak sa predsednikom Popoviæem, a veæ sutra æemo se naæi licem u lice i, u otvorenoj i dostojanstvenoj prièi, razmeniti stavove o onome ¹to nas je dovelo u sada¹nju situaciju. ®ivimo u 21. veku, pro¹la su vremena ulièarskih prepucavanja i rata saop¹tenjima", rekao je za "Danas" èlan Upravnog odbora Partizana Igor Milanoviæ, koji bi uz Popoviæa trebalo da prisustvuje sastanku.

On je rekao da ne zna ¹ta ga oèekuje na sastanku u sredu, ali je izrazio nadu da æe postojeæi jaz izmedju navijaèa i uprave konaèno biti prevazidjen.

"Ne znam ¹ta nas oèekuje na tom sastanku, ¹ta æe nas sve navijaèi pitati i tra¾iti. Samo se nadam da æe nas spojiti ljubav prema Partizanu i da æemo naæi naèina da, zarad dobrobiti kluba, prevazidjemo postojeæi jaz. Mladi igraèi i njihov trener Djukiæ zaslu¾uju i trebaju na¹u zajednièku podr¹ku", naveo je Milanoviæ.

(MONDO, foto: MN Press)

johny cage

 :F dos'o je i taj dan

mikele

Quote from: Roben on 20-02-2007, 17:06:30
ако попуне југ ја ћу да лајем  :plez :plez :plez
Роби ајде сада да лајеш

hulio_salinas

Pa nisu popunili jug. Tipicno...

mikele

Quote from: hulio_salinas on 27-02-2007, 07:50:20
Pa nisu popunili jug. Tipicno...
Па ако се рачуна колико је карата штампано,онда јесу.Они су купили све карте које су биле одштампане за југ.Да је било више карата,било би и више Гробара.Тако да...
Роби

Roben

надам се да смо били на истој утакмици ако је теби оно пун ЈУГ онда ћу да лајем  :K :K :K

mikele

Јесте.
Ајде сада лај

Roben

ево само за твоју љубав

ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ава ва ва ва

надам се да си задовољан о микеле  :K :K :K

nasty girl

dobro sada dosta.... :police:

Roben

Novi stadion Partizana i dalje u magli
(http://nono9.us)
Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan upoznat je u ponedeljak sa planom o izgradnji novog, ultramodernog stadiona na mestu sada¹njeg sportskog objekta, ali je i dalje neizvesno da li æe njegova izgradnja poèeti na kraju ove sezone kako su to najavljivali èelnici kluba, pre svih generalni sekretar ®arko Zeèeviæ.

Posle sednice UO, èlan tog tela Dragan Vignjeviæ rekao je novinarima da je ovo prvi put da je UO upoznat sa idejom i projektom izgradnje novog stadiona, koji je uradila ¹vajcarska kompanija "Maraci", ali je izrazio sumnju u to da æe za ¹est meseci poèeti njegova gradnja.

"Prioritet su nam sportski rezultati i to je vi¹e puta reèeno. Strategija uprave jeste da se Partizan transformi¹e u moderan evropski klub i sigurno je da novi stadion, èiji projekat izgleda fascinantno, jeste deo takvog kluba. Medjutim, mora da se po¹tuje zakonska procedura, da se konsultuju gradski organi, kao i da vidimo kako æemo ¾iveti i raditi kad se sru¹i stari stadion, gde æe se igrati utakmice...Ako je to moguæe da se uradi za ¹est meseci, biæe mi drago, ali mislim da to ba¹ neæe iæi tako lako", rekao je Vignjeviæ.

Time su jo¹ jednom potvrdjene sumnje da ru¹enje starog stadiona i izgradnja novog neæe poèeti u septembru kako je to najavljivao ®arko Zeèeviæ.

Èlanovi UO usvojili su i finansijski izve¹taj za proteklu godinu i konstatovali da je Partizan poslovao "u plusu" i to za 220.000 evra.

Vignjeviæ je podvukao da jeste ostvarena finansijska dobit, ali da to nije suma sa kojom bi Partizan mogao da se ponosi i da je zato napravljen plan za uspe¹nije poslovanje.

On je najavio i da æe biti uga¹ene ili reorganizovane one kompanije koje posluju u sklopu Partizana, a koje je nazvao "æerke-kompanije" koje ne donose dobit.

"Ulagaæemo samo tamo gde æemo imati profit", dodao je Vignjeviæ.

(MONDO)

Зека не може да дигне лову
каква штета  :K :K :K

hulio_salinas

Ma daaaj... Novi ultramoderni...  :wall:

Nije to za nase uslove... Cemu?