Terapija protiv internet zavisnosti

Started by Bred, 29-09-2006, 08:52:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

sjajna ideja!!!

ja sam imao jednu gluplju:  da poku¹amo da naðemo problem daleko u svom detinjstvu!!!

:K :K :K :K :K :K

zna¹ ono kako psiholzi ka¾u...

:lol: :lol:

Smrda

a ti mislis da je problem u traumam iz detinjstava???
moguce,moguce...valja razmatrati i tu opciju..
mozda net pruza utehu zbog nedostatka ljubavi,majcine ili oceve,ili mozda zbog toga sto mi je drugarica otela lizalicu i gurnula me u pesak kad sam imala 5god,ja sada imam vecu zelju da sedim na netu nego da izadjem napolje??? :hm :hm :hm
valja se pozabaviti ovim....

hulio_salinas

eto vidi¹...

imao sam neki predoseæaj u vezi sa tim i ispostavilo se da je ispravno...  :lol: :lol:

pekmez

Quote from: zoe on 30-09-2006, 16:33:25
jest, priznajem da sam zavisna ako na to mislis! pogledajte statisticki centar, 4. mesto po vremenu on line! :stid:

A gde je taj statisticki centar?

hulio_salinas

e ima neki statistièki centar skroz dole na dnu sajta... tamo gde pi¹e u kojoj temi je postavljena najnovija poruka, ali nisam video ovo ¹to je Zoe napisala..

Smrda

a vidim vi vec presli na statistiku???
ozbiljno ste prihvatili problematiku....i ko je najgori?
milim da najgori treba prvi da pocne...

hulio_salinas

ma statistika je kao bikini, pokazuje sve, ali ni¹ta ne otkriva...

xexe... Zvonko Mihajlovski je legenda!!!

ma kakva statistika... danas sam je video... ba¹ ni¹ta ne otkriva... proveri (se) sama...

willie the scot

da probamo terapiju hipnozom?
jel neko od vas bio nekad hipnotisan?
mene jedan tip naucio nekim trikovima,ali jos uvek ne mogu da bacim u trans pacijenta...

hulio_salinas

e nikad nisam probao, ali imam neki trip u vezi sa tim...

jes ti bio hipnotisan?

pekmez

Quote from: hulio_salinas on 30-09-2006, 22:07:08
ma statistika je kao bikini, pokazuje sve, ali ni¹ta ne otkriva...

xexe... Zvonko Mihajlovski je legenda!!!

e kad smo kod bikinija kako je mogla da pobedi ona iz Venecuele na izboru za najbolje telo u bukiniju (na izboru za Mis sveta) kad ima silikone, hehe?

... ja mislim da sam jednom slucajno hipnotisao nekoga, rekao mi je sve sto inace ne bi znao, sve od rodjenja sto mu se desavalo, a duboko je zapisano u mozgu... ili je to bilo nesto drugo, neko...

ja sam kralj  :OFF - a

Smrda

ja jesam jednom...i kazu da je bilo uspesno....znam samo da mi nije bilo prijatno budjenje,jer nemam pojma sta sam pricala....to nije lep osecaj,tako da ja propustam terapiju hipnozom,ali mogu da budem statista i da bodrim!!!!!

willie the scot

nisam podlozan hipnozi...ovaj tip se ubio pokusavajuci...na kraju mi ga bilo zao pa sam odglumio...ha,ha,ha...I was faking it!
inace,veci broj ljudi je veoma podlozan sugestiji,bez obzira na inteligenciju...to zna da bude komicno...kada nekog obradjujes da uradi nesto a on se opire svim mozgom a na kraju ipak uradi ono sto mu sugerises i kaze "ja sam to hteo od pocetka..."

Smrda

ma meni je cela ta prica za hipnozom malo spookey,jos ako neko ne zna sta radi...
a kad smo kod sugestije..pitanje je...jesi li ti lazirao ili su te ostavili u utisku da mislis da nije uspelo,a??

willie the scot

kada je pravo onda nemas potrebu da laziras nista...samo se opustis...znate vec...
u transu se ne uzdrzavate da prsnete od smeha...

Smrda

ok.dobra poenta...samo sam se malo salila... i sta stvarno nisu uspeli da te omame??
meni rekli da su me bas lako hipnotirali,ali su me tesko vratili...izgleda da mi se svidelo tamo!!?!?
doduse bila sam klinka...sad ne bih probala....