Predavanja vredna paznje

Started by M^i^M^a, 29-09-2006, 11:33:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rodiæ

jedina predavanja vredna pa¾nje su ona iz farmakologije,ali stvarno

sladjafarm

Naravno.   :cvet Tu ti je sve jasno kao dan,ljudi pricaju srpskim jezikom,sa puno postovanja i paznje prema studentima  :pljes: :pljes: :pljes: Sve pohvale za njih.

Enea

Quote from: Maslacak on 24-10-2006, 22:02:03
Ja definitivno necu ici ni na jedno jedino predavanje...
Farmakologiju ostavljaju na netu, a ako bude frka mogu je slusati i u petoj, pre je sigurno necu polagati...

bolje idi sada na predavanja, pa koliko ukachis, u petoj mora da se streba dosta za ulazne kolokvijume... uci na tudjim greskama, evo, ja sam se zeznula...

krajina

ne znaci ti nista ta farmakologija na netu,savic stavi samo slike a te slike imas u knjizi,a profesorica stavi tekst ali mnogo vise i jasnije kaze to na predavanjima

Maslacak

verujem ljudi...
ali lepo je sto ste mi to sad rekli, kad je polovina drugog semestra :lol3:
anyway, sad mi ne vredi nista, pa sta stignem u petoj, stignem...

Duke

Iz naslova se sve vidi, dakle vasa iskustva, misljenja...

Lucija

Farmakologija  :pljes: :pljes: :pljes:                                                     patofiza :bljak: samo ako hoces da polazes ispit iz dva dela :run

Maslacak

Ja nisam i¹la ni na jedno jedino predavanje, kao ¹to sam i rekla, i to je bilo prvi put od kad studiram :K

Najvrednija pa¾nje je definitivno farmakologija.
Patofiza sada mo¾e da se pola¾e iz dva dela i ako ne ide redovno na predavanja, ali mnogi ka¾u da je èak i lak¹e polagati odjednom, tako da...
Ostalo manje - vi¹e...
neka ka¾e neko ko je i¹ao.

pig_am_am

a istorija? ne znam ni odakle da je ucim ako ne idem da uhvatim belesku. :K

Maslacak

ne mora¹ da se cima¹ za to.
jo¹ je profesorka sad na trudnièkom, pa se vratio stari profesor kod koga je to bilo jo¹ lak¹e, bar sam tako èula.
motaju se razne neke skripte, to ti je dosta :)

MiKy

jel u petak na farmakologiji predavana bezbednost primene lekova?

pig_am_am

jeste. bio je slajd sa homerom simpsonom. ima na sajtu fakulteta.

MiKy

znaci moze da se prati po onim slajdovima sa sajta?
koliko opsirnije predaje? ...mislim da slajdovi nisu dovoljni za ucenje?
sta on savetuje da se koristi za spremanje ispita?

Maslacak

knjige.
i bele¹ke - tvoje ili tuðe :)
ne bih rekla da su slajdovi dovoljni... mogu da slu¾e kao teze, i za praæenje, ali za uèenje - ne ba¹.

Jeca

Quote from: MiKy on 23-10-2007, 19:03:27
znaci moze da se prati po onim slajdovima sa sajta?
koliko opsirnije predaje? ...mislim da slajdovi nisu dovoljni za ucenje?
sta on savetuje da se koristi za spremanje ispita?

Ma kad bi se prof. pitao, mislim da bi najvise voleo da koristis rang i dejla :P
Koristi beleske sa predavanja, sasvim ti je dovoljno. Slajdovi su cisto podsecanje za njega, jer on nadugo i nasiroko oko jednog slajda nastavi da prica.
Prof. Ugresic najbolje od svih predaje. Coveku je dovoljna kreda i tabla i sve ti cakum pakum objasni! NAjbolja predavanja po meni!