Dobrodosli kolege brucosi

Started by Bred, 29-09-2006, 13:44:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Danas i zvanicno postajete studenti Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Treba da budete ponosni na to ali i spremni da Vas ceka dosta rada, truda i odricanja. Ono sto je bitno da zapamtite jeste da za svaki eventualni problem, pitanje i nedoumicu treba da se obratite vasem studentu ili profesoru-mentoru , studenstskim organizacijama a tu je i ovaj forum-samo za Vas. :)
Mislim da smo u vise navrata pokazali da nam je stalo do nasih mladih kolega-brucosa i da smo radi da pomognemo kad god i gde god je to moguce. Znam da vam sve izgleda strano i strasno alli verujte mi-navicicete se. :wink:
Nijedan pocetak nije lak.
Pozdrav od urednickog tima Farmacija foruma 

Bred

Da napomenem da sutra trebate da budete u 8:30h na faxu. Nemojte da kasnite!

hulio_salinas

thanx Bred!!!

vidimo se... sutra odmah pi¹emo utiske...

poz

Daca

Pa,drege kolege,zelim vam puuuuuuuno puno lepih iskustava na ovom faksu,malo srece za ispite i lepih ocenica,a sto je najvaznije-mnogo novih poznanstava i pravih prijeteljstava!

zoe

Dobrodosli, pilici nasi mali! :cmok :cvet

Natasa

sorry sto nisam bila, ali zaista sam bila sprecena...izmedju ostalog radim, pa zavrsavam neke izvestaje, a drugo imam ispit 5.10.
ali kad se to zavrsi ja sam tu, tako da Trinity, Pereca, Snjavi znate da mozete da racunate na mene....

pereca

Znamo Natasa  :cvet
Samo ti polozi ispit  :~

Bred

hehe, vidim da ima dosta i roditelja. :> a bas sam se iznenadio kada sam video koliko ima kolega u prvoj godini  :shock nesto se menja  :wink:

AquArius

Covece, jos jedan oktobar!
Kao da sam ja juce otisla prvi put na fax.
A evo je sesta godina ispred mene  :>

BRUCOSI SVE NAJBOLJE I SAMO HRABRO!!!  :~

Masha

Dobro nam dosli! Zelim vam puno lepih ocenica i prijatnih trenutaka u Vojvode Stepe 450. Pozz

mullala

Dobro nam dosli!!!!
Kako je bilo danas? Jel bilo strasno? Ja znam da sam ja bila preplasena i zbunjena prvih mesec dana, a kamoli prvi dan :)

darusaz

Добродошли!

Желим вам од срца пуно успеха у школовању на факултету, нових позитивних искустава, прегршт нових пријатеља и нека вам се све жеље остваре!

Ма све што желим себи, желим и вама.  :V

Биће све ОК, само без треме и панике.  :~

marer_86

eeeej dobrodosli ...  :ziveli

Quote from: Bred on 02-10-2006, 08:46:36
hehe, vidim da ima dosta i roditelja. :> a bas sam se iznenadio kada sam video koliko ima kolega u prvoj godini :shock nesto se menja :wink:

ne mogu da verujem .. RODITELJA... p akao da su krenuli u prvi osnovne  :K

hulio_salinas

hvala, hvala...

Prvi dan je pro¹ao "uspe¹no"! ako tako mo¾e da se ka¾e...

sprièa¹e nam da je sve bajno i krasno i da je... ma ¹alim se...

upoznati smo sa dobrim i lo¹im stranama... obratila nam se zbunjena Vi¹nja ( :K) i zbunjeni predsedni sportskog dru¹tva, izmeðu ostalih...  xxexe...

mi smo ih podr¾ali aplauzom...

utisci?

©to se tièe profesora, sve je ok... ne deluju mi kao neke babaraoge, veæ kao ljudi koji dosta daju, ali za uzvrat isto toliko i tra¾e...

©to se tièe programa (novog studijskog) o tome mo¾emo da otvorimo novu temu i da o tome pi¹emo do besvesti, po¹to je zaista neiscrpna tema...

©to se tièe kolega (bruco¹a)... bolje da æutim... no comment... izgleda da sam navikao na ovom forumu na vas starije, zaista sjajne osobe, pa sam do¾iveo ¹ok  :shock kad sam video one... kolege... xexe... bolje da ne prièam generalno da se ne bih nekome zamerio...

©to se tièe starijih kolega... alal im æufte.. odu¹evili su me... ba¹ su tu da nam pomognu... hvala vam drugari...

ako vas jo¹ ne¹to zanima u vezi sa prvim danom, tu sam da vam podnesem izve¹taj

izvolite:

marer_86

kakav podoban izvestaj!!
ma sve si covece rekao . hajde neka ti je sa srecom!! :ziveli :ziveli