Dobrodosli kolege brucosi

Started by Bred, 29-09-2006, 13:44:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bred

Uf, rekao bih ja da ce studenti-mentori i profesori-mentori imati dostaaaa posla. :wink:
Visnja zbunjuna? :hm
Pa dobro je da su uopste dosli do reci predstavnici Studenstkih organizacija. :K
Vidi se da ste mladi i zeleni i "stegnuti"-trebali ste reci Stani da nije ponela ili ukljucila bubicu, sta vec, ne bi vam uzela za zlo.
Dobro, treba razumeti i roditelje, nije ni njima lako a ne zaboravite da ima dosta ljudi koji su dosli iz unutrasnjosti.
Hulio, jel ovo tvoja slika na avataru? Nisam te video na izalazu iz amfiteatra. :>
Polako, sve ce doci na svoje mesto. Najvaznije je da se n eplasite i ne panicite. Mi smo tu. Iskoristite postojanje ovog foruma. :wink:

pegy

Pa i ja sam zakasnila na pocetak prvog predavanja zbog doticnog kolege koji se uspavao:)pa sam sedela sat i po na mestu gde nema stolice,vec je samo sipka ostala!
profesori mi ne deluju lose...za sad...samo,bre,mnogo brzo predaje matematicarka,jos kad joj ponestane vremena nema sanse da stignemo sve lepo da zapisemo
inace fino izgleda cela zamisao oko tog novog programa..valjda cemo se dobro snaci!

pozdrav svima i evo i od mene srecan nam pocetak!!!

pereca

Potrudicemo se da resimo problemcic sa matematikom.
Hvala sto nas informisete.

hulio_salinas

pro¹ao je i drugi dan...

ima novi stvari, ali ima i starih...

novo: dru¹tvo je danas mnogo bilo opu¹tenije... mnogo se lako spajaju ljudi iz unutra¹nosti i to je mnogo dobra stvar... mala primedba Beograðanima je da obrazuju svoje grupice iz kojih gledaju na sve ostale kao na... ne ¾elim to da ka¾em... mu¹ki (bg) prilaze samo "opasnim" (nemojte da me pogre¹no razumete, malo sam slobodan u interpretaciji) devojkama obja¹njavajuæi im gde su oni splavovi gde se odr¾ava bruco¹ijada...

staro: profesori su stvarno OK...

samo nam je malo MAT-èarka razdrmala zglobove... ¹alim se... ne smeta mi ¹to brzo predaje (jer ima samo malo vremena), jer nisam ni oèekivao da æe mi na faxu profani diktirati... samo mi je zasmetalo ¹to je pogazila svoju reè... naime juèe je rekla da æe na pola predavanja napraviti 5 min pauze, samo da predahnemo, a danas... danas je ljutito odgovorila da za to nema vremena... nije to velika prmedba, samo vredna na¹e pa¾nje... to je svima zasmetalo, ali... mislim da treba malo da nas dr¾e o¹trije, po¹to smo posle prvog dana stekli utisak da nisu babaroge i da nam neæe praviti problema... e pa ne mo¾e... ne mo¾e ¾ivot bez prepreka!!! sve æemo to prebroditi...

novina: danas je prvi put iza¹lo na videlo kako æe sve izgledati po novom programu studija... barem kako bi trebalo da izgleda... naime, na Uvodu farmacije profesorka je ukljuèila i nas u tok èasa... pitala nas je ¹ta mislimo, ba¹ kao u srednjoj ¹koli... javi¹ se, ka¾e¹ svoje, sedne¹ itd... to je extra stvar...

**Brede... da to mi je slika na avataru... pa kako me nisi video??? ja sam iza¹ao 127, odmah posle one male plave devojke sa mlade¾om na cevanici... video si 100 posto... iza mene je bio onaj lik u beloj majici... buhahahaaha   :K :K :K
**Marer, pa moram nekom ne¹to da siprièam, a i dosta su mi koristile va¹e reèi podr¹ke...

jeca87

E, овако. . . Прво да одговорим Хулију.
Закаснила сам првог дана, али пошто је доста људи каснило не верујем да си ме запазио... Можда ће ти помоћи ако ти кажем да сам данас седела са другарицом у првој клупи, са оне стране чим уђеш у амфитеатар, професорка ми је дала онај папир за фотокопирање, можда си приметио...

А што се дружења тиче, мени је ЕКСТРА!!!!!! Упознала сам гомилу људи и сви су супер, мада се слажем са тобом у вези тога да су неке групице у старту поставиле баријеру према осталима, али то заиста није битно. Свако може себи да нађе одговарајуће друштво!!!

Јао, а што волим тренутак кад професор каже: Данас нећу да предајем!!!  :V  :V  :V  :V  :V  :V

Све је за сада по очекивањима, ако будем имала разлога да се жалим, ја вам се јављам! До тада поздрав свима! Хулио, видимо се сутра!   :wink:

П.С. Због превоза нећу да кукам, знам да нас све подједнако мучи!  :>

jeca87

Е, сетила сам се!!!!!!!!!!!!

Морам да се пожалим да су ми паузе између вежби по 3 сата! Ужас!   :T  :T  :T  :T  :T

Coolgemini

Ja sam malo zakasnio sa dobrodoslicom nasim dragim brucoshima jer zbog nekih obaveza nisam ni stigao da prelistam stranice vashih prvih utisaka.
Samo da znate,upisali ste jako dobar fakultet od koga cete definitivno moci da ostvarite sve vase planove i ciljeve..Pocetak jeste tezak,ali vec posle prvih mesec dana cete uveliko zavladati tajnovitim hodnicima i lavirintom :)...Upoznacete mnogo ljudi i naravno pojedini ce uci u vas krug selekcije jer naravno ima raznih...ali i da bi dosli do tog saznanja,potrebno je dosta vremena,a iskustvo se vremenom stice.
Videcete da je zezanje fenomenalno,vezbe su mnogo zanimljive(na prvoj samo neke :>),ali i na drugim cete uzivati svakako..Zavisi ko sta voli :Z
Sve sto vam nije jasno,pitajte...stariji su tu da vam pomognu.
Sto se tice profesora na prvoj,zaista nema nikakvih ekstrema.Svi su maksimalno tolerantni i korektni.Naravno da traze dosta,ali s obzirom da je vash sistem izmenjen,bice vam neuporedivo lakshe.
Srecan pocetak :! :!

Lusi

da, to moze da iznervira puno sve brucose kad vide kolike su pauze,ali desava se da se u drugom semestru preokrene pa oni koji su imali pauze u prvom,u drugom imaju super raspored.Tako je barem meni bilo.

zivanshe

gledajte to sa dobre strane: za tri sata mozesh leeepo da upoznash ljude sa godine, i sve menze u kraju. :wink:

hulio_salinas

***Jeco... sad znam ko si i ¹ta si... xexe... ma upoznah i ja (tek danas) dosta dobrih ljudi, ali nisam ja prièao o tome... veæ o onom drugom delu poruke, koji si i ti potvrdila... grupice i tako to...

***Coolgemini, hvala kolega... verujem na reè... samo opu¹teno...

p.s. za¹to imam oseæaj da sam danas poslednji put èuo: "Danas nema predavanja!"

zivanshe

"ur feelings served u well obi-wan"

Becks

lycos

hulio gde si ti sedeo???mozda si me i video..ja sam bio u trecem redu.. _predavanja nisu losa,jedino me malo matematicarka zraci..nista nije toliko tesko koliko je obimno..drustvo..ugalvnom se mi iz bga drzimo zajedno,mada..ima nas,par izuzetaka koji upoznajemo nove koleginice..

pipi_duga_carapa

hvala svima na dobrodoslici ((;

Quote from: Bredhehe, vidim da ima dosta i roditelja.
shock ?!?! o boze (8 ja ih uopste nisam videla (8

Quote from: Breda bas sam se iznenadio kada sam video koliko ima kolega u prvoj godini :shock:
e dobro zapazanje ... i ja sam to primetila (8

Quote from: mullalaKako je bilo danas? Jel bilo strasno? Ja znam da sam ja bila preplasena i zbunjena prvih mesec dana, a kamoli prvi dan :D
meni nije bilo ... ali bi mi bilo da nisam nikoga poznavala ): ovako mi je bilo skoro kao da sam u ss (8

Quote from: hulio_salinas©to se tice profesora, sve je ok... ne deluju mi kao neke babaraoge, vec kao ljudi koji dosta daju, ali za uzvrat isto toliko i tra¾e...
saglasna (8

Quote from: hulio_salinas©to se tice starijih kolega... alal im cufte.. odu¹evili su me... ba¹ su tu da nam pomognu... hvala vam drugari...
apsolutno saglasna ((8

Quote from: hulio_salinaszna¹ kakva je atmosfera bila? kao da smo na izboru za najboljeg i najlep¹eg coveka sveta... na tom izboru nas ima 325, a samo jedan odnosi pobedu, dok ostalih 324 nose titullu najru¾nijih i najbednijih osoba...
hihihihi ... ja nisam stekla takav utisak ... ali sam nekada bila frapirana nekim ljudima ;p mada nesto i nisam komunicirala sa drugima tako da ne znam nista da kazem ... a nisam stekla bas takav utisak o atmosveri (8

Quote from: hulio_salinase sve je extra obja¹njeno... sve jasno kao dan... ali samo za jedan predmet!!! za neorgansku je sve jasno... matu i organsku profesori nisu komentarisali, jer su bili u ¾urbi!!! xexe pa te ovo, pa te ono, pa daj brzo, pa aj ovo... i tako dalje... predavanja izgledaju super, ali svi smo svesni da nas ceka ogroman posao, ali samo hrabro...
da ... to je bas bzvz sto nam iz mate i organske nista nisu rekli ... ali bas nista .. a sto se drugih tice iz uvoda nam je najbolje objasnjeno, na 2. mestu iz opste i neorg., a na 3. iz biosa ... mislim svi su oni sve objasnili, samo mi se po ovom redosledu svideo njihov nacin izlaganja i opsirnost ;p

Quote from: hulio_salinasmala primedba Beogradanima je da obrazuju svoje grupice iz kojih gledaju na sve ostale kao na...
nije tacno oops ... a i neki od vas pogresno shvataju kada im se naprimer kaze da nemaju akcenat roll lol

Quote from: hulio_salinasne smeta mi ¹to brzo predaje (jer ima samo malo vremena)
p nije da toliko strasno brzo predaje ... mislim bar ja nemam takav utisak ... samo sto ima premalo primera (znam da cemo to raditi na vezbama...), tako da se pomalo izgubim sa onim opstim formulama ...

Quote from: jeca87 мада се слажем са тобом у вези тога да су неке групице у старту поставиле баријеру према осталима, али то заиста није битно
nekako se osecam prozvanom, p moram da odgovorim ;p nije da smo se ogradili, nego se jednostavno znamo od ranije ... 4 godine smo zajedno bili ... tako da se iz tog razloga drzimo zajedno ... to ne znaci da necemo da pricamo sa drugim ljudima roll

hehehe moram da se pohvalim da je neni max pauza 30 min ((8 tako da sam apsolutno zadovoljna svojim rasporedom ... (8

ja bih samo dodala da smatram da je onaj uvod u farmaciju izuzetno nepotreban predmet ;pPp i da prenesem kako sam se danas iznervirala kada su nam podelili onaj test (8 ne, ne zalim se ja zbog samog testa! naravno, treba da nas proveravaju! samo sto ne treba da nam daju pitanja sa predavanja koje smo slusali tog dana ... jer smo mi na fax dosli u 8:30, ustali mnogo ranije ... slusali 4 razlicita predavanja od po oko 1h i 30min i naravno da nam koncentracija nije bila potpuna, s obzirom da je test bio u 15h i nesto ... pri tom smo na predavanju iz doticnog predavanja culi po 1. put imena bar 10 naucnika! i mi smo kao trebali da zapamtimo ko je od njih dobio nobelovu nagradu, ko otkrio hlor, ko ovo ko ono ... p dajte! cujemo za njih po prvi put u zivotu i kao treba da znamo ... to me je bas iznerviralo (8 ok, u redu je apsolutno sto su nam dali pitanja sa prethodnog predavanja od utorka, to je na mestu ... ali od danasnjeg ... i tako pocinjem da se vrtim u krug ...
dodala bih da se ja ne bunim upotpunosti zbog provere i sa danasnjeg predavanja, stoji to da tako provere koliko smo pratili, ali uzeti u obzir i vreme i stvari koje se postavljaju ...

hm ... to bi bilo sve od mene (8

pozdrav!

lycos

pipi skroz si u pravu..po svakom pitanju..!!