Dobrodosli kolege brucosi

Started by Bred, 29-09-2006, 13:44:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Daca

Quote from: hulio_salinas on 02-10-2006, 14:41:12

©to se tièe kolega (bruco¹a)... bolje da æutim... no comment... izgleda da sam navikao na ovom forumu na vas starije, zaista sjajne osobe, pa sam do¾iveo ¹ok  :shock kad sam video one... kolege... xexe... bolje da ne prièam generalno da se ne bih nekome zamerio...

©to se tièe starijih kolega... alal im æufte.. odu¹evili su me... ba¹ su tu da nam pomognu... hvala vam drugari...

Kao da slusam sebe u prvoj... :) Nemoj puno da brines,nacices super drustvo,pa makar to bila samo 1 osoba! :K Salim se naravno!
Nemoguce je da ti bas niko ne odgovara-samim tim sto ste upisali isti fakultet,vec imate nekih slicnih interesovanja!A to da ces se nagledati svakakvih ljudi,to stoji...

Veeeeeeeeeliki pozz za tebe,i NE DAJ SE! :wink:

hulio_salinas

Quote from: darusaz on 02-10-2006, 17:30:37
Хулио, ма ти гледај своја посла и не обазири се на друге. :) Па ће после да ти завиде, бре! И само опуштено, али са разумом. ;)

ma bre opu¹ten sam ja... samo sam malo preneo utiske... tako se meni èinilo...

Quote from: pereca on 02-10-2006, 17:58:20
Hulio, da li vam je dovoljno jasno objasnjen novi sistem studija?
kako su izgledala predavanja danas? Imas li neke predloge?

e sve je extra obja¹njeno... sve jasno kao dan... ali samo za jedan predmet!!! za neorgansku je sve jasno... matu i organsku profesori nisu komentarisali, jer su bili u ¾urbi!!! xexe pa te ovo, pa te ono, pa daj brzo, pa aj ovo... i tako dalje... predavanja izgledaju super, ali svi smo svesni da nas èeka ogroman posao, ali samo hrabro...

predloge... ajde da proðe jo¹ 2 dana pa æu vam napisati sve ¹to budem mislio da treba...

Quote from: jeca87 on 02-10-2006, 18:33:15
Ау, Хулио, сад си ме разочарао!! Читала сам твоје одговоре на разноразне теме, и углавном сам се слагала са тобом, па ме је овај твој став о колегама скроз збунио.    :roll:
Веруј ми, ја сам данас упознала доста нормалних људи који су на мене оставили сасвим фин утисак.

Е, већ што се тиче утиска који су оставили професори, ту се слажемо.  :)

Jeco, samo mi reci odakle si i gde si sedela uz amfiteatru i sve æu na tenane objasniti tvoje i moje utiske...

Quote from: Alnus Glutinosa on 02-10-2006, 18:49:16
Brucosi, ja sam vas danas videla kada ste izlazili sa predavanja, jao sto ste veeeliki!
Svi izgledaju starije od mene!  :roll:
Hulio, pa zar nemas nekog poznanika od pre?Tako je lakse krenuti u upoznavanje novih ljudi!

ma imam poznanika, naravno... nisam ja bio usamljen... taman posla, nego sam generalno rekao kako su se ljudi pona¹ali... stvarno su se pona¹ali kao konkurenti, a ne kao kolege ili kao roðaci, kao ¹to bi trebalo...

Quote from: Daca on 02-10-2006, 19:54:34
Quote from: hulio_salinas on 02-10-2006, 14:41:12

©to se tièe kolega (bruco¹a)... bolje da æutim... no comment... izgleda da sam navikao na ovom forumu na vas starije, zaista sjajne osobe, pa sam do¾iveo ¹ok  :shock kad sam video one... kolege... xexe... bolje da ne prièam generalno da se ne bih nekome zamerio...

©to se tièe starijih kolega... alal im æufte.. odu¹evili su me... ba¹ su tu da nam pomognu... hvala vam drugari...

Kao da slusam sebe u prvoj... :) Nemoj puno da brines,nacices super drustvo,pa makar to bila samo 1 osoba! :K Salim se naravno!
Nemoguce je da ti bas niko ne odgovara-samim tim sto ste upisali isti fakultet,vec imate nekih slicnih interesovanja!A to da ces se nagledati svakakvih ljudi,to stoji...

Veeeeeeeeeliki pozz za tebe,i NE DAJ SE! :wink:

ne dam se, naravno... ma biæe sve ok, samo sam rekao kako je bilo danas...

ok?

pereca

Vazi, cekamo tvoje predloge. Ipredloge tvojih kolega sa godine koje ces dovesti na forum  :cvet

hulio_salinas

naravno... sve æe biti napisano crno na belo... sutra kreæem u akciju "sablja" sa posebnim zadatkom:

"ukrotiti, opustiti i dovesti neukroæenu goropad na FARMACIJA FORUM!!!!!"

pereca

i dati svoje misljenje, predloge, sugestije o nastavi (kao sto vam je Sonja danas rekla)

Hvala ti  :cvet

kyu_1987

Moji utisci sto se tice predavanja su nekako drugaciji. Posto sam zakasnio na uvodno predavanje nisam cuo niti video kako izgleda organska. Sto se tice neorganske profesorka deluje skroz normalno, pristupacno i korektno (mozda gresim, mogli bi vi stariji da nam kazete nesto o njoj, mislim da se zove Tatjana) a matematika mi je prosla u poprilicnom bunili jer nisam uopste cuo profesorku (zaboravila je da prica u bubicu) tako da pola predavanja nisam cuo.

Sto se tice ljudi...
Iskreno da vam kazem nikog novog nisam upoznao ali na prvi pogled ne deluju mi lose. Razumem da je prvi dan i da im treba vremena da se opuste

hulio_salinas

ma nema na èemu... svi ovde radimo za isti tim...

mi smo jedno... da bi nam bilo lak¹e i bolje, moramo da saraðujemo...

pozdrav... vidimo se...

**kyu, sla¾em se sa tobom u vezi sa neorganskom... ¹teta si propustio org (ne zbog gradiva), veæ zbog upoznavanja prof... a za matu je ok... zaboravila je da prièa u bubicu, ali je svoje grlo maximalno koristila bez predaha...

ljudi... ma deluju lo¹e, samo malo "isfolirano", ako me razume¹...

Lusi

Srecno,srecno,i bice sve bolje sa tim ustogljenim ljudima,samo da vam pocnu vezbe!

hulio_salinas

hvala, hvala....

verujem, verujem...

saèekaæemo onda sledeæu nedelju...

mullala

Da, da... Naci ce se medju njima jedan ili dvoje normalnih :lol2:
Salim se naravno... mozda ih bude i nekoliko :P

Vampire 666

opusteno ljudi...prava poznanstva krecu kad krenu vezbe...uglavnom...i specijalan pozdrav za sve one koji su zakasnili prvi dan...ja sam svojevremeno usao u trenutku kad je dekan zavrsavao svoj govor...naci cete drustvo sigurno...kad sam ja kao ekstremni metalac nasao super ekipu u slicnom fazonu, vama manje radikalnim ce biti jos lakse...

Natasa

Naravno da zeli ko god je normalan da vam pomogne....jer samo malo napora i svi mozemo da se setimo kako je biti u toj kozi...i verujem da se niko ne bi vracao!
Kamo lepe srece da je ovako od pocetka, u smislu podrske i komunikacije preko foruma, sajta i slicnoga. Uzivajte u tome i samo napred!

Fakultet jeste zahtevan, ali zato i ne dolazi svako ovde! Tu smo koliko mozemo i koliko je potrebno!

Sto se mene licno tice sve informacije vezane za konakt sa inostranstvom u smislu razmene, kongresa, seminara i slicnoga slobodno pitajte....no ima za to vremena, vazno je pregurati prve i najteze probleme!

Moj savet, samo redovno i informisite se o svemu vezano za polaganje ispita!

zoe

ma to sto su vam ljudi izgledali ustogljeno je normalno! zamislite samo kako ste vi izgledali njima! :>
tako je to prvih dana, svi su malo pogubljeni! nego meni brat rece da ima dobrih cica! :wink:

pereca

Quote from: Vampire 666 on 02-10-2006, 21:16:35
opusteno ljudi...prava poznanstva krecu kad krenu vezbe...uglavnom...i specijalan pozdrav za sve one koji su zakasnili prvi dan...ja sam svojevremeno usao u trenutku kad je dekan zavrsavao svoj govor...

Jao, pa secam te se! Kakva `ladovina  :lol2:

marer_86

hulio lepo je sto si zabelezio svoje utiske od prosle godine .... samo da ti kazem smejaces se svemu tome ...
i meni se sve tako isto cinilo .. sad se samo slatko nasmejem  :lol: :lol: :lol: