Dobrodosli kolege brucosi

Started by Bred, 29-09-2006, 13:44:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

***lycos
sedim sa desne strane, kada se uðe u amf... gore pri vrhu... u visini zvuènika...

***pipi
"nije tacno oops ... a i neki od vas pogresno shvataju kada im se naprimer kaze da nemaju akcenat roll lol"

MOLIM??? NEKI OD NAS??? O TOME JA SVE VREME PRIÈAM!!!!! mi i VI!!!

btw... lièno, govorim VA©IM jezikom i VA©IM akcentom iako sam do sada mislio da sam prièao i izgovarao knji¾evni jezik!!!
niko ne primeæuje da sam iz PROVINCIJE...

zoe

Eeeeeej, kakvi su to kompleksi? Na ovom faxu nema te price! Normalno je da se druze ljudi koji su se znali od ranije, ali to ne znaci da su grupe zatvorene! Zaboga!

Btw. hulio, osecam ti akcenat cak i u pisanoj formi :K :> :cvet

pipi_duga_carapa

Quote from: lycos on 05-10-2006, 10:54:47
pipi skroz si u pravu..po svakom pitanju..!!
drago mi je da se slazes samnom (; (8

@ hulio - o b(B)oze! jos ce da ispadne da sam neka nalozena beogradjanka!
ja nemam nista protiv ljudi iz unutrasnjosti - cak ne pravim nikakvu razliku - zasto bih! u ss sam imala gomilu ljudi (pola odeljenja) iz unutrasnjosti i sasvim se lepo druzim sa njima (: kao i sa svakim ko mi 'odgovara' ...
p vi ste prvi napravili tu podelu na vas i nas ;p mislim u prici ste prvi rekli - beogradjani ... no to nije bitno ... ne znam zasto tako burno reagujes roll ...
sto se akcenta tice - gde sam ja rekla da je to 'nas'??
i niti sam rekla da imam nesto protiv ~drugacijeg akcenta! niti protiv ljudi koji pricaju sa akcentom specificnim za njihov kraj (8
pozdrav! (:

@ Zoe - tnx (; upravo to i ja pricam ...

vladimir

Narode, pozdrav i od mene!
Bio sam ovih dana malo van foruma, ali bih iskoristio priliku da bruco¹koj generaciji po¾elim dobrodo¹licu na na¹ faks!
Nadam se da æemo se dru¾iti intenzivno u ovom , nadam se, kratkom periodu koliko æu jo¹ biti na faksu. :>

hulio_salinas

***pipi, pa za¹to bi onda pominjala da pogre¹no shvatamo to ¹to imamo razlièit akcenat... znaèi to si veæ nekom pomenula!!! ali za¹to bi to radila... za¹to bi nekome ne¹to rekla za akcenat???

ali nebitno... ajde da ne prièamo o tome vi¹e, nego da poènemo da se dru¾imo... ja sam veæ prestao da prièam "beograðani" i izvinjavam se ¹to sam i pre toga koristio... ¹to se mene tièe, mo¾e sve da se zaboravi...

***Zoe, ÆU TI POKA®EM TVOJ BOG!!! xexexexe

pereca

Dosta breeee  :F
Nemoj da vam Bosna zavodi red  :police:

hulio_salinas

jeca87

Пипи, нисам имала никакву намеру да иког прозивам, и ја сам из Београда.

Ма људи, то су све нормалне ствари!!! Зато Хулио: Нема љутње! Само ти је потребна добра воља и са сваким можеш да се спријатељиш!

Поздрав за све!   :~

lycos

e hulio,onda sam te video sigurno.._kakva crna podela..drustvo je xtra,ljudi su pozitivni..!!pozz svima !!

hulio_salinas

***tako je Jeco...

¹to se mene tièe: nema èjutnje... sad sam OK!!!

pozdrav svima...

***lycos... ma verovatno smo se videli... ja sam tebe video jednom na TVu, mislim ako ti je slika sa avatara, kao ¹to je meni... xexexe

lycos

da,da inace se rekreativno bavim kosarkom u nba_u :)

Lusi

Da, meni zvuci skroz bezveze to sa akcentima,ali dokazano je da u ucenje u kombinaciji Beograd /provincija pokvari i jedan i drugi akcenat u nekim slucajevima,pa brucosi ako se iskombinujete u ucenju imaceti neki mixovani izgovor!!!!

mullala

Ma to je super... Posle se jedni drugima smejemo kako pricamo :)

nasty girl

Quote from: Lusi on 07-10-2006, 19:38:41
Da, meni zvuci skroz bezveze to sa akcentima,ali dokazano je da u ucenje u kombinaciji Beograd /provincija pokvari i jedan i drugi akcenat u nekim slucajevima,pa brucosi ako se iskombinujete u ucenju imaceti neki mixovani izgovor!!!!

tu si u pravu....

zoe

Quote from: Lusi on 07-10-2006, 19:38:41

ha ha, Lusi :cvet :cvet :cvet
ovo je iz iskustva!!! :) a i super se uci u toj kombinaciji!