Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Smrda

ala si ponosan na sebe!!!! :)
svaka cast....nemoj samo previse da se prisecas toga,uobrazices se.... :>
bravo za potez :cvet :cvet :cvet

hulio_salinas

u bre ***smrdo sad me pokopa... kao da sam napisao ko zna sta, a ne da me obuzme blago zadovoljstvo...    :K

nije bila sustina kakva su moja secanja na to, nego u davanju primera...  :hm

heheheeee...

ma salim se...

poz!!!

:cvet

Smrda

cccc....kako se lako vredjas,pa lepo rece ja udari tebi to kumstvo u glavu!?!? :wink:
evo...pitanje o primerima...upuceno vise muskima,mada ne generalizujem...
Da li pljujete po ulici??
ja sam se danas setala i ne znam da li je danas poseban dan,kijavice,virusi,kasljanje...pa sam primetila oko mene kako mnogo ljudi pljuje po ulicama ili samo nisam ranije primecivala.....

Masha

To pljuvanje po ulici je nesto sto me najvise nervira. Uvek tom nekom ko je pljunuo uputim jedan pogled prezira. Ali, pre nekih mesec dana sam bila sokirana kada sam se vozila gradskim prevozom i stajala, jer je bila velika guzva, i kada sam videla coveka koji iz peta izvlaci pljuvacku i pljuje kroz otvoren prozor  :shock.

hulio_salinas

ne pljujem nikako!!!

ne pamtim kada sam poslednji put pljunuo... stvarno se ne secam...

Maslacak

Evo jednog primera vezanog za ustajanje starijima u busu... ali nimalo lepog... mada mi je bilo stvarno kriticno smesno... :K

Ja stajala. Autobus, onako, praznjikav, ali mesta za sedenje uglavnom popunjena. Ulaze na stanici mlada devojka, jeduci nekakav burek, i jedna bakica sa nekim cekerom...onako, prilicno tesko hoda. Jedno slobodno mesto i devojka - seda! Bakica, sta ce jadna, stane tu negde blizu... I u tom momentu, ta devojka se mrtva hladna malo protegne i dodaje bakici kartu da joj ova ponisti, jer joj je blizu...mrzi je da ustaje... Aaaali nisam mogla da veerujem!!! :shock: Pazite koliko drskosti... A baka prvo nije mogla ni skontati sta ova hoce od nje... ma koma! :lol:

A ja sam bas fino dete, sve komsije me hvale... :angel:

AquArius

na konto pljuvanja
danas je lik koji je hodao ispred mene tako hraknuo (fuj sama ta rec) da mi se zivot zgadio. A mlad, deluje relativno normalno. Mada, da dodam, pusio je dok je isao ulicom.
@Maslacak ne volim da osudjujem ljude, ali riba stvarno zasluzuje svaku... "pohvalu"...

Darker

hahahhahaha, riba je car :K :K :K
Da, pljujem i svaki put kad haknem (pritom uspe¹no, dakle soèno i zrelo, ne u prazno), od zadovoljstva se prekrstim i ka¾em: Srbija!!! :PI :PI

AquArius

jbt, to si bio ti D?  :wink:

i dalje, odvratno!

Vampire 666

Ja ne pljujem po ulici, samo povracam, uglavnom vikendom u sitne sate, u blizini Vukovog spomenika ili KST-a...

Najvise me nerviraju Don Kihoti u prevozu, znate ona fora - Ustani da bakica sedne. Inace u guzvi retko sednem, a kad sednem bas mi se takvi nakace. Uglavnom gerontima ne ustupam mesto. To radim samo ako nidje neka trudnica ili mama s malim detetom. Takodje neznam zasto bih ustajao mami s klincem id 10 godina, mada to ljudi masovno rade. Ej, pa on bi trebao meni da ustane.

Smrda

a sto ne ustajes starijima????
ja bogami ustajem...samo zamisljam sebe sa reumom i ko zna jos cime i da mi niko ne ustane.... :'(

Al-Jasmina

Ja se trudim da sednem kad bas moram  :smile:
ustanem kad vidim ono sto drzim da je kandidat za urusavanje
ili neku katastrofu ako ga pogura masa  :roll:

a iskreno
smaraju me ljudi po prevozu koji opaljuju u guzvi torbacima,
ranchevima,
kojekakvim predmetima koje ne treba da uvlace u GSP
kao i oni koji vole da "leze" po ostalim putnicima  :confused:

Pljuvanje, ono produktivno, moze da me zgadi
i onda se trudim da ne dam doprinos u vidu pegle...  :H

Inace, primetih da ljudi koji idu u susret
imaju tentenciju da pljuvacku "kulturno" cuvaju
do trenutka kad se mimoilaze sa prolaznikom i tada "ispale plotun"
tako da sirotom prolazniku uvo explodira
ili pomisli da je ovaj otpljunuo zbog njega.... :stid: :K

Chudachki! :shock

nasty girl

ja inace ustajem deci i starijim ljudima....ali nekad budem tako umorna da nemam snage ni sebe da drzim na nogama, a jos i one stvari koje vucem sa sobom...i redovno u tim situacijama mi pridje neka bakica i trazi mi da ustanem...jednom sam se tako iznervirala da sam rekla da sam trudna...a jedan lik se na moj komentar pokidao od smeha, pa me je posle i pitao dal sam stvarno trudna...

a samo koliko mi se puta desilo da idem mrtva bolesna na fax ili sa njega i zasto meni niko ne ustane tada kada vide da sam bolesna sa ogromnom temperaturom(na meni se bas primeti bolest), nego te ljude jednostavno boli uvo....

Vampire 666

starci se prvi guraju kad naidje prevoz...laktaju se...sutiraju...u guzvi vam se privale i skoro sednu na vas...i jos se voze za dz...

hulio_salinas

kao akademski gradjani, trebalo bi da predstavljamo sam krem drustva (citaj: krem bez kesha) i kao takvi imamo obavezu da dajemo primer drugima, a ne da se zajedno sa njima sutiramo i laktamo!!! treba da se izdignemo iznad svoje sujete i sebicnosti i da pokazemo drugima koliko mozemo da budemo veci od njih.