Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Quote from: Adonis_Vernalis on 20-10-2006, 08:01:02
Ja sam uvek ustupao mesto starijima... do skora...

Zapravo, posle sledece situacije, a to je bilo pre, recimo, pet godina... Trola, Cvijiceva ulica, skrece levo ka Botanickoj basti. Staje. Ulazi stari fijaker, picnut ko da ide na rendes-vous... Dobrodrzeca gospodja, matrona, da ne ispadnem prost. Ulazi na srednja vrata. Pogled levo - pogled desno. A na onim sedistima na tocku sedi cela srecna mala porodica: mladi tata, jos mladja mama plus dvoje nemirne dece. Ali, eto problema: cetvoroclana porodica je zauzela, zamislite bezobrazluka, CETIRI sedista...

Iz savrseno nasminkanih, jos uvek lepih usta izlazi sledeca recenica, na koju je bucna trola zanemela... Parafraziram: al se gadarije nakotilo... sislo s brda pa se firca u ravnici... lati bre tu mladuncad, ti jedno, ona drugo, nabijte ih u krila i drzite da majmuncici ne poispadaju... Iz savrseno nasminkanih, jos uvek lepih ociju, sevaju munje... Mladi tata pozeleneo, pobeleo, poplaveo... mlada mama pocela da proucava rasklimatane srafove na podu trole i onu, tako zanimljivu, zalepljenu zvaku... latio svako svoje "majmunce" i organizovali evakuaciju... na sledecoj stanici izaslo je svo cetvoro, a hteli su da odu do Kalemegdana...

Blistavi trenutak: sofer zaustavlja trolu posle par metara... otvara vrata... i izbacuje "stari fijaker" napolje... Nije cak povisio ni ton...

Brateeeeeee, a ja mislio da sam sva¹ta video :shock
Ubedljivo su najgore te stare "gradske" gospoðe, mada da ne gre¹im du¹u ima i finih bakica... Elem, da se vratimo na temu o primeru... Drugi, treæi srednje, idem u ¹kolu popodne, autobus 46 (poznat u ¹iroj javnosti kao veèito krcat bakutanerima, èak i kad ne znaju za¹to i gde idu, samo da koriste d¾abe prevoz :K :K :K nebitno), ja na poèetnoj sednem, negde prvi red... Torba te¹ka ko tuè(terali nas neke silne knji¾urine da nosimo taj dan). Posle dve stanice ulazi bakica, ja naravno ustajem... I eto, tako sam ja dao primer... :> :> :>
©alim se, poenta dosadnog gorenavedenog posta, dolazi po¹to sam ja ustao: devojka koja je videla da sam ustao, a koju vidim prvi put u ¾ivotu, ka¾e: e daj torbu da ti dr¾im... :shock :shock :shock Ulep¹ala mi je ceo dan, to vi¹e nisam do¾iveo... Mada, nekako zvuèi kao najnormalnija stvar...

hulio_salinas

Quote from: Adonis_Vernalis on 20-10-2006, 08:01:02
Ja sam uvek ustupao mesto starijima... do skora...

Zapravo, posle sledece situacije, a to je bilo pre, recimo, pet godina... Trola, Cvijiceva ulica, skrece levo ka Botanickoj basti. Staje. Ulazi stari fijaker, picnut ko da ide na rendes-vous... Dobrodrzeca gospodja, matrona, da ne ispadnem prost. Ulazi na srednja vrata. Pogled levo - pogled desno. A na onim sedistima na tocku sedi cela srecna mala porodica: mladi tata, jos mladja mama plus dvoje nemirne dece. Ali, eto problema: cetvoroclana porodica je zauzela, zamislite bezobrazluka, CETIRI sedista...

Iz savrseno nasminkanih, jos uvek lepih usta izlazi sledeca recenica, na koju je bucna trola zanemela... Parafraziram: al se gadarije nakotilo... sislo s brda pa se firca u ravnici... lati bre tu mladuncad, ti jedno, ona drugo, nabijte ih u krila i drzite da majmuncici ne poispadaju... Iz savrseno nasminkanih, jos uvek lepih ociju, sevaju munje... Mladi tata pozeleneo, pobeleo, poplaveo... mlada mama pocela da proucava rasklimatane srafove na podu trole i onu, tako zanimljivu, zalepljenu zvaku... latio svako svoje "majmunce" i organizovali evakuaciju... na sledecoj stanici izaslo je svo cetvoro, a hteli su da odu do Kalemegdana...

Blistavi trenutak: sofer zaustavlja trolu posle par metara... otvara vrata... i izbacuje "stari fijaker" napolje... Nije cak povisio ni ton...

i can't belive!!!

:][ :][ :][

willie the scot

horror...
...ili kad se ljudi prave da ne vide stomak na trudnici,a onda kad autobus naglo zakoci svi se u momentu ustanu...

avgogh

ja ustanem uvek, ali mojoj drugarici se desilo da je neka zena napadne, kad je ova htela da joj ustupi mesto - zar ti mislis da sam ja toliko stara, da ne mogu da stojim, nisam ti ni trazila da ustanes, bla bla bla...  :roll:
Odlicna prica Adonise... Kao i sve bajke ima srecan kraj... ustvari, to uopste nije bajka...  :hm

Maslacak

Quote from: Darker on 20-10-2006, 10:48:54
©alim se, poenta dosadnog gorenavedenog posta, dolazi po¹to sam ja ustao: devojka koja je videla da sam ustao, a koju vidim prvi put u ¾ivotu, ka¾e: e daj torbu da ti dr¾im... :shock :shock :shock Ulep¹ala mi je ceo dan, to vi¹e nisam do¾iveo... Mada, nekako zvuèi kao najnormalnija stvar...

Kaako slaatko! :happy:

Ja ko smrda...skroz ste me izbaksuzirali ovom temom! :K Vec drugi dan konstantno stojim u busu u oba pravca...uz to jos i blago bolesna (mada nista strasno, inace ne bih), a nenormalna guzva...pa jos upadam i u nekakve price sa penzionerima...danas me je jedan napao sto sam ga pitala zasto se ne pomeri ka meni (bilo mesta za 2 osobe) da oslobodi mesto drugim ljudima koji se pogusise na vratima...eh... A na sve to, putovala sam sa drugaricom koja je mrtva hladna presedela sve vreme i tamo, i nazad...
Ali bar sam imala nekog da mi drzi torbu! :>

Darker

Jedno pitanje: Kako da znam da je neko trudan, a nije u osmom mesecu trudnoæe? :hm De¹avalo mi se da me ¾ena podigne u fazonu: ajde, sram te bilo, ustani trudnici, a ja nisam provalio uop¹te :stid: :stid: :stid:
Mada, trudim se da ne sednem nikad do prolaza i ¹to dalje od vrata, pa player+knji¹ka/novine (u basu sam spremio svaki kolkvijum iz fizièke :K :K)

Smrda

na zalost..mi zene....pa...ne mozes da znas,moras da nam verujes!! :K :K

hulio_salinas

Quote from: Darker on 21-10-2006, 10:22:21
Jedno pitanje: Kako da znam da je neko trudan, a nije u osmom mesecu trudnoæe?

pa ako pusi cigarete i ako kucka SMS poruke, sigurno je trudna... posto se uvodi onaj novi SMS za trudnice...    :K :K :K

Smrda

haha......u tom slucaju...moraces stalno da ustajes D....

Darker

Pa ako pu¹i cigaretu u basu, mogu samo da joj ustanem da je opalim po sred face .grins. .grins. .grins.

AquArius

E sad D, da si procitao sam svoju poruku ovu na forumu, kako li bi je prokomentaris'o  :lol:

O tipEvima i dzipEvima 2.
U stvari tipevi jesu, a i dzipevi mi liche da su blizu.

Od stanice trola u Vasinoj, vracam se nazad do raskrsnice da predjem ulicu. Prolazim pored Narodnog, puf, ispred mene pade neko djubre velicine pesnice, tacno ispred pozorista. Okrenem se. Stoji tip, ne volim da "prepricavam" ljude, ali ovo nisu karakterne osobine, covek tako izgleda. Celav, u ljubicastoj kosulji, blago nabijen, okruzen nekakvim istim kao on, samo jednolicnijim...
A krenuo covek u pozoriste samo...

Darker

P aopalio bih je po sred face u bilo kom smislu:-)

hulio_salinas

primeri sa danasnjeg kolokvijuma:

situacija 1
         Devojka je ranije zavrsila kolokvijum. Otisla da preda prf Stani... Stana kaze: "Nesto ste mi mnogo brzo zavrsili... Dajte da ja ovo pogledam..." Posle nekih desetak sekundi, kaze devojci da je napravila gresku u (ne znam kom) zadatku i kaze joj da se vrati na mesto i ispravi gresku, jer ima dovoljno vremena za taj poduhvat... devojka se vratila, ispravila gresku...
:Bog

situacija 2
         Druga neka devojka... ustaje posle 20tak minuta od pocetka kolokvijuma... Odlazi do profesorke i kaze joj da se ne oseca dobro i da ne moze da radi kolokvijum... kaze da je  zablokirala totalno... Ocekivao sam neku hladnu i bezobraznu rekaciju, ali je prof Stana odgovorila devojci da izadje iz amf1 i da proseta malo... da se malo opusti i da dodje sa trecom grupom da proba ponovo...
:Bog

Al-Jasmina

Super  :a
Stana je ljudsko bice  :happy:

hulio_salinas

da znas... zena je lav...

odusevila me je maksimalno...

skidam kapu...