Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

willie the scot

da se nismo sreli u prevozu jbte...ha,ha...

Smrda

@ Hulio.....nisi ni ti bas daleko....ili gresim...bese ti otvorio ovu temu?!? :wink:
evo dva dana nista od primera....mada dan jos nije gotov... :)

zoe

Quote from: Darker on 23-10-2006, 22:44:13
Zoe je danas pre¹la ulicu na crveno, aj sam haknuo... Time smo odradili za dana¹nji dan... Ili sam pogre¹no razumeo temu? :shock

Е стварно да знате коју сам пацку добила! Овај Д је златно дете! :>

А розе чирокана, мисим стварно.... :K

hulio_salinas

Quote from: smrda on 24-10-2006, 09:55:02
@ Hulio.....nisi ni ti bas daleko....ili gresim...bese ti otvorio ovu temu?!? :wink:
evo dva dana nista od primera....mada dan jos nije gotov... :)

eh eh... ozgleda da mi je Uvod odneo mozak ali stvarno nisam razumeo na sta si mi skrenula paznju... tj. sta je pisac hteo reci...

:stid:

==========================

nego... sto se tice mojih primera: nema ih...   :roll:
ali je bilo par zanimljivih situacija...

na pr. svim koleginicama i kolegama "dajem" primer da na nasem faxu muski imaju prednost prilikom ulaska i izlaska iz objekata, jer smo manjina u pravom smislu te reci... moglo bi se reci da smo povlascena klasa.....    :K :K :K

nego ima jos stvari... na pr. i dalje dajem primer celom svetu da nikada ni jednog jedinog taksistu ne puste da se prestroji ispred njih!!!
ne znam da li sam poludeo, ali taksistu ne pustam nikada nikada nikada... to je poseban soj ljudi koje nikad necu razumeti...

izvinjavam se svima onima kojima imaju dobro misljenje o taksistima, ali ovo je strogo licno shvatanje ovog fenomena...

toliko od davanja primera drugima...
:K :K :K

zoe

Ја баш волим како таксисти возе, али кад сам у таксију! :K

Е данас је нека фина жена у 25-ици мајсторски прецизно избацила ђубре кроз прозор на улицу, и то са поприличне удаљености! За пример нашим кошаркашима, рукометашима....ашима... :>

willie the scot

pa kad trenira zena kod kuce...ono jes na vecem prozoru,ali i projektil je veci...

Maslacak

I ja sam za primer kosarkasima i rukometasima, ali kad ubacujem papire u kontejnere i kante! :happy:
Evo sta sam u nedelju uslikala u centru grada, u prolazu izmedju Terazija i Doma sindikata...fontana ne radi, ali ko je rekao da ona nema i druge namene... :roll:

A letos sam usla u fontanu na Trgu Nikole Pasica (da, radila je) da bih izvadila plasticnu flasu bacenu unutra...strasno...  .grins.
Takodje, kad smo bili na Kosutnjaku sa botanicarima, svi su skupljali biljke, a ja djubre! :K
Eto mojih primera...

Smrda

@ maslacak...svaka cast...
@hulio svaka cast....
bojim se mrtva trka izmedju vas dvoje.....

ni ja ne pustam taksiste....isto...jako lican princip isto.....nerviraju me...odustanem samo kad je jaci auto....

Maslacak

Hvala...
Ja ne vozim, nemam kola... ali taksiste treba :F
...ali mozda ih ima i finih, ja bar znam jednog...ne treba gresiti dusu... :happy:

Jack-Jack

Evo price o nasem mentalitetu i o nekim sugradjanima koji se "trude" da daju primer drugima

" Opljaèkan "Tramvaj zvani knjiga"
Sreda, 25. oktobar 2006. 11:30

Da li u Srbiji ne¹to mo¾e da traje du¾e od nedelju dana? Na ulice izadju novi autobusi i veæ posle dve tri vo¾nje sedi¹ta su iscepana. Postave se nove javne govornice, a ne treba ni dva dana da prodje da ne¹to u njima nedostaje.

I evo ga novi sluèaj. Specijalno opremljen tramvaj na liniji Pristani¹te-Banovo brdo, namenjen posetiocima Sajma knjiga, opljaèkan je veæ u ponedeljak pre podne, dakle pre nego ¹to je Sajam zvanièno otvoren!

Prema pisanju lista "Press", pljaèka¹i su odneli knjige i èasopise, koje su entuzijasti iz Biblioteke grada namenili za èitanje tokom vo¾nje

"Tramvaj zvani knjiga", kako su ga nazvali iz Biblioteke grada, bilo je "okiæeno" knjigama, periodiènim izdanjima, èasopisima i balonima, ali je za nekoliko sati sve nestalo, pa su oni koji su se u ponedeljak ovim tramvajem vozili do Sajma bili uskraæeni za pun kulturni do¾ivljaj koji su organizatori planirali.

Na mnogim sedi¹tima u tramvaju na liniji 13L (Pristani¹te - Banovo brdo) na "kanapèiæima" je visila literatura za koju su entuzijasti iz Biblioteke grada pretpostavili da bi posetiocima Sajma bila zanimljiva. I ispostavilo se da su bili u pravu. U tramvaju su u ponedeljak ostali samo "kanapèiæi" kako vise "goli". I dobar deo balona bio je probu¹en.

Ideja je bila da tramvaj promovi¹e 51. medjunarodni sajam knjiga koji je u ponedeljak otvoren u Beogradu, kao ¹to je uradjeno i pro¹le godine. Iz tog razloga u tramvaju je sa CD-a pu¹tana poezija koju izgovaraju na¹i poznati pesnici, a kao podloga pu¹tana je elegièna muzika "Madredeu¹a".

Na¾alost, poeziji i laganim notama, primetili su putnici, ne gode buka kloparanja ¹ina i truckanje sedi¹ta, zbog èega se malo ¹ta jasno mo¾e èuti sa zvuènika. Bez obzira na sve, putnici ka¾u da se lepo oseæaju u ovom vozilu i da bi ¾eleli da sliènih stvari ima vi¹e u vozilima gradskog prevoza.

"Najverniji putnici ovog tramvaja su penzioneri. Oni imaju mnogo slobodnog vremena i dobro im dodje da sednu i da se provozaju sa nama i èitav krug. ©ta drugo da rade kad nemaju novca, a imaju dosta slobodnog vremena. Primetio sam da im prija", rekao je vozaè sajamskog tramvaja Mihajlo Uro¹eviæ.
(MONDO) "

Bez komentara..., samo   .grins.  .grins.  .grins.  :F  :F  :F 

Maslacak

Ko da se ne zna nas mentalitet...kome je uopste palo na pamet da puni tramvaj knjigama...
Najtuznije...vecina tih pokradenih knjiga i casopisa nece ni biti procitana....nisu maznute jer je nekog zanimalo, vec po principu: "sto je dzabe..."

Smrda

mozda ce njima da zaloze vatru!!!!
na sta smo spali...da knjige krademo....

Darker

Quote from: Jack-Jack on 25-10-2006, 10:42:00
Evo price o nasem mentalitetu i o nekim sugradjanima koji se "trude" da daju primer drugima

Da li u Srbiji ne¹to mo¾e da traje du¾e od nedelju dana? Na ulice izadju novi autobusi i veæ posle dve tri vo¾nje sedi¹ta su iscepana. Postave se nove javne govornice, a ne treba ni dva dana da prodje da ne¹to u njima nedostaje.

I evo ga novi sluèaj. Specijalno opremljen tramvaj na liniji Pristani¹te-Banovo brdo, namenjen posetiocima Sajma knjiga, opljaèkan je veæ u ponedeljak pre podne, dakle pre nego ¹to je Sajam zvanièno otvoren!

Prema pisanju lista "Press", pljaèka¹i su odneli knjige i èasopise, koje su entuzijasti iz Biblioteke grada namenili za èitanje tokom vo¾nje

"Tramvaj zvani knjiga", kako su ga nazvali iz Biblioteke grada, bilo je "okiæeno" knjigama, periodiènim izdanjima, èasopisima i balonima, ali je za nekoliko sati sve nestalo, pa su oni koji su se u ponedeljak ovim tramvajem vozili do Sajma bili uskraæeni za pun kulturni do¾ivljaj koji su organizatori planirali.

Na mnogim sedi¹tima u tramvaju na liniji 13L (Pristani¹te - Banovo brdo) na "kanapèiæima" je visila literatura za koju su entuzijasti iz Biblioteke grada pretpostavili da bi posetiocima Sajma bila zanimljiva. I ispostavilo se da su bili u pravu. U tramvaju su u ponedeljak ostali samo "kanapèiæi" kako vise "goli". I dobar deo balona bio je probu¹en.

Ideja je bila da tramvaj promovi¹e 51. medjunarodni sajam knjiga koji je u ponedeljak otvoren u Beogradu, kao ¹to je uradjeno i pro¹le godine. Iz tog razloga u tramvaju je sa CD-a pu¹tana poezija koju izgovaraju na¹i poznati pesnici, a kao podloga pu¹tana je elegièna muzika "Madredeu¹a".

Na¾alost, poeziji i laganim notama, primetili su putnici, ne gode buka kloparanja ¹ina i truckanje sedi¹ta, zbog èega se malo ¹ta jasno mo¾e èuti sa zvuènika. Bez obzira na sve, putnici ka¾u da se lepo oseæaju u ovom vozilu i da bi ¾eleli da sliènih stvari ima vi¹e u vozilima gradskog prevoza.

"Najverniji putnici ovog tramvaja su penzioneri. Oni imaju mnogo slobodnog vremena i dobro im dodje da sednu i da se provozaju sa nama i èitav krug. ©ta drugo da rade kad nemaju novca, a imaju dosta slobodnog vremena. Primetio sam da im prija", rekao je vozaè sajamskog tramvaja Mihajlo Uro¹eviæ.
(MONDO) "

Hahahha, ne verujem... Mislim, ne verujem da je neki optimista mislio da to neæe posle prve vo¾nje obrstiti :K :K
Tako je i Ime ru¾e razgrabljeno za pola sata, kad su onomad delili za d¾, sumnjam da je i 20% proèitalo...

hulio_salinas

Quote from: Jack-Jack on 25-10-2006, 10:42:00

(MONDO) "

ma daaaaaj....

ne verujem...

pa video sam jedan bas koji je imao balone... mislio sam da je neka zaje*ancija...

:][ :][ :][

Maslacak

Quote from: Darker on 25-10-2006, 16:06:23
Hahahha, ne verujem... Mislim, ne verujem da je neki optimista mislio da to neæe posle prve vo¾nje obrstiti :K :K

Bas to i ja rekoh :>