Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Masha

Evo jednog primera - danas kod Beogradjanke u trolu ulazi covek sa stakama i naravno ljudi su mu ustupili mesto. Na Trgu Republike izlazim iz trole i tu izlazi i povredjeni gospodin uz pomoc jednog finog mladica. Medjutim, cim je izasao, zgrabio je svoje stake i poceo da trci  :! Ja onako zblanuta pogledam za njim, kad on trci da bi uhvatio autobus broj 26 koji je upravo skrenuo iz Francuske ulice. Nisam mogla da verujem.

hulio_salinas

ccc...

covece... tako smo mala drzava a imamo toliko ludaka da to nije normalno...

Smrda

hahaha...skoro nisam cula tako nesto...
ne verujem......
to je toliko otuzno da je smesno.....

Maslacak

O zivoteee...!!! :lol: :lol:
Ne mogu da verujem...kooooji lik!!! :>

Al-Jasmina

Pa i jeste, ali on svoje stake nosi javno i nije ga blam da s njima trci,
a mnogo veci broj ljudi se sluzi "imaginarnim" stakama ... pa i ne vidimo sta u stvari mute
Tipa: pomozi mi, ja sam jadan i bedan i zalos'an i boles'an
(ispravno citaj : uz tvoja ledja cu se popeti na krov sveta)

Maslacak

Bas to!
Meni je covek genijalan...mnogo dobra fora! :lol:
I zna da ga svi vide, ali boli ga uvo...

Masha

A znate o cemu sam ja posle razmisljala - propao mu je fazon za mesto u 26. jer su ga verovatno videli kako utrcava u bus. Sto se ideje tice pozdravljam, a i neka iskoristi da sedi u busu dok je jos lepo vreme jer ne verujem da ce koristiti stake kada pocne da pada kisa jer ima da bude mokar kao mis. Mada, tada moze koristiti jednu staku, a drugom da nosi kisobran  :`?

Al-Jasmina

masho ti mu razradjujes posao, ne daj ideje za dz! Ni on ih nije dao!!! :)

Masha

Vidis, Jasmina, o tome nisam razmisljala. Sad cu da pocnem da prodajem patente za sedenje u gradskom prevozu.  :wink:

Darker

Nosi¹ ¹tap :wink:
:OFF :OFF Odosomo u èet, jaèe je od nas :> :>

Maslacak

A da vidite sta sam ja jednom uradila...nije za primer uopste... ali sta cu, nisam odolela :twisted:
Dakle, sedim ja u busu, neka me mucnina uhvatila, idem do grada, a bas mi se ne stoji jer mi je muka.

I sad, cujem ja dve zene, onako nekih 50-60 godina, pocnu da me ogovaraju...vidi ovu kako sedi i ignorise, boze, boze, c c c, ja to ne razumem, strasno i slicne fore...
A posebno mi je glupo da ustanem kad cujem da me tako ogovaraju, to bi znacilo da sam se prepoznala. :> Nego, iskuliram ja...al reko sad ce one da vide svog boga...
Dodje moja stanica, ustanem, napravim izraz bola na faci i pocinjem da sepam i vucem nogu... :K :K :K I tako sam sepala i 10ak metara posle izlaska iz busa, za svaki slucaj....
Nisam im videla facu, ali verujem da je bila :shock
Boze boze sto sam odvratna :K

Hulio, raspali, ocekujem bar bicevanje... :stid:

Darker

Smrda

ako...maslacak...svako se snalazi ponekad.....
xexexe

hulio_salinas

@maslacak svaka cast!!!

:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

ajde posto sama hoces:

:F :F :F :F :F

buhahaha...

:K :K :K :K :K

ajde ostali.... dajte svoje primere...

izvolite...

danas ja u nemanjinoj... neverovatna guzva... pored mene bas... obratim paznju na putnike...

stoje ljudi starosti 40-60 godina

sede ljudi dtarosti 12-25 godina

ovo nije preuvelicavanje... ovo je realna slika...

spojila sam poruke  :police: vas umorni moderator

Masha

Evo ja danas imam jedan lep primer. Danas sam na Zelenom vencu usla u bus sa sve torbom, jaknom u ruci, fasciklom,koja je bila jako teska, i cvecem jer sam krenula kod drugarice na kafu posto joj je rodjendan. Sami znate kako zna da bude guzva u tim autobusima u spicu. Ja sam uspela da udjem, ali sam morala da stojim sto mi je predstavljalo problem jer sam bila preopterecena i nikako nisam mogla da se oganizujem da bih se uhvatila za sipku. Tada je jedan muskarac srednjih godina ustao i ustupio mi mesto  :wink: