Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Vampire 666

Scena od pre par godina iz Kucheva....

Sedim ja ispred kevine apoteke...kuliram...ulicom prolazi neka mlada mama vukuci za sobom dete od tri/cetiri godine...dete je taman zavrsilo jedenje banane...drzeci koru od banane pita nervoznu mamu sta da radi sa njom...mama histerichno odgovara:"Pa baci je dole, nije ti ovo Bech"....sta reci...

zoe

E Vamp, prica je  :roll:
Mislim sta reci!

Kad ste vec svi krenuli o pricama iz GSP-a, koji mora biti deo naseg odrastanja i sazrevanja, jer se tu ocelicimo itekako, pa nam zivot ne izgleda tako strahovito posle takvog drila...
Elem, ja tek u busu ukapirah da nista ne moze tako da smrdi kao covek! Pritom ne mislim na znoj pregalaca koji se vracaju sa posla, nego na nesto strahovito sto se recima ne da opisati! :shock

I eto, koliko god se jedan deo civilizacije trudio da bude mirisljav i primerom pokazuje i dokazuje da je "cistoca pola zdravlja", onaj drugi deo slabo sledi taj primer...

vladimir

Kad smo veæ kod prièa iz GSP-a...
©vercujem se ja jednom prilikom u busu ( bio sam poèetak meseca, jo¹ nisam kupio markicu ), moja devojka sedi do mene ( ona uvek ima markicu ) i zna da se ¹vercujem.Tako mi prièamo o tome ¹ta æu da ka¾em rid¾i ako me uhvati bez karte, kad iza ledja èujem glas:"Karte na pregled!".
©trecnem se na trenutak od samog promuklog glasa, pomislim:"E, leba ti!", okreæem se i u glavi ponavljam prièu koju sam smislio za ovakve momente, kad ono-iza mene Piksi ( moj omiljeni frik u Beogradu ), zaludjuje narod da je rid¾a i crkava od smeha.Naravno, i ja sam crk'o od smeha, a devojka me i dan-danas zeza za to. :K
Naravno, od tada se ne ¹vercujem bez preke potrebe... :K

Smrda

vladimire,tvoj preimer ti je bar bio od koristi,mislim vise se ne ne svercujes... :loptica
Jasmina,ne volim ni ja dreku dece u javnosti,ali mislim u pitanju su dve krajnosti....ne znam koga bi pre tukla nevaspitanu decu ili nemarne roditelje :F :F
p.s.cemu tezimo nikad ovo nece biti Bec!?!?! :K
a smrad u GSPu necu ni da komentarisem...znam da imamo mali standard,ali zar je sapun toliki luksuz!?!?

willie the scot

nista to ne moze da se poredi sa dozivljajem u 25-ci na semaforu na dusanovcu(crveno traje 3 min. a kolona je tolika da na kraju traje 9min.) leti,u privatnom autobusu bez prozora dok dve babe u haljinama bez rukava sa punim cegerima sa pijace u opstoj guzvi odmaraju naslonjene na vas...
takodje,interesntan lik mi je bio jedan sredovecni tip koji je zdrao neko pecivo u 18-ici i kada je autobus stao na stanici covek odseta do vrata i baci papir kroz vrata.medjutim,...neprevazidjeni sampion je tip koji stoji pored vrata i kada tramvaj staje na stanici naginje se preko zene ispred njega da bi pljunuo kroz vrata...
biti pasivan primer?
u njujorku policajac moze da vam napise kaznu ako bacite opusak na ulicu.

vladimir

Quote from: willie the scot on 01-10-2006, 17:54:58
u njujorku policajac moze da vam napise kaznu ako bacite opusak na ulicu.

A za ¹lajmaru? :hm :K

zoe

Vladimire, pravac NY, probaj pa javi! Cisto da pokazes primerom! :K

vladimir

Jes', pa da posle prièaju da su Srbi stoka! :lol:
To ne radim ni kod nas, ne bih ni kod njih.

Mada, mogao bih da odem u NY nekim drugim p(r)ovodom... :hm

willie the scot

za slajmaru...neki sekretoliticki ekspektorans...

Smrda

jao..za tog lika :F :F
za njega batine...okaciti ga na terazijsku cesmu za nozni palac,pa javno bicevanje..... :box

Coolgemini

Prica o GSP-u ce slediti u jednom od narednih postova,posto sam ja ovih dana vishe impresioniran jednim drugim katastrofalnim dogadjajem koji se desio ispred moje zgrade...Deca su se veselo igrala,dok nije dosao otac jednog od njih da ga pozove kuci na rucak..Dok je dete trcalo ka ocu da ga pozdravi,oceva noga se slucajno nasla izmedju detetovih i dete se bolno saplelo u neizrecivom placu..Otac je na sve to izhisterisao i premlatio dete sto se saplelo psujuci ga na najgore moguce nacine :roll:...Da li je ovo za primer ili za zatvor??Amerikanci bi ovako nesto strogo kaznili,a mozda cak i oduzeli roditelju starateljstvo :!

Smrda

Skola za roditelje.....oooo,da!!!!
nista drugo.....

Al-Jasmina

Smrda

ti si jos ostrija od mene!!!! :cvet
ali ipak nam treba natalitet...tako da moramo imati roditelja...bar mali %

Al-Jasmina

Ma nek prave decu, ali ako krenu da ih smaraju na taj nacin...
pa Sibir je veeeeliko prostranstvo!