Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

aj kad smo veæ kod roditelja...

objasnite mi dana¹nje prisustvo istih na na¹em prvom danu na faxu...

ajd mogu da razumem one koji su do¹li iz unutra¹njosti (prevoz, briga, pomoæ, itd), ali èuo sam i dosta Beograðana...

ili mi se istanjilo èulo sluha, pa ne umem da razlikujem naglaske...

:hm

Al-Jasmina

Nek to meni neko objasni kad je prijava u toku..
bre mene keva ni u gimnaziji nije pratila a kamoli menjala pri prijavi za upis

Masha

Kada smo vec kod roditelja evo jedne situacije koja, da nije tuzna, bila bi smesna. Ja cekam da polazem neorgansku hemiju (usmeno) i spazim jednu zenu koja se muva medju studemtima. I, vidim ja, ona svakog ko izdje sa usmenog nesto pita. Ja u cudu! Izlazim ja sa usmenog kad ona pridje i meni i pita me da joj izdiktiram svoja pitanja. Ja sam joj rekla i nisam mogla da izdrzim pa sam je pitala zasto joj trebaju pitanja da bi mi ona odgovorila da njena cerka treba da polaze usmeni i ona je dosla da joj skupilja pitanja :`? :!  :hm Ljudi moji, vi ne mozete da verujete koliko sam ja bila sokirana.

Smrda

to se zove pozrtvovana mama!!!!
ha!! decu u internat,a roditelje u sibir!!!!
salu na stranu,i mene sve to cudi...znam za takve primere na nasem faxu,ali to su obicno jako nesigurni studenti...vidjala sam ja i neke koje roditelji vode na ispite...ne znam da li je tuzno,ali je stvarno...

pereca

Za nepoverovati!
Imali smo slucajeva u Studentskoj organizaciji da roditelji dolaze ili zovu umesto studenata, da im pomognemo ili da se postuju neka njihova prava. Da ne pricam da dodju nekad i da se svadjaju.
Moras da budes fin, taktican, a sve vreme si u soku jer taj i u studentsku organizaciju salje mamu!?    :shock
Ma, ja ne verujem!!!! Ama ljudi, imate dovoljno godina da i sami budete roditelji! Sta ce se desiti kad budu dosle na red stvari koje zaista sami ne mogu resiti. Tad se odma` ubiju?

Smrda

mislim sta reci?!?!?!?!
sem...... :shock

Al-Jasmina

Takvi roditelji stvaraju decu idiote...potpisujem!
i takvi ce uvek morati da se blamiraju, bore i kopaju za svoju decu
i dovode u neprijatne situacije "normalnu raju"... :ninja:

Po meni i to je  veliki deo nekulture, nevaspitanja... :T

Nisam za to da se malom detetu bez razloga dele batine
(jer deciji svet je tako mali prostor, izmedju dve ruke koje ga pridrzavaju..
a koje mogu da stite, paze i maze, ili zadaju bol)

ali neki red treba da se zna! :confused:
Uostalom, ti koji suvise "stite decu"
im vise stete nego koriste... :ohwell:

Mada, s druge strane- pomalo mi je i dirljivo videti roditelja koji se toliko
"ubija" za dete... strasno! :stid:
Kako se ta deca ne sete da to nije normalno! Fax nije vrtic!!!! .grins.

zoe

Xe xe, a ima i roditelja koji prate sina na ispit da ovaj nekud ne bi brisnuo i nesto masno slagao! I to se vidja...

Al-Jasmina

Bwahahahahaha...ova ti je dobra

sandric

Naravno da ima i uvek ce biti roditelja koji u stopu prate svoje dete,ono je u njihovim ocima jos uvek malo i nezrelo i treba ga braniti od babaroga....ali to dete izraste u jedno nesamostalno stvorenje koje u buducnosti nece dalje odmaci od roditeljskog ognjista...Ja to jednostavno ne kapiram,roditelj treba da je tu da pruzi podrsku a ne da ispravlja nepravde po faxu

Smrda

takvi roditelji gaje debile,da se tako slobodno izrazim!!!!

Adonis_Vernalis

Pre nekoliko godina, jedan roditelj je cak isukao pistolj pred fakultetom... Onda su portiri isukali svoje pistolje, pa je bilo 3:1 u korist portira...

Coolgemini

Ja mislim da je preterano kontrolisanje dece od strane svojih roditelja totalno kompleksne prirode...Njihovi uznemiravajuci komplexi im ruse sliku svog izgubljenog zivota,pa pokusavaju da vode zivot njihovog deteta jer tako najbolje mogu ostvariti sve ono sto kao mladi nisu mogli...Roditelji na faxu ili resavanje detetovih problema(za koje oni nisu nimalo kompetentni) je potpuno nenormalan i zbog toga im je potrebna dooobra terapija :roll:

Adonis_Vernalis

Terapija?

Roditelj je hteo pistoljem da upise svoje dete na fax...

:ninja:

Coolgemini

Mislio sam konkretno na loooodnicu  :K :K(nego rekoh da budem fin)...mozda ima i takvih roditelja ovde na forumu..Hahahahaha :> :>