Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Smrda

Quote from: Adonis_Vernalis on 03-10-2006, 12:34:00
Terapija?

Roditelj je hteo pistoljem da upise svoje dete na fax...

:ninja:
?!?!?!?!?!?!?
no comment!!!
mada ja mogu da kapiram dolazak roditelja ako su brucosi u pitanju,frka,strah,i sve ostalo,ali naravno samo u smislu podrske na pocetku faxa...ostalo je degradirajuce po detetovu psihu!!!

willie the scot

secam se tih debila posle prijemnog i na upisu...
meni je bila bomba na samom prijemnom kada je zena vikala sinu "zaboravio si sendvic..." dok je on ulazio...

zoe

pa jest, mora da ga opomene kad je zaboravan i primerom pokaze kako je dobra majka... :> :> :angel:
jeste li primetili kako je tema zastranila? :`?

willie the scot

zastranjivanje moze da bude primer...

Smrda

negativan,doduse....
ali ja ipak imam malo razumevanja za te primere sa prijemnih.....za neke klince je to ipak jako velika promena,18 god,pojma nema o zivotu,a izabrao vec buducnost...novi grad,drugi sistem...cika portir koji te popreko gleda...slterusa jako ''ljubazna'',svuda beli mantili,stariji studenti,i profesori za koje mislis da jedu malu decu,itd...nije da nije stres...podrska nije na odmet,ali da li je sendvic dovoljan da podigne neciji duh?!?!? :hm :hm :hm

zoe

a ko rece da zastranjivanje mora biti negativan primer? sve zavisi od cega se krene... :> :K

willie the scot

Smrda

pa sad............
mislis od koje strane se krene zoe?? :>
bitno je da se krene....

willie the scot

zastranjivanje stranosti...

...forum...

Smrda

Quote from: willie the scot on 03-10-2006, 23:30:56
zastranjivanje stranosti...
to mu dodje negativna negacija....vracanje na pocetak...

willie the scot

nije negativna negacija...zastranjivanje od stranosti je zblizavanje...

Smrda

pa opet zavisi sa koje strane gledas...to bi sala....ali vidim neuspela... :)

willie the scot

zastranjivanje od sna...jel vam ovo dobar primer?

Vampire 666

Quote from: smrda on 03-10-2006, 22:56:33
negativan,doduse....
ali ja ipak imam malo razumevanja za te primere sa prijemnih.....za neke klince je to ipak jako velika promena,18 god,pojma nema o zivotu,a izabrao vec buducnost...novi grad,drugi sistem...cika portir koji te popreko gleda...slterusa jako ''ljubazna'',svuda beli mantili,stariji studenti,i profesori za koje mislis da jedu malu decu,itd...nije da nije stres...podrska nije na odmet,ali da li je sendvic dovoljan da podigne neciji duh?!?!? :hm :hm :hm
Ako imas 18 godina i takav si kako si ti napisala i ne zasluzujes nista! Onda si nesposobna autisticna budala. To je Darvinova teorija evolucije na jednom visem nivou. Ko se ne uklopi propada. Surovo, ali istinito.

zoe

Quote from: willie the scot on 03-10-2006, 23:48:41
zastranjivanje od sna...jel vam ovo dobar primer?

odlican primer...a ko razume shvatice... :wink: