Dajemo li primer drugima?

Started by hulio_salinas, 29-09-2006, 15:11:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

Takih problema sa nama nije bilo,
gori smo od tecnosti...

Vi ste bas neka stidljiva generacija, fini..

Eh, sta ID kartica ucini!

hulio_salinas

pa bað smo fini... kao iz Finske!!!

Vampire 666

...bilo je takvih situacija i kod nas prosle godine...s tim da bih ja uvek sedeo negde delje od amfiteatra dok ne naidje profesor...

Smrda

hulio,ja koliko vidim tebe bas hoce da na faxu nadjes primere za tematiku...lepo te je krenulo!!!
to se desavalo i nama u prvoj,na kolokvijumu iz neorganske...samo sto je ta hrabra devojka bila asistentki nja,pa nas je poterala!!!
a evo mog primer....
Stojim ja pored trafike kupujem cigarete,prilazi mi pripit lik sa tekstom
"slusaj curo,necu da te lazem i mazem...da ti pricam da mi treba za decu,da sam gluv,za operaciju..nego ako imas nesto sitno,bas bih popio jos koje pivo?"
pogledam ja njega,malo me nervira,ali ko velim bar je iskren a i da nije alkohol mu smrdi iz usta...tako da nije imao izbora
"evo,kazem ja,uzmi kusur od cigareta"...uzmem svoje paklo i krenem....nisam presla 10 metara,neko mene po ramenu potapsa,okrenem se ja i sta vidim...eto njega
"nego da te pitam,ti si uzela malrboro??"
kazem ja"da?!"
"a on kosta koliko?"
ja-"110 din"
on-"znaci trebala je da ti vrati 90?'"
ja(posto sam dala 200 din)-"vidim znas da sabiras!!!"(vec sam prilicno poludela....)
on-dala mi je 40!?!?!?!?!(i otvori saku i pokaza stvarno 40...)
ja-"ne mislis valjda da cu ja nesto sad da preduzmem?!?!?"
on-"ne,ne,devojko,tebi hvala a ja cu da joj je*em ma*er,samo sam hteo sa tobom da proverim koliko kostaju cigarete!Cao!"
okrete se i ode ka trafici i pocinje da se dere....ja sam samo nastavila blago zblanuta
I ko je sad tu lud??? ja sto dadoh pare?
on sto kuka za pivo?
ili ona sto uzima isprosen novac???
ajde sad vi meni lepo recite,jer ja....nemam reci...

Vampire 666

ja glasam za razapinjanje prodavacice na krst....mnogo cesto se trafikuse zabroje i ne vrate dobar kusur...pa kod kog prodje proslo je...

hulio_salinas

¹to se tièe toga ko je lud: TI si luda ¹to nisi oti¹la zajedno sa tipom da i¹èu¹pate banderu iz zemlje, i da polomite trafiku do najsitnijih delova, pa onda da uzmete ostatak kusura i da odete na piæe... on èasti!!!

xaxa

razmislite sada o ovome... ovo je meni promeilo ¾ivot...

èas veronakuke u srednjoj ¹koli... sve¹tenik nam je rekao da mo¾emo da ga pitamo ¹ta god da nas zanima, jer nam je ostalo vremena do kraja èasa... bila su tu razna pitanja, uglavnom nebitna... a onda je jedna ne toliko pametna devojka (ne toliko pametna=jednom je rekla da voli ¹to je glupa i lepa... ubila bi se kada bi bila ru¾na i pametna) postavila pitanje:
"Kakva je va¹a vera? Kako ¾ivite sa tom svojom verom?"
bila je zima, oko 19:30... znaèi pala je veæ noæ (veèe). On je èovek do¹ao do prekidaèa za svetlo, iskljuèio svetlo... bio je totalni mrak... svi smo se naje¾ili... kroz tamu je odzvonio sve¹tenikov glas:
"Ovako vi gledate na svet!", zatim je ukljuèio ponovo ðavolje svetlo koje nam je zaslepilo oèi... bili smo zabezeknuti, a onda nas je dotukao:
"Ovako ja vidim svet oko sebe!"

evo... opet sam se naje¾io!!!

vladimir

Lepo reèe èovek! :Bog

©to se tièe Smrdinog sluèaja, lik je kralj!A prodavaèica je ipak najveæi debil u svemu tome.Izmedju alkoholièara i lenjivca i lopu¾e osudjujem oboje, samo ¹to lopu¾u osudjujem mnooooogo vi¹e. :hm

Al-Jasmina

Smrda

Hulio sa kim da idem na pice,bre!?!??!Bas ti hvala....sto bi ti rekao...alal ti cufte!!!!
a sad kad sam razmislila i ja bi pre nju odstranila nego njega.....

vladimir

Smrdo, po¹to si humana i plemenita osoba, zaslu¾ila si jedno piæe od mene.I to ne virtuelno, nego stvarno.Bez obzira na sve okolnosti, ipak si dala èoveku koji nema i koji ti tra¾i, a ti si mu dala novac.A nisi morala, a dala si mu ipak.To je plemenito. :cvet

hulio_salinas

pa ode¹ sa tim likom na piæe! ¹to da ne... vidi¹ da je za¹titnièki raspolo¾en!!! xexexe

Smrda

Quote from: vladimir on 08-10-2006, 08:35:32
Smrdo, po¹to si humana i plemenita osoba, zaslu¾ila si jedno piæe od mene.I to ne virtuelno, nego stvarno.Bez obzira na sve okolnosti, ipak si dala èoveku koji nema i koji ti tra¾i, a ti si mu dala novac.A nisi morala, a dala si mu ipak.To je plemenito. :cvet
hvala,hvala... :)
pa vec rekoh...uvek pomislim sta ako meni nekad bude zatrebalo...trudim se da ne razmisljam o takvim likovima preterano i da se ne nerviram kad sretnem zenu,koja prosi po cumicevom za operaciju slepe  sestre vec godina, u crnoj gori na moru(desilo se zaista...),jer to je vec njen obraz...a ja ostajem u duhu svojih principa...ne odbijaj nekog u nevolji...ne valja to raditi...dovoljno je da te 9 puta startuju prevaranti,a 10 put cete startovati neko kome zaista treba....
i sad sorry za off...ali ovakav stav sam 100% zauzela kad sam gledala emisiju o decku koji boluje od raka i nisu imali za operacijnu,pa su se njegovi drugovi dovijali na svaki nacin...i onda je njegova sestra rekla kako je vecina ljudi odbijala da im pomogne,iz razloga sto su skepticni,mislili su da je to neka prevara,i cak su jako bili grubi prema njima....eto...a on je taj jedan od deset!!!

a ti Hulio...samo me zezaj.....pa ce bude :F!!!!

hulio_salinas

Quote from: smrda on 08-10-2006, 18:58:51

a ti Hulio...samo me zezaj.....pa ce bude :F!!!!

:'( :'(

ma ¹ta ti je... pa zar ne zna¹ za ¹alu? exxexexexeee

:cvet

Smrda

ma znam......xexexex
i samo da vam kazem...otkad je ova tema otvorena mene ti primeri samo salecu.....hulio,hulio...zasto otvori ovo?!!?!?
prvo me salterusa na faxu napravila glupacu od mene,ali nema veze.....to sam davno prebolela...
a onda sam se zgrozila jer sam videla da je starija,sredjena,naparfemisana i nasminkana gospodja koja sedi u busu,vrlo suptilno izvadila zvaku iz usta i zalepila je za naslon,samo sa druge strane sedista....zamislite???

nasty girl

Quote from: smrda on 09-10-2006, 18:27:36
a onda sam se zgrozila jer sam videla da je starija,sredjena,naparfemisana i nasminkana gospodja koja sedi u busu,vrlo suptilno izvadila zvaku iz usta i zalepila je za naslon,samo sa druge strane sedista....zamislite???

u ima takvih slucajeva....cak i gorih.... :ohwell: :hm