Najludje ¾urke, SEX, DROGA - free for all

Started by Jangtrovac, 01-10-2006, 17:24:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jangtrovac

Æao! ©alio sam se ovo je bilo samo da vam privuèem pa¾nju!!
Naravno, ako vas i dalje interesuju ¾urke, dobar provod i zezanje i ako ¾elite da upoznate mnogoo mnoooogo novih ljudi posetite sledeæi sajt:
http://www.bgwireless.net/  (http://www.bgwireless.net/)
Svideæe vam se!!!

Al-Jasmina

Mislim da ovo dodje u zonu Oglasa, ili se varam?

Jangtrovac

Pa dobro izvinjavam se nisam video da oglasi postoje. Od skora sam ovde.
Pocetnik sta ces!
Sto je slatko to mace na slici. :)

Al-Jasmina

Aha...  :wink:
Izvinjenje primljeno...
Moderatori su tu da pomognu! :police:

Jangtrovac

Bred

Jangtrovac

Darker

Jangtrovac

Pa voleo bih da cujem misljenje, mozda ima nekih pitanja...
Obavezno pogledajte pristupne tacke. Ako je neka u vasoj blizini super. :D Ako ne bice! :D

Vampire 666

evo ja cu da napisem nesto...nemojte ljudi slucajno da ulecete u pricu bezzicni internet u zemlji Srbiji...bice vam posle zao para...

Smrda

Vampire 666

nisam saboter...problem je u zakonskoj regulativi...koja ne postoji...za sada...inace tehnicki gledano to je super stvar...

Jangtrovac

Nije ovo bezicni Internet, citaj bolje. BGW nema veze sa Internetom. To je kao mreza gradskog podrucja (MAN) koja se sastoji iz vise LAN-ova koji su samo medjusobno bezicno povezani i odlicno funkcionise. Najbolje da proverite kod nekog ko je vec na mrezi. Kada se umrezite sa drustvom iz zgrade recimo (napravite LAN) onda mozete da uzmete ADSL od nekog provajdera i podelite troskove! :D Recimo nas ovde u kraju (blok 70) ima 15 na LAN-u i imamo dva ADSL od 768KB/s. Do sada smo imali adsl 768KB/s + wireless 512KB/s (od Verata) i mreza i Internet su odlicno funkcionisali. :D Presli smo na ADSL jer imamo veci protok po istoj ceni. :D Od pocetka ovog meseca Telekom je usao u igru... :D Ovo je vrlo interesantno za one koji vole da se igraju, ima nekoliko servera za trenutno najpopularnije igre tipa warcraft, call of duty itd., gledaju filmove...upoznaju nove ljude...Organizuju se i zurke! :D :D :D Sto se tice zakona frekvencije koje se koriste za bezicni Internet su besplatne (nekomercijalne) svuda u svetu pa i kod nas. Samo je Beogrid dobio dozvolu od Velje Ilica za to sto rade! >:
Inace BGW i Beogrid su pokrenuli isti ljudi pa su se razisli. Jedni su otisli u komercijalu (Beogrid) a drugi su ovo svhatili malo drugacije.