Orgazam po vasoj meri i kako ga postici

Started by Bred, 20-08-2006, 14:45:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Smrda

slazem se sa sandric  sa jedne strane,a sa drugo ipak mislim da prica ne bi trebalo da stvori pritisak..upravo je tu zec,muskarcima obicno nabije pritisak..i onda kontraefekat..

sandric

muskarci bi trebali malo vise da se trude,da to ne postane cisto otaljavanje posla...ipak oni su tu da te opuste,da ti priuste zadovoljstvo i onda si na pravom putu ka dobrom orgazmu

Smrda

joooj,kako ja tebe gotivim :cvet...samo nazvace nas ostrokondjama zbog ovakvog stava!!! :) :)
ti koji se ne trude imaju "mali" problem sa svojim egom.Da,da,slazem se sa tobom sandric!

trinity

e tu mislim da gresite ja mislim da je devojka ta koja treba da vodi u sexu a muskarac treba da je prati i oseti
Ako se devojka dobro snalazi u sexu muskarac ne moze da bude los i orgazam ne moze da izostane
Probajte da budete malo navalentnije i da vi vodite igru i videcete kako je extra

Milos82nbg

Quote from: trinity on 04-10-2006, 18:18:44

Probajte da budete malo navalentnije i da vi vodite igru i videcete kako je extra

Originalan recept. Malo agresivnosti nije na odmet, muskarci se loze na to.

Smrda


AquArius

Nista nije jednostrano, pa ni sex.
A i sama navalentnost (ne mislim na agresivnost) se moze mnogostruko shvatiti.

Razgovor.
Dodiri.
A vodjstvo zavisi od tenutka i raspolozenja.

Darker

evo biæu ozbiljan...

Quote from: AquArius on 05-10-2006, 10:05:11
Nista nije jednostrano, pa ni sex.
A i sama navalentnost (ne mislim na agresivnost) se moze mnogostruko shvatiti.

Razgovor.
Dodiri.
A vodjstvo zavisi od tenutka i raspolozenja.

:] :] :] :] :]

hulio_salinas

©ta smeta njima
Izvor: Krstarica



Put do ¾enskog orgazma je mnogim mu¹karcima veèita nepoznanica. Potrudili ste se, pokazali ste ne¾nost i strpljenje, ali ste je opet uhvatili kako glumi zadovoljstvo. Gde gre¹ite? Gre¹ite ¹to polazite od sebe. Ono ¹to je nama sasvim nebitno ¾enama mo¾e veoma da smeta u toku seksa. Mo¾da vi ne mislite da tokom seksa treba da skinete èarape ili pantalone sa sebe, ali ¾eni to izgleda kao da nekud ¾urite i logièno je da se nervira zbog toga. Pored toga, treba razmisliti i o tome da poluodeveni pre izgledate sme¹no nego seksi. Nemojte dozvoliti sebi da vas ona moli da se skinete, te¹ko æe se opustiti posle toga.

Prilikom seksa (i u pozori¹tu) treba iskljuèivati mobilni telefon. Ukoliko to redovno radite ili ukoliko ga barem sklanjate u drugu sobu, dajete joj do znanja da ni¹ta nije hitno kada je ona u pitanju. Ukoliko vam zazvoni telefon, nemojte se javljati, vrlo je verovatno da biste je posle toga zatekli potpuno obuèenu i ljutu. Po¹to ¾ene i inaèe vole da prièaju, razgovor u krevetu pre i posle seksa uvek ih opu¹ta. Tokom ljubavnog èina izbegavajte razgovore, osim ako nisu u pitanju komplimenti na raèun njenog izgleda, ¹to je mo¾e dodatno motivisati. Po¹to je nauèno dokazano da mu¹karci posle seksa ¾ele odmah da spavaju, vi se potrudite da budete medicinski fenomen koji æe ostati budan - 15 minuta budnog stanja mo¾e da uèini èudo u njenim oèima.

Poreðenja s biv¹im partnerkama su iskljuèena, po¹to se ¾ene je¾e na samo pominjanje va¹ih biv¹ih ljubavi. Naroèito nemojte da vam se to omakne u toku seksa, jer nastavka neæe biti. Trudite se i da ne preterujete s duhovito¹æu, mnogo smeha ubija libido kod ¾ena. Ona u krevetu treba da vas do¾ivi kao strasnog mu¹karca, nipo¹to kao klovna. Vicevi bilo koje vrste, "masni" ili "nemasni", zabranjeni su pre, u toku, kao i posle seksa.


==================


©ta smeta nama
Izvor: Krstarica



Slobodno priznajte da vam se di¾e kosa na glavi kada va¹a draga ka¾e da nema ¹ta da obuèe, a upravo gleda u svoj garderober prepun odeæe, kada stalno postavlja dvosmislena pitanja na koja ne znate ¹ta da joj odgovorite (jer znate da to radi da bi vam nametnula oseæaj krivice), kada neprestano prièa iako su¹tinski ba¹ i nema ¹ta da ka¾e.

Ukoliko va¹a izabranica voli da se topi gledajuæi latinoamerièke sapunice, vrlo je verovatno da neæete imati problema s dizanjem kose na glavi, jer ne¹to nije u redu s vama kada je trpite pored sebe dok ¾ivi tuðe ¾ivote, ma¹tajuæi o latinskim ljubavnicima. Po¹to ¾ene vole da prave filozofiju od obiènog seksa, jasno je da je u redu kada vam takav stav ide na ¾ivce.

Verovatno najiritantnija ¾enska karakteristika jeste kada ona ne smatra da je izdala neèije poverenje ako je svima kojima je odala tajnu naglasila da je nikome dalje ne preprièava. Od toga je gore samo kada otvoreno pokazuje stav da fudbal do¾ivljava kao "20 mu¹karaca s ru¾nim nogama koji trèe oko jedne lopte". Po¹to je poznato da su ¾ene jezivi vozaèi, veæ bi trebalo da ste navikli na to da ona upravljajuæi volanom vozi kilometrima unaokolo iz straha od toga da æe se izgubiti ako sluèajno krene preèicom. To ¹to i ne znaju da okrenu mapu u onom pravcu u kojem se kreæu ¾ene najèe¹æe uop¹te ne zabrinjava. A i za¹to bi kad ste vi pored nje na suvozaèkom sedi¹tu, æutite i trpite.

Ipak, postoje stvari na koje su i mu¹karci s vremenom oguglali. Nijedan pripadnik jaèeg pola neæe napraviti gre¹ku kada ga ona pita: "Kako izgledam?" Vekovi iza nas nauèili su nas da ¾ena na to pitanje nikada ne ¾eli da dobije iskren odgovor. Ukoliko je ne¹to ostalo nejasno, to vam je veoma slièno èinjenici da ¾ene, makar iza sebe imale 20 godina vozaèkog iskustva, nikada neæe znati da uparkiraju kola osim ako parking nije poluprazan.

stef

 Hulio imas pice od mene za ovo! Pazi samo na supermoderator(ke)

Darker

Ma, obiène gluposti... To je sve individulano...

cvjetic

Quote from: Darker on 14-01-2007, 13:52:08
Ma, obiène gluposti... To je sve individulano...
slazem se!ja sa sigurnoscu mogu reci da se ne uklapam u ovaj standard,bar po vecini stvari!

Smrda

to su ,pre receno stereotipi...
ja bas ne znam toliko zena koje zvocaju i gledaju latinonovele,
a ni muskaraca koji su velike spavalice i pricaju o bivsim...

Al-Jasmina

Hulio, ono sto napisa za zene  :Bog clanak, jelte
ali ono sto vama smeta
ummm kakve to veze ima sa muskim orgazmom  :stid: ?
Ono, nece valjda zensko u toku sexa da iskoci iz kreveta i otvori orman i krene da kuka?
Ili je sex bio u ormanu pa je ona uzgled dobacila da bas nema sta (novo) da obuce  :K

Eh...

Inace pre toga je spominjana inicijativa zene u sexu
cak i navalentnost...
Neki bi spomenuli i agresivnost...  :hm

Mozda bih i mogla da muskarcu opalim samar, if dovoljno snazno isprovocirana
ali da mi uzvrati...pobili bi se sa raskidom u najavi  :box  :lol:

Wolf

Ma ne tuca, nego blago sljapkanje po guzi, neke "prljave" reci... :twisted: