Botanika

Started by Nea, 30-05-2006, 15:54:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Sara

Quote from: ticho on 04-06-2007, 07:58:57
moze li neko da mi kaze kakvi su to cvetovi sa hipancijumom kod rosaceae?

Hipancijum = izdubljena cvetna loza (mislim da ima objasnjeno kod morfologije cveta)

ticho

Maza15

A jel se zna kada ce poceti usmeni za one koji polazu samo deo iz sistematike?

ticho

valjda od cetvrtka... u utorak i sredu su samo oni koji su polozili prakticni u predroku, a u cetvrtak i petak su neki koji su polozili prakticni u predroku i neki koji su ga polozili u roku (otprilike pola-pola), a po 15 ljudi na dan ispituje svako od profesora... jedino ne znam po kom principu ce nas rasporedjivati (da li azbucnim redom ili...)

Maza15

Quote from: ticho on 04-06-2007, 15:40:06
valjda od cetvrtka... u utorak i sredu su samo oni koji su polozili prakticni u predroku, a u cetvrtak i petak su neki koji su polozili prakticni u predroku i neki koji su ga polozili u roku (otprilike pola-pola), a po 15 ljudi na dan ispituje svako od profesora... jedino ne znam po kom principu ce nas rasporedjivati (da li azbucnim redom ili...)
hej thanks puno...

tixy

to je bas "extra"! zasto prvo ne zavrse s ljudima koji su dali u predroku sistematiku? mislim da to nije korektno... :nonono:

Daca

marer,ucinilo mi se danas da si isao da slusas usmeni!Kod kog prof.si isao i kako je bilo?pozz :~

tixy

zna li neko sta su osje (fam.Poaceae), od cega nastaju?

ticho

to su valjda one duge dlake sto izlaze iz klasa, kod razi su jako duge... valjda je to to...

tixy

jesu, ali ne znam od cega nastaju? spominjali smo na vezbama, ali se ne secam... :roll:

marer_86

Quote from: Daca on 05-06-2007, 09:29:05
marer,ucinilo mi se danas da si isao da slusas usmeni!Kod kog prof.si isao i kako je bilo?pozz :~

jesam ... on stvarno nije los .... pogotovu ako se lepo nauci

ticho

marer, a na sta vise obraca paznju, na sistematiku ili na anatomiju?

Maza15

U koliko sati danas izlazi raspored za usmeni?

nasty girl

ja mislim daje izasao dnas u 14h

marer_86

.... ja polozio ...  :V :PI :PI :PI :PI ... imao sam toliku tremu da je to neopisivo .... ali sad mi je lakse  :ziveli :ziveli :ziveli

Quote from: ticho on 05-06-2007, 20:10:51
marer, a na sta vise obraca paznju, na sistematiku ili na anatomiju?

... pita i anatomiju, a bogami sistematika zauzima posebno mesto ..... jos ako imas lepo izlaganje(mislim da je veoma bitno) ... resio si problem